Tatiana's Blog | Op de weg met mijn dashcam

Vandaag neem ik jullie mee de weg op. In een eerder artikel vertelde ik jullie al dat ik een dashcam in de auto had, en dat ik graag wilde ervaren hoe dit is. Kijken jullie mee.

MiVue 785 DASHCAM

Ik ging op pad met de dashcam, en heb dit voor jullie gefilmd. Zoals ik in mijn vorig artikel schreef wilde ik in Oostenrijk filmen, maar dat is het niet geworden. Daarover vertel ik jullie meer in het volgende en laatste artikel over de dashcam.

━━━━ ♡ ━━━━

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ook al is het iets heel anders dan lipstick swatches. Morgen kunnen jullie gewoon weer een artikel verwachten verwant aan beauty of fashion.

Tatiana's Blog | Op de weg met mijn dashcam

Hoe zijn jouw driving skills? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Op de weg met mijn dashcam

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Op de weg met mijn dashcam

    Hahhaha, leuk om te zien. Goed beeld en handig dat je de info rechts onder in het scherm ziet. Had graag beelden gezien van Oostenrijk maar wie weet komt dat nog, je hebt hem nu toch…..dus ik wacht af.

  2. Tatiana's Blog | Op de weg met mijn dashcam

    Leuk gedaan hoor! Dit is inderdaad heel wat anders dan lipstick swatches maar niet minder leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *