Ockyz zwemkleding

De zomer is in volle gang! En terwijl wij met een goed boek of een puzzelboek op onze handdoek liggen, en onze kinderen in de gaten houden, kunnen de kinderen lekker ravotten bij en in het water. Iets wat we onze kinderen altijd meegeven: “Niet rennen bij het water!” Rennen maakt de kans op valpartijen en uitglijden groter, en dat wil je niet. Hoe kun je ongelukken als dit (deels) voorkomen? Dat lees je hier in dit artikel! Lees je weer gezellig mee!

SASS

Ockyz  zwemkleding

 

Kids just want to have fun

Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Kids just want to have fun. Hoewel dit artikel gaat over de veilige zwemsokjes, laat ik jullie eerst iets meer zien over de zwemkleding die ze bij Ockyz hebben. In het vorige artikel dat ik over Ockyz schreef konden jullie ook al zien dat Esmee een bikini droeg van hetzelfde merk als de Sweaker zwemsokjes. Ook dit jaar draagt ze weer een bikini van dit merk. De bikini Noa Rood, ziet er erg vrolijk uit en is echt een bikini om verliefd op te worden. Topje: Met plooiende strookjes stof aan de voorzijde. De sluiting zit onder de 3D bloem. Alle bandjes zijn verstelbaar. Broekje: Mooie 3D Bloem op plooiende strookjes stof. Er zit een glow in the dark Ockyz octopus op de voorzijde. De achterkant heeft een gouden Ockyz print.

SASS

Ockyz  Sweaker Zwemsokken

 

Kids need to be save

Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Nog voor de zomer heeft Esmee haar A-diploma gehaald.  Elke zaterdag ging zij met haar zwemschoentjes naar het zwembad. Ze vond het zelf erg prettig, en had plezier in het zwembad. Want ze had niet echt het gevoel dat ze wat aan haar voeten had. De tenen zijn vrij en door het sok model kon ze haar voeten nog makkelijk buigen. Veel comfortabeler dan stugge zwemschoenen. Het is niet voor eerst dat Esmee de Sweakers draagt, zie dit artikel. Een jaar later past ze dezelfde sokjes nog steeds, ook al zijn haar voeten wat gegroeid. En het was ook haar eigen keus om ze dit jaar weer te dragen. Zij voelde zich zelf een stuk veiliger bij de rand van het zwembad. Zij is ook één van de weinigen die niet onderuit is gegaan bij het zwembad.

Van veel ouders kregen we de vraag wat voor sokjes onze dochter tijdens het zwemmen aanhad. Nieuwsgierig en enthousiast werd er veel interesse getoond, en gevraagd waar ze te verkrijgen zijn. Omdat ik hier graag iets mee wil doen geef ik in dit artikel 2 paar Sweakers zwemsokken weg, om nog meer kindjes een veilig gevoel te geven.

SASS

W I N A C T I E

Maak kans op een paar Sweaker zwemsokken

Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Wat moet je doen om kans te maken op een paar Sweaker zwemsokken. De winactie loopt via Instagram, en wat zien we graag terug van jou?

∇ Volg Blog & Beauty, Ockyz en Fashionistaminime op Instagram

∇ Like de post van de winactie op Blog & Beauty en Fashionistaminime op Instagram

∇ Tag in de comments met wie jij het liefst gaat zwemmen

De winactie is geldig tot en met 18 augustus. Op maandag 19 augustus krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

∇∇∇∇ Succes iedereen ∇∇∇∇


Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Ken jij de Sweakers zwemsokken al?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Ockyz zwemkleding + WIN 2x Ockyz Sweakers zwemsokken

    Dat lijkt me ook wel handig voor mijn dochter, helaas geen Insta…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *