Ockyz Sweakers + win!

by Tatiana

Nee, niet rennen! Kijk uit! Pas nou op! Ik hoor het mezelf zeggen, iedere keer als ik met Esmee in het zwembad ben. Maar ik denk niet dat ik de enige ouder ben met de angst dat de kinderen uitglijden in en rondom het zwembad. Helemaal omdat mijn dochter nog geen zwemdiploma heeft, wil ik een ongeluk natuurlijk voorkomen. Onlangs mocht ik kennis maken met de Ockyz Sweakers, anti-slip zwemsokken, ontwikkeld door Jermaine Moerli, een bezorgde vader met dezelfde angsten als jij en ik. Mijn dochtertje heeft de Sweakers getest in het zwembad. Kijken jullie mee?

SASS

Ockyz

Just keep swimming

Met de Ockyz Sweakers voorkom je glijpartijen en ellende. De Ockyz Sweakers zijn verkrijgbaar in acht leuke varianten, voor jongens en meisjes. Voor meisjes pink en pumps, lief en stijlvol. En voor de jongens stoer en eigentijds. Voor kinderen dus ook leuk om te dragen. Esmee heeft gekozen voor een roze kleur met een bloem, door de huidskleur is het net of ze roze schoentjes aanheeft. Je draagt de Ockyz Sweakers net als slippers, de grote teen apart van de rest van de teentjes. Daardoor draagt het goed en blijft het op zijn plek.

De Ockys Sweakers gaan 4 maten mee, op dit moment heeft Esmee maat 27, dus voor haar bestelde ik maat 27-30. Daardoor zitten ze vrij strak, en was het wel even nodig dat ik haar hielp bij het aandoen. Als je het sokje even dubbelslaat, kun je eerst makkelijk de teentjes erin doen, en daarna sla je de sok weer terug over het hakje.  Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans. De onderkant is (zoals je op de foto kunt zien) voorzien van een goede anti-slip laag.

In de foto’s hierboven heeft Esmee de Ockyz Sweakers bij ons thuis aan, in het badje buiten. Dat is natuurlijk geen eerlijke test. Maar ze vond ze zo leuk, en zo cool, dat ze ze gelijk wilde dragen. En het weer leende zich ervoor, dus waarom niet. Alleen moesten we natuurlijk ook nog even naar een goed zwembad om de zwemsokken ook daar te testen. En wij wonen in een dorp, waar ze sowieso al niet zoveel gewend zijn op het gebied van mode en nieuwe trends. Dus alle aandacht ging uit naar Esmee. En niet alleen kinderen wilden haar zwemsokken bekijken, vooral de moeders waren erg nieuwsgierig.

Dit zwem uitje heeft voor ons goed uitgepakt, want ik zat niet meer zo angstig aan de kant, bang voor mijn dochtertje dat ze zou uitglijden. En wat had ze zelf ook een plezier, ze heeft er geen moment bij stilgestaan dat ze de hele dag op zwemsokken heeft gelopen. Aan het eind van de dag zei ze voldaan dat ze beter zijn dan zwemschoenen, want die had zij hiervoor. Maar daarvan krijgt zij altijd blaren. En dat weet ik ook nog wel van mezelf van vroeger.

SASS

Win een paar Ockyz Sweakers voor je kindje

Ongedwongen, veilig en vrij spelen  

Als het de om de veiligheid van je eigen kind gaat, ben je als ouder niet op zoek naar iets goedkoops, maar naar een goede koop. Om meer kindjes, en zeker de ouders blij te maken mag ik 1 pakketje verloten onder mijn volgers. Grijp deze mooie kans, wat je moet je daarvoor doen?

  1. Laat een leuke reactie achter waarom jij de Ockyz Sweakers wilt winnen, en geef aan welk design en welke maat jij zou willen.
  2. Ga naar het originele Facebookbericht en tag andere mama’s, of papa’s die je kent zodat zij ook mee kunnen doen voor hun kind(jes).

Dat is alles! Je kunt meedoen tot woensdag 20 juni, de winnaar krijgt van mij persoonlijk een berichtje.


OUTFIT VAN ESMEE:

 


Ga jij voor veiligheid, en doe je gezellig mee aan de winactie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

Felice 13 juni 2018 - 12:19

o dit lijkt me inderdaad superhandig! Die zwembaden kunnen zo spekglad zijn!

Reply
Lodi 13 juni 2018 - 14:43

Hier dragen ze ze ook altijd en de jongens vinden dit prima, ze hebben zoveel meer grip. Omdat wij ze al hebben, gun ik graag iemand anders deze Ockyz Sweakers. Gegarandeerd plezier van.

Reply
Kristel Gubbels-Daemen 13 juni 2018 - 17:06

Lijkt ons super fijn voor onze dochter Noor maat 27 pink pump lijkt ons echt iets voor haar. Idd niet meer uitglijden en glibberen.

Reply
Marlies 13 juni 2018 - 20:08

Handig zeg! Het is altijd zo glas bij zwembaden en niet rennen lukt niet altijd 😉

Reply
Lindsey 13 juni 2018 - 22:19

Oeh wat handig zeg! Zwembaden kunnen inderdaad spekglad zijn!

Reply
Kevin 13 juni 2018 - 22:36

Echte een goede uitvinding deze! Ik weet nog mijn glij partijen van vroeger heel goed ..

Reply
Custodia Chineva 13 juni 2018 - 22:40

Dit lijkt zo handige, echt iets voor deze tijd en tijdens het zwemmen leuk hoor

Reply
Marita 13 juni 2018 - 22:41

Lijkt ons ideaal voor onze vakantie ☀️

Reply
Marita 13 juni 2018 - 22:42

Lijkt ons ideaal voor de vakantie ☀️

Reply
Melissa 13 juni 2018 - 22:43

Ze zien r super leuk uit. Vroeger vaak gevallen

Reply
Dhini 13 juni 2018 - 22:47

Oh..dat is erg handig! Ik loop ook altijd voorzichtig als bij de zwembad of dichtbij water..zo glad

Reply
Laura | I scream beauty 14 juni 2018 - 07:24

Ik las hier laatst ook al over! Ik sla over (Noud is pas 4 weken oud ;)) maar wens iedereen succes!

Reply
Bouchra 14 juni 2018 - 09:59

Leuk leuk! Wij hebben die van Van Haren maar deze zijn wel beter voor in het zwembad. Succes met de winactie!

Reply
Suzanne 14 juni 2018 - 11:31

Super handig! Ze zien er ook leuk uit

Reply
Chicamoms 14 juni 2018 - 17:50

De blue sport maat 31-34 voor mijn sporty boy!

Reply
Marian B 15 juni 2018 - 10:37

Dat is zeker handig voor mijn zoon, hij is nogal een brokkenpiloot… Ik zou gaan voor de CHARACTER GREEN zwemsokken in maat 27-30

Reply
Linda 15 juni 2018 - 12:43

Dit is echt een uitvinding zeg voor kids, heel erg handig. Kunnen de moeders met een gerus thart even achterover leunen en genieten van de zon!

Reply
Tiny 17 juni 2018 - 10:22

Niet alleen leuk om te zien ,maar ook super handig zoals jij schreef ,en natuurlijk ook handig voor ons soort mensen op leeftijd
Wij staan in het zwembad al helemaal niet stabiel
Zijn ze er ook voor ouderen ?

Reply