NOTD | Miss Sporty Lasting Colours

by Tatiana

Vandaag laat ik jullie de nagellak en de swatch zien van een budget nagellak van Miss Sporty.

Miss Sporty Nagellak 1

Ik heb deze kleur gekozen, omdat het een mooie roze kleur is. Niet te fel en niet te licht van kleur. Ook al hou ik wel van beide hoor. Ik vind zo nu en dan een felle kleur heel mooi, vooral zomers en soms pak ik sneller een neutrale kleur. Licht eraan hoe ik me voel en wat mijn outfit die dag word natuurlijk. Mijn NOTD en OOTD moeten natuurlijk wel mix en match zijn.

Miss Sporty Lasting Colours … | Over het lakje

Miss Sporty nagellak

Miss Sporty heeft mijn hart gewonnen met iets heel fijns! Namelijk iets wat mijn voorkeur heeft als het om een nagellak gaat, een extra brede kwast. De kwast is niet alleen breed maar heeft ook afgeronde hoekjes zodat je gemakkelijk je nagels in een enkele beweging kan lakken!

Miss Sporty Lasting Colours … | De kleur en swatch

Miss Sporty nagellak 3

Miss Sporty Lasting Colours kondigt de verschillende kleuren aan met een nummer. Het lakje dat ik hier vandaag voor jullie review is nummer 485, een schattige baby roze kleur. Persoonlijk vind ik het altijd veel leuker als een nagellak een naam heeft.

Op de foto draag ik 2 laagjes van dit lakje. Dit geeft een mooiere intense kleur en volledige dekking van de nagel. Een enkele laag zou voldoende kunnen zijn, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak.

Miss Sporty Lasting Colours … | De voor- en nadelen

Miss Sporty Nagellak 2

Voordelen

  • brede kwast met afgeronde hoeken
  • budget proof
  • fijne substantie (niet te dik)
  • droogt snel
  • redelijk tot goede dekking (Let op! Dit kan verschillen, want ik lees bij anderen dat de dekking vaak tegenvalt)

Nadelen

  • chipt na 2 dagen (tegen belofte van ’10 dagen’)

De voordelen wegen dus zeker op tegen de nadelen! Dit maakt de nagellak van Miss Sporty tot een aanrader wat mij betreft.

Hebben jullie lakjes van dit merk en wat is jullie bevinding?

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

4 comments

mariëlle 26 mei 2015 - 05:50

Wat een leuk kleurtje! De lakjes zijn ook helemaal niet duur, maar als het niet klopt moeten ze er niet zo’n lange houdbaarheid op zetten hoor!

Reply
Lonneke 26 mei 2015 - 06:25

Dit is zeker een mooie kleur roze. Ik heb twee lakjes van dit merk.

Reply
Manon 26 mei 2015 - 08:42

Ik vind het een leuk kleurtje, jammer dat die zo chipt

Reply
Petra 26 mei 2015 - 09:02

Wat een lief kleurtje, zelf heb ik ook een aantal lakken van Miss Sporty, en ben best wel te spreken over de nagelllak van dit merk….zeker de kwastjes zijn erg prettig in gebruik….

Reply