Black Flower Dress Only - Vimodos

Aan de ene kant kan ik er maar niet aan wennen dat de zomer plaats heeft gemaakt voor de herfst. Alles maakt plaats voor dit seizoen, vallende bladeren, kastanjes en paddenstoeltjes die hun kop boven het mos uit steken. En ergens kan ik daar ook weer heel erg van genieten. Bij de veranderingen van dit weer hoort ook een aanpassing van de zomer garderobe. Hemdjes en crop tops maken plaats voor vesten, en de shorts maakt ruimte voor de spijkerbroeken. Kan een jurkje dan helemaal niet meer? Jawel hoor, en dat laat ik jullie vandaag zien met mijn ONLY Bloemen jurkje.

 

HERFST, wat een prachtige tijd met al die gekleurde dingen die je voor de voeten vallen, of je zelfs aan komen waaien.

 

━━━━ LOESJE━━━━

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

 

BLOEMETJES IN DE HERFST

Ok, mijn garderobe is dus een beetje aangepast aan het seizoen. Maar dat houdt niet in dat ik vanaf nu geen rokjes of jurkjes meer draag. Want dat blijf ik gewoon erg leuk vinden, of het nou winter of zomer is. Voor deze outfit heb ik gekozen voor een gebloemd jurkje van het merk Only, die ik bij Vimodos bestelde. In de sale was de prijs van dit jurkje maar net € 14,99.

Ik combineerde het jurkje met een semi transparante zwarte panty, en droeg hierbij een mooi laarsje met een hoge hak. De kleur en het bloemendetail op het laarsje past perfect bij het jurkje. Omdat het jurkje geen mouwen heeft droeg ik hierbij een zwarte bolero.

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

Tegenwoordig bestellen we bijna allemaal onze kleding online, en dat wordt nu nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door de “betaal minder” knop die je op sommige webshops tegenkomt. Dit bied je een leuke kans om op den duur een geliefd item met korting te kunnen kopen. Je kiest het item die je graag wilt hebben, je vult simpelweg je e-mail adres in en je wordt op de hoogte gehouden wanneer dit item goedkoper is geworden.

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

Lijkt deze manier van shoppen jou ook wel wat klik dan snel hieronder!

 

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje
KOOP HIER: vesten

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje
KOOP HIER:
Spijkerbroeken

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

Welk item is jouw favoriet deze herfst? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

14 Reacties

 1. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Wat een mooi jurk! Hij staat je erg goed. Een koopje voor 14,99.

 2. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Super leuk deze jurk en wat een mooie prijs heb je er voor betaald. Ik vind de schoenen erbij ook erg leuk staan. Ik draag ook gewoon mijn jurkjes nu het kouder begint te worden, maar wel met een lekkere dikke panty er onder.

 3. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Heel mooi, ik hou eigenlijk nog meer van bloemetjes in de herfst dan in de zomer, het zijn veel mooiere kleuren en is gelijk een stuk stijlvoller!

 4. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Mooi hoor, het staat je heel erg goed! Ik ben meestal niet zo’n fan van bloemetjes, maar af en toe bezwijk ik toch een keertje 🙂

 5. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Ik ben dol op bloemetjesjurken en ik vind deze jurk dan ook erg leuk!

 6. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Mooi jurkje. Ik koop liever nog in de winkel wat dan kan ik het gelijk terug hangen als het niet past.

 7. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Ik vind dit jurkje ontzettend mooi bij je staan!

 8. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Wauw wat een mooi jurkje! Heel erg stijlvol zeg! Staat je erg mooi.

 9. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Erg mooi, dit is ook helemaal mijn smaak. Ik werd wel een klein beetje afgeleid door die PRACHTIGE KAST!!!!

 10. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Wat leuk jurkje! Staat je mooi

 11. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Mooi jurkje, mooie prijs, mooie setting en mooie vrouw. Staat je erg goed.

 12. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Prachtige jurk en de laarzen halen de blauwe kleur mooi op

 13. Tatiana's Blog | ONLY Bloemen jurkje

  Heel mooi jurkje en supergoed gecombineerd met die laarsjes. Staat je heel goed en dit kan absoluut heel goed in de herfst en winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *