Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

Flamingo scheermesje

Het baanbrekende ontharingsmerk Flamingo is nu vanuit Amerika ook overgewaaid naar Nederland. Gelanceerd om issues aan te pakken. De frustraties die wij vrouwen allemaal wel eens hebben ervaren bij het scheren: uitslag, sneetjes en snijwonden. De producten die we willen, voor het haar dat we niet willen. Kijken jullie mee?

Tatiana's Blog | Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

Flamingo

Flamingo heeft haar eigen scheermesfabriek in Duitsland en de scheermessen zijn speciaal ontworpen voor de rondingen van vrouwen. Het handvat is ergonomisch ontworpen voor een vrouwenhand met de ideale vorm, grip, gewicht en balans. 

Flamingo scheermesje

We willen allemaal een gladde huid, en vooral zomers. Dan komen de rokjes en jurkjes weer tevoorschijn. Dat betekend scheren, maar dat kan best wat issues met zich meebrengen. Scheren, betekend niet automatisch een mooie gladde huid. Wat dacht je van die uitslag, sneetjes en snijwonden. Of stoppeltjes die toch nog achterblijven.

Flamingo scheermesje

Flamingo scheermesje

Het mesje en de verpakking

Wat zit er in de verpakking?  In het doosje zit een scheermesje (met 5 blades), een douchehouder (met handle, scheermesje en een zuignap) zodat je het gemakkelijk in de douche kunt ophangen. Altijd binnen handbereik. Het mesje komt in 2 kleuren: soft lila met rose gouden details en een pomelo gekleurd handvat met zilveren details.Het handvat is ergonomisch ontworpen voor een vrouwenhand met de ideale vorm, grip, gewicht en balans, en door het siliconen materiaal heeft het tevens een anti slip werking, en glijdt het mesje niet zomaar uit je hand. Een stukje veiligheid, zoals we allemaal weten gebeuren de meeste ongelukjes gewoon in huis.

Flamingo scheermesje

Flamingo scheermesje

Verkrijgbaarheid en mijn ervaring

Ben ik tevreden? Het mesje ligt zeker lekker in de hand. En met de 5 mesjes wordt het haar goed weggehaald en voelt mijn huid glad aan. Na het scheren heb ik totaal geen last van sneetjes of wondjes.  Mijn ervaring kun je dus zeker als positief beschouwen. Bij mij hang het scheermesje nu standaard in de douche. Wil jij deze nu ook graag gaan proberen?

Een setje met inhoud zoals ik hier boven omschreef is exclusief bij Etos verkrijgbaar voor € 11,00 en een navulling met daarin 4 mesjes is verkrijgbaar voor € 13,00 of met 8 mesjes € 25,00. Daar kun je dus wel een tijdje mee vooruit, en de prijs is ook nog eens prima te doen.

Flamingo scheermesje

Flamingo scheermesje

Nog wat tips voor het scheren

Ladies opgelet! 

Scrub je benen voordat je gaat scheren || Scheer met scheercrème, -schuim, of -gel zeep droogt de huid uit || scheer pas als je al een tijdje onder de douche staat, door het warme water zijn je haren dan wat zachter || Gebruik een verzorgende olie voor na het ontharen.

Tatiana's Blog | Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

Scheer jij je benen? Welk scheermesje gebruik jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

  Ik zelf gebruikte wegwerp scheermesjes
  Later gebruik een vaste met wegwerp mesjes
  Maar die op de foto lijkt mij ideaal

 2. Tatiana's Blog | Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

  Ik gebruik altijd de scheermesjes van Gillette Venus. Deze bevalt mij prima. Heb ook wel eens goedkope mesje gebruikt, maar deze liggen nog in de kast omdat deze inderdaad zorgen dat je jezelf snijdt. Vervolgens heb je enigszins gladde benen, met een ‘mooie’ snijwond op je been. Dit merk ken ik dan nog niet en heb ik ook nog niet getest. Ziet er in elk geval wel heel mooi uit.

 3. Tatiana's Blog | Ontharen met het nieuwe mesje van Flamingo

  Wat een mooi mesje zeg! Het oog wil ook wat natuurlijk. Ik heb net een safety razor gekocht, maar ik heb hem nog niet getest. Ik hoop dat die goed bevalt, maar anders weet ik nu dat dit ook een goed alternatief is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *