Dit is een artikel van mijn lieve gastblogger!

imageVandaag review ik voor jullie een populair budgetmerk namelijk NYC. Ik review vandaag een kleur die mijn aandacht direct trok toen ik hem in het schap zag liggen. Het is de kleur 449 Creamy Mauve.

Knipsel

Ik ben nog steeds op zoek naar “de perfecte kleur”. Ik heb een kleur gezien van YSL en deze is zo mooi (ik heb hem zelf nog niet in mijn stash). Tijdens het shoppen kijk ik dan vaak bij de make up of ik toch een soort gelijke kleur dan wel een dupe kan vinden voor deze dure YSL variant (rond de € 34,95).

Yves_Saint_Laurent-Lippenmake_up-Rouge_Volupte

De verpakking van het NYC lippenstift is van plastic (oogt toch ietwat goedkoop aan) met een donkere onderkant in de kleur van de lippenstift met een doorzichtige dop. Op zich helemaal niets mis mee, alleen kun je de bovenkant van de lippenstift niet naar beneden draaien, dus oppassen geblazen. Bij mij gaat dit geregeld fout en ja hoor druk ik net iets te snel de dop er op en zit er weer zo’n lelijke haal in mijn lippenstift.

De swatch op mijn hand is erg mooi. Op de foto waar ik de lippenstift draag oogt deze aan de lichte kant. Het is een mooie creamy lippenstift met een matte afwerking, maar toch nog enige glans erin en een goed pigment. Ik vind hem erg mooi.

20150421_115232

NYC lipswatch 3

De NYC Expert Last Lip Color lippenstiften kosten €3,29 per stuk, bevatten 3,2 gram en zijn o.a. te koop bij de Kruidvat  nu met de leuke actie. 1014

 

gastblogger 2

 Wat vind jij van deze lipstick, zou je gaan voor de budget versie of de YSL? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  Budget! Ik ben fan van Nyc producten, zijn ondergewaardeerd.

 2. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  Ik vind het een mooie kleur!

 3. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  Het kleurtje is persoonlijk niks voor mij, maar vind hem jou wel goed staan

 4. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  De kleur ziet erg mooi uit maar deze lipsticks drogen mijn mond heel erg uit so this is a no for me hahaha. Hij staat je verder wel heel goed! 🙂

 5. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  Leuk artikel! Ik vind NYC een hartstikke fijn merk, maar inderdaad ben ik ook zo’n kluns die heel de lipstick verpest als hij niet helemaal in de huls gedraaid kan worden.

 6. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  Ik vind het een mooie kleur ik ben nog niet bekend met dit merk.

 7. Tatiana's Blog | NYC | Expert Last Lipstick

  de kleur is heel erg mooi, ik ben eigenlijk ook niet zo heel bekend met NYC…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *