ONLY Bloemen jurkje

by Tatiana
Black Flower Dress Only - Vimodos

Aan de ene kant kan ik er maar niet aan wennen dat de zomer plaats heeft gemaakt voor de herfst. Alles maakt plaats voor dit seizoen, vallende bladeren, kastanjes en paddenstoeltjes die hun kop boven het mos uit steken. En ergens kan ik daar ook weer heel erg van genieten. Bij de veranderingen van dit weer hoort ook een aanpassing van de zomer garderobe. Hemdjes en crop tops maken plaats voor vesten, en de shorts maakt ruimte voor de spijkerbroeken. Kan een jurkje dan helemaal niet meer? Jawel hoor, en dat laat ik jullie vandaag zien met mijn ONLY Bloemen jurkje.

 

HERFST, wat een prachtige tijd met al die gekleurde dingen die je voor de voeten vallen, of je zelfs aan komen waaien.

 

━━━━ LOESJE━━━━

 

BLOEMETJES IN DE HERFST

Ok, mijn garderobe is dus een beetje aangepast aan het seizoen. Maar dat houdt niet in dat ik vanaf nu geen rokjes of jurkjes meer draag. Want dat blijf ik gewoon erg leuk vinden, of het nou winter of zomer is. Voor deze outfit heb ik gekozen voor een gebloemd jurkje van het merk Only, die ik bij Vimodos bestelde. In de sale was de prijs van dit jurkje maar net € 14,99.

Ik combineerde het jurkje met een semi transparante zwarte panty, en droeg hierbij een mooi laarsje met een hoge hak. De kleur en het bloemendetail op het laarsje past perfect bij het jurkje. Omdat het jurkje geen mouwen heeft droeg ik hierbij een zwarte bolero.

Tegenwoordig bestellen we bijna allemaal onze kleding online, en dat wordt nu nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door de “betaal minder” knop die je op sommige webshops tegenkomt. Dit bied je een leuke kans om op den duur een geliefd item met korting te kunnen kopen. Je kiest het item die je graag wilt hebben, je vult simpelweg je e-mail adres in en je wordt op de hoogte gehouden wanneer dit item goedkoper is geworden.

Lijkt deze manier van shoppen jou ook wel wat klik dan snel hieronder!

 

KOOP HIER: vesten

KOOP HIER:
Spijkerbroeken

━━━━ ♡ ━━━━

Welk item is jouw favoriet deze herfst? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

14 comments

Rinette - geldvoornop 4 oktober 2017 - 10:30

Wat een mooi jurk! Hij staat je erg goed. Een koopje voor 14,99.

Reply
Lodi 4 oktober 2017 - 10:43

Super leuk deze jurk en wat een mooie prijs heb je er voor betaald. Ik vind de schoenen erbij ook erg leuk staan. Ik draag ook gewoon mijn jurkjes nu het kouder begint te worden, maar wel met een lekkere dikke panty er onder.

Reply
Manon 4 oktober 2017 - 11:22

Heel mooi, ik hou eigenlijk nog meer van bloemetjes in de herfst dan in de zomer, het zijn veel mooiere kleuren en is gelijk een stuk stijlvoller!

Reply
Lien 4 oktober 2017 - 13:15

Mooi hoor, het staat je heel erg goed! Ik ben meestal niet zo’n fan van bloemetjes, maar af en toe bezwijk ik toch een keertje 🙂

Reply
Nicole Orriëns 4 oktober 2017 - 14:36

Ik ben dol op bloemetjesjurken en ik vind deze jurk dan ook erg leuk!

Reply
Kristof 4 oktober 2017 - 14:56

Ziet er heel stijlvol uit!

Reply
Marla 4 oktober 2017 - 16:19

Mooi jurkje. Ik koop liever nog in de winkel wat dan kan ik het gelijk terug hangen als het niet past.

Reply
Manon 4 oktober 2017 - 17:07

Ik vind dit jurkje ontzettend mooi bij je staan!

Reply
Madelonv- Meer Met Mama 4 oktober 2017 - 19:57

Wauw wat een mooi jurkje! Heel erg stijlvol zeg! Staat je erg mooi.

Reply
bychristiana 5 oktober 2017 - 08:27

Erg mooi, dit is ook helemaal mijn smaak. Ik werd wel een klein beetje afgeleid door die PRACHTIGE KAST!!!!

Reply
Dhini 5 oktober 2017 - 09:20

Wat leuk jurkje! Staat je mooi

Reply
Lavinia 5 oktober 2017 - 12:16

Mooi jurkje, mooie prijs, mooie setting en mooie vrouw. Staat je erg goed.

Reply
Linda Meester 7 oktober 2017 - 11:58

Prachtige jurk en de laarzen halen de blauwe kleur mooi op

Reply
Corine 7 oktober 2017 - 12:58

Heel mooi jurkje en supergoed gecombineerd met die laarsjes. Staat je heel goed en dit kan absoluut heel goed in de herfst en winter.

Reply