OOGSCHADUW PALETTE MET 15 MATTE KLEUREN

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Het ideale oogschaduw palette is voor mij rijk aan matte draagbare tinten. Natuurlijke kleuren met neutrale en warme tonen. Deze kleuren doen het meeste voor mijn ogen.  In het artikel van vandaag kunnen jullie de mooie swatches uit dit palette zien. En ik stond echt versteld. Kijken jullie mee!

 

 

LightInTheBox is een wereldwijd online winkelbedrijf dat producten rechtstreeks levert aan consumenten over de hele wereld. LightInTheBox is opgericht in 2007 en biedt klanten een gemakkelijke manier om te winkelen in een breed aanbod van lifestyleproducten tegen aantrekkelijke prijzen, via www.lightinthebox.com, www.miniinthebox.com en andere websites, die beschikbaar zijn in diverse belangrijke talen.

 

LightInTheBox biedt producten aan in drie hoofdcategorieën: kleding, kleine accessoires en huis & tuin.

 

━━━━ light in the box ━━━━

15 MATTE KLEUREN

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Het oogschaduw palette dat jullie hier zien heeft 15 kleuren. En alle 15 kleuren zijn matte kleuren, geen èèn uitgezonderd. En dat is nu precies wat mij zo enthousiast maakt over dit palette. Ik vind een palette met een glinstering en een shimmer fantastisch mooi om te zien hoor. Maar het past gewoon niet zo bij mij.

VERPAKKING

Light In The Box - Oogschaduwpalette

De verpakking is heel erg simpel. Een eenvoudige zwarte doos, zonder poespas. Meer is het echt niet. En hoezeer ik een mooie verpakking kan waarderen, het is misschien wel voor het eerst dat het mij niets uitmaakt. Het is de inhoud waar het om gaat, en met de inhoud ben ik zo blij.

SWATCHES

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Wat een prachtige matte neutrale kleuren he! Het is eenvoud, maar ik vind ze echt zo mooi. Ik kan hier talloze mooie looks mee maken die draagbaar zijn voor elke dag en elk moment. Je kunt de kleuren zelfs gebruiken in je gezicht om mee te contouren, highlighten, maar ook voor je wenkbrauwen. En wil je een heftige look maken, bijvoorbeeld een extreme smokey eye dan breng je de kleur in meerdere lagen aan. Het palette straalt eenvoud uit, maar is eigenlijk heel veelzijdig.

━━━━ MIJN MENING  ━━━━

Light In The Box - Oogschaduwpalette

Ik vind de kleuren echt prachtig, het pigment is zeer intens en van een zeer goede kwaliteit. Weinig fall out, dat is ook zeker een pluspunt. En de prijs is ook nog eens zeer de moeite waard. Kortom, ik ben super enthousiast over dit palette. Ik heb het gevoel dat dit palette veelzijdig en dagelijks gebruikt gaat worden en ‘hit the pan’ snel van toepassing is op veel van deze kleuren.

━━━━ ♡ ━━━━

Ben je benieuwd naar dit palette! Het oogschaduw palette is ook nog beschikbaar in een andere kleur en verkrijgbaar bij Light in the Box voor € 5,81

Light In The Box - Oogschaduwpalette
KOOP HIER: 15 kleuren Oogschaduwpalette € 5,81

Tatiana's Blog | OOGSCHADUW PALETTE MET 15 MATTE KLEUREN

WAT VIND JIJ VAN MATTE OOGSCHADUW? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | OOGSCHADUW PALETTE MET 15 MATTE KLEUREN

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | OOGSCHADUW PALETTE MET 15 MATTE KLEUREN

  Ht is een prachtig palet ,mooie kleuren ,en weer hele mooie foto’s
  Dan doet de verpakking er zeker niet meer toe
  Ik vind de prijs lekker goedkoop en past mooi in mijn tasje om mee te nemen
  Lekker alle kleurtjes bij elkaar gepast ?

 2. Tatiana's Blog | OOGSCHADUW PALETTE MET 15 MATTE KLEUREN

  Wat een mooi palette! En betaalbaar!

 3. Tatiana's Blog | OOGSCHADUW PALETTE MET 15 MATTE KLEUREN

  Mooi palette! Alleen ben ik zelf wel meer van de gecombineerde palettes. Zoals matte en shimmers in 1 palette.

  Ik heb ook nog nooit makeup besteld op zo’n site als miniinthebox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *