Leuke online weekaanbiedingen bij de Action

Action windscherm

Ik vind het leuk om bij de Action te shoppen, sinds kort heb ik op mijn telefoon ook de app geïnstalleerd. En zo mis je nooit meer een actie. Heb jij ‘m al? Hiermee wordt de zoektocht naar verrassende producten voor de allerlaagste prijs nóg makkelijker en leuker. Want de prijzen bij de Action zijn sowieso al laag. Daarom ga ik nooit met lege handen naar huis. In dit artikel laat ik jullie de allernieuwste aanbiedingen zien. Kijken en kopen jullie mee?

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

⊱  Action App 

 

Eerst nog even een beetje meer informatie over de Action App, want deze is echt super handig. Hier staan alle voordeeltjes van de app op een rij:

  • al je kassabonnen handig en digitaal in de app
  • makkelijk winkelen met je eigen lijstje
  • scan je product voor meer info
  • mis nooit meer een actie

 

⊱  De beste deals 


Elektrisch droogrek

Hoe handig is dit elektrische droogrek. Je hangt er je schone was aan en je was is in een mum van tijd weer droog en heerlijk verwarmd. Fijn als je geen wasdroger hebt en toch graag snel iets droog wilt hebben. De 20 verwarmde buizen zijn binnen 5 minuten opgewarmd tot een temperatuur tussen de 45 en 55 graden. Dankzij de 12 meter hangruimte is er genoeg plek om een volledige was op te hangen. Het verwarmde wasrek is opvouwbaar, dus makkelijk op te bergen als je kleding en textiel weer droog is. Ik zet hem in mijn lijstje, jij ook?

€ 49,95 (€ 7,99 bezorgkosten)
Action droogrek

 

Sterrenhemel laserprojector

Kan jij maar moeilijk in slaap komen, en kijk jij graag naar de sterren? Met deze unieke projector is het net of je naar een prachtige, levensechte sterrenhemel ligt te kijken. Kies de gewenste snelheid, helderheid en kleur. Zet hem aan, en genieten maar! Met de 10 verschillende lichtstanden – in te stellen met de afstandsbediening – zorgen de lasers en led-lichten voor een magische sfeer in iedere ruimte. De projector is ook uitgerust met bluetooth, zodat je via je smartphone of tablet je favoriete muziek kan afspelen. Kortom: een must voor iedere kinderkamer en voor een ieder die heerlijk wil ontspannen.

Action projector

 

Luxe schommelstoel

Deze stoel is een perfect aanvulling op jouw terras, balkon of tuin. Deze schommelstoel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook veel ontspanning. Het grijze kussen zorgt voor een zachte en comfortabele houding, terwijl jij heerlijk in de zon heen en weer schommelt. Het is lente, dus we zijn denk ik allemaal al weer bezig in de tuin. Deze schommelstoel is gemaakt van epoxystaal, bedekt met een beschermende zwarte antiroestverf. Dit geeft de stoel naast zijn stevigheid ook zijn moderne uitstraling en lange levensduur. Het grijze kussen, gemaakt van polyester, is voorzien van knopen zodat hij goed aan het frame blijft zitten, terwijl jij naar hartenlust aan het schommelen bent. Het is dat ik al genoeg tuinmeubels heb, anders had ik deze ook zeker in mijn lijstje gezet.

Action schommelstoel

 

Uittrekbaar windscherm in zwart

En als we toch in de tuin bezig zijn laat ik jullie gelijk even voor tuin of terras dit praktische uittrekbare windscherm zien. Wil je beschut zitten, lekker uit de wind, of ongestoord zonder dat iemand je ziet; dat kan allemaal met dit scherm. Rol hem gemakkelijk uit naar de lengte die bij jouw tuin past. Je kunt hem uitschuiven tot wel 3 meter, dus zo heb je een hoop windvrije ruimte. Dat wordt fijn vertoeven! Bevestig hem gemakkelijk aan een muur of schutting en op een door jou gewenst eindpunt, et voìla: een heerlijk windvrije plek. Is de zomer voorbij en wil je het tuinscherm oprollen? Dat gaat net zo makkelijk door de roll-backfunctie. Zo kun je ’m ook eenvoudig opbergen in de schuur wanneer het buitenseizoen voorbij is.

€ 59,95 (€ 9,99 bezorgkosten)
 
Action windscherm
 

Luxe vloerlamp 3-poot

Ik deel niet alle aanbiedingen, want dat zijn er zoveel. De laatste die ik met jullie deel is deze luxe vloerlamp. Het unieke design met drie poten geeft de lamp een bijzondere uitstraling en maakt hem tot een ware blikvanger in je kamer. Het zwarte metaal in combinatie met de goudkleurige binnenkant maakt dat hij perfect past bij elke inrichting. De lamp is praktisch in gebruik want met de verstelbare arm kun je het licht richten waar jij het nodig hebt. 

Action vloerlamp

 

Alle Action deals vind je hier

De hierboven genoemde deals zijn zoals ik al zei niet de enige, er zijn nog veel meer. Wil je graag alle online deals zien, klik dan hier. Je vind hier echt van alles, van professionele stiften, een bordenset tot aan tuinhaard. En vergeet niet de app te downloaden! In de app kun jij alle deals van deze week bekijken. Ben je echt een trouwe Action klant, dan kun je ook alvast de deals voor de volgende week bekijken.

Elke dinsdag om 12 uur verschijnen er nieuwe online deals in de Action Webshop. Van de leukste woonaccessoires tot de beste pannen en handige doe-het-zelf apparaten en dat tegen een scherpe prijs.

Tatiana

Ik gebruik de app van Action regelmatig. Gebruik jij hem al?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Leuke online weekaanbiedingen bij de Action

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Leuke online weekaanbiedingen bij de Action

    Ik wist niet dat de Action ook een app had, wat handig!

  2. Tatiana's Blog | Leuke online weekaanbiedingen bij de Action

    Ik heb de app sinds kort ook gedownload! Heel erg handig om de acties zo in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *