Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

In het artikel van vandaag laat ik jullie 2 mooie lakjes van OPI zien. Dit zijn tevens ook mijn eerste OPI lakjes, dus ze zijn wel een beetje mijn trots. We gaan richting de winter, een periode van grauw en kou en een tijd dat de dagen korter zijn. De zomerse kleuren hebben we al achter ons gelaten, of we dit nou willen of niet, we passen ons vaak aan bij de kleuren van het seizoen.

OPI Nail Lacquer

Zelf ben ik geen groot fan van The Muppets, maar een nagellak collectie gebaseerd op deze poppen sla ik als nail freak niet over natuurlijk. De OPI Muppets Most Wanted collectie bestaat uit rustige soft shades en glitterende topcoats.

OPI Nail Lacquer

OPI Nail Lacquer

De OPI Muppets Most Wanted collectie bevat zoals ik hierboven rustige kleuren, wat je zo in het eerste opzicht niet echt zou associeren met The Muppets. Daarbij denken we toch aan fel groen en oranje en blauw. Ondanks dat ik de kleuren niet sterk vind passen bij de naam vind ik de kleuren wel heel erg mooi en voor deze tijd van het jaar.

Ik vind de kleuren, en dan met name de glitter topcoats bijpassend voor de feestdagen. Ik heb de 2 glitter topcoats voor jullie getest en vastgelegd.

OPI “Muppets World Tour” en “Let’s Do Anything We Want”

OPI Nail Lacquer

OPI Let’s do anything we want!

Let’s Do Anything We Want is een kleine roze glitter met wit vierkant glitter op een duidelijke basis. De nagellak is wat dik qua structuur en dit maakt het lastig om met meerdere lagen te werken. Wil je de lak als basis of als top coat, dan zou ik niet kiezen voor teveel lagen over elkaar heen, en is het echt belangrijk om te wachten tot de onderliggende laag echt goed droog is. 

Hieronder zie je links de lak als top coat over een witte basis. Ik heb hiervoor meerdere lagen gebruikt. En dat zie je een beetje terug in de slordige afwerking. Deze lak leent zich niet echt voor meerdere lagen. Rechts op de foto zie je de lak in slechts 2 lagen aangebracht zonder basislak eronder. Voor mij is dit resultaat veel mooier en fijner. Wat ik wel jammer vind is dat de glitters moeilijk aanbrengen en aan het kwastje blijven zitten. Slechts 1 vierkant glitter op een hand vol.

Lets Do Anything We Want swatches

OPI Muppets World tour

Muppets World Tour is een kleine wit en zilveren glitter samen met wat grotere multi colour pailetten. In tegenstelling tot het andere lakje laat deze topcoat zich makkelijk verdelen en droogt ook sneller. Deze lak is qua textuur is iets dunner, en daardoor ook makkelijker te gebruiken als base coat.

Ook hier heb ik op de linker foto een witte basis weer meerdere lagen aangebracht. Ook hier zie je dat de afwerking niet heel netjes is. En rechts heb ik 2 lagen aangebracht op de natuurlijke nagel. Ook bij deze lak vind ik het resultaat veel mooier als basis dan als top coat.

Muppets World Tour Swatches

Als je geluk hebt kun je deze lakjes bij de Big Bazar vinden voor € 4,99, normale prijs € 14,95 bij Douglas

 

Afsluiting naam Modern

Wat vind jij van de glitter topcoat lakjes van OPI?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

  Ik vind ze leuk voor de feestdagen, maar verder ben ik er niet zo van!

 2. Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

  Ik vind ze allebei erg mooi en bijzonder. Echte winterlakjes.

 3. Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

  Wauw, ik vind ze echt super leuk! Prachtige lakjes 🙂

 4. Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

  Ik heb ze allebei en vind ze erg leuk!

 5. Tatiana's Blog | OPI Nail Lacquer

  Ik vind ze allebei echt leuk! Ik hou wel van glitters ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *