OU. Boutique Stories

Speciaal voor de unieke samenwerking met EarthToday heeft OU. Boutique Stories een ‘Organic Planet Sweater Collection’ ontworpen. Bij aanschaf van een ‘Planet Sweater’ krijg je een unit of nature cadeau. Een uon is een echte vierkante meter beschermd stukje planeet, inclusief geolocatie en bewijs van bescherming op jouw naam geregistreerd. Via EarthToday.com kun je zelfs je eigen stukje beschermde natuur bekijken en in de gaten houden. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

OU. Boutique Stories

 

EarthToday, waar OU. Boutique Stories een samenwerking mee aan is gegaan, is een community of changemakers met de missie om 50% van de planeet voor het jaar 2050 te beschermen met een nogal briljant en disruptive idee: Iedereen gaat een stuk natuur voor zijn rekening nemen, en samen worden dat grote gebieden die we in beheer laten bij de grote erkende natuurbeschermers die zich voor dit plan universeel verbinden. En… voor elke via EarthToday beschermde m² brengen de natuurbeschermingsorganisaties nog één m² in bescherming, gegarandeerd. Dat is het groenste groei model, waar iedereen die van de planeet houdt aan mee moet doen.

OU.’s limited edition Sweater Trio is gemaakt van zacht organisch katoen en met veel liefde voor onze Moeder Aarde. De planeet is namelijk van jou en van ons. We moeten stukje bij beetje onze planeet gaan ‘ownen’ en beschermen, voor altijd. Hoe meer uon’s via EarthToday hoe meer de planeet kan blijven bloeien.

 

Protect your planet and cover it with as many uons (m2‘s) as possible.

OU. Boutique Stories

 

 

Earth Today & OU. Boutique Stories

 

OU. sluit zich aan bij dit geweldige initiatief van Earth Today dat barst van de positieve energie en creativiteit met een groots, doch voor het eerst in de historie, haalbaar plan dat voor het gezond voortbestaan van Moeder Aarde kan zorgen. Daarom verdient dit platform alle aandacht en OU. draagt hier graag aan bij. Vandaar een speciale collectie en voor iedereen een m² cadeau, die je direct online kan claimen na aanschaf van de trui. 

 

 

Love your planet with 50% of protection, love half, blossom forever.

OU. Boutique Stories

 

 

Geef iets terug aan de planeet met OU. Boutique Stories

 

OU. is een relatief klein ‘boutique’ bedrijf met een minimale footprint, omdat we in kleine oplages produceren en niet ver van hier: in Italië. Portugal, Spanje en Turkije. Onze items zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om bewust aan te schaffen en lang te dragen en onze kleding is ook ‘second-life’ proof. Maar met deze samenwerking geven we toch iets terug aan de planeet en worden we als klein mode bedrijf nog meer bewust en ambitieus op het gebied van duurzaam produceren, werken met reusable plastics, recyclebare dozen en organic stoffen. 

– “We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking, de frisse eye-popping designs van de sweaters, maar we zijn vooral ook heel blij om deel uit te maken van deze unieke journey en missie, met zoveel bijzondere mensen van EarthToday en hun inspirerende content op het wereldse platform, op weg naar een groenblauwe gezonde planeet, voor altijd,” – Valerie van der Meer, creative director van OU.
 

 

The planet is (Y)ours, so own it.

OU. Boutique Stories

 

Tatiana

Ik ben enthousiast van dit concept. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | OU. Boutique Stories wordt brand partner  van EarthToday

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *