Hallo! 

 

Ik ben Tatiana

Welkom op een van de meest gelezen pagina’s van dit platform. De pagina waar een goed verhaal hoort te staan dat in jouw hoofd blijft hangen. Want hier ben je op de plek waar de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Met een passie voor schrijven, en idolaat van fotograferen wil ik jullie inspireren. In 2011 koos ik er bewust voor om thuisblijfmoeder te zijn. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt, maar ik kon er mijn creativiteit niet in kwijt. Van de vieze luiers kreeg ik geen warm gevoel! En daarom … met mijn baby op de arm en mijn laptop op tafel begon ik met bloggen. Ik heb dit stukje op het web geclaimd, waar ik me erg thuis voel, en waar jullie je net als ik thuis mogen voelen. Mijn blog is veelzijdig, trendy, eerlijk en met een lach en soms ook een traan geschreven.

 

Tatiana's Blog | Over mij
Tatiana's Blog | Over mij

In het schrijven en fotograferen vind ik mijn passie en creativiteit. Met woorden op papier ben ik altijd al beter geweest. Dat klinkt een beetje gek maar toch is het zo! Op papier begin ik te leven en komt mijn fantasie naar boven. Quotes op Social Media, lieve briefjes op de koelkast, en een goed geschreven artikel op dit platform. Dat is waar ik goed in ben.

Maar het allerleukste vind ik de interactie met jullie. Want bloggen is naast schrijven en lezen, ook luisteren. Met mijn zorgvuldig gekozen woorden vertel ik mijn verhaal en geef ik mijn mening. In de hoop jou te bereiken, te raken, te overtuigen!

Ik ben geboren in 1979, je mag mij daarom een Xennial noemen. Een Xennial, microgeneratie tussen generatie X en millennials. Ik ben opgegroeid in een analoog tijdperk, maar ik ben volwassen geworden in het digitale tijdperk. Je kunt een beetje zeggen dat ik van beide walletjes heb gegeten. Nu maak ik talloze foto’s en kies ik de beste uit, vroeger moest ik zuinig zijn met mijn fotorolletje en ging ik selectief foto’s maken.  En mijn muziek luisterde ik af op mijn walkman. Tegenwoordig kan ik dit allemaal doen op 1 apparaat, mijn smartphone.

Tatiana's Blog | Over mij

Groet Tatiana

 

 

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Over mij

  Ik wil erg graag mee kans om winnaar.
  Van Royal Rose Scented nagellak Smeek..
  Liefs van Jori

  1. Tatiana's Blog | Over mij

   Jori, jammer dat je de winactie nu pas opmerkt. Deze is al verlopen helaas! Er volgen nog wel meer winacties, dus hou mijn blog even in de gaten.

 2. Tatiana's Blog | Over mij

  Goedemiddag,

  Ik speurde het internet af naar leuke en relevante websites voor ons product en zo kwam ik op die van jou terecht. Mijn complimenten over je blog!

  Ik ben Leo Bijlsma en ik werk voor CanvasCompany.nl. Bij CanvasCompany.nl leggen wij je mooiste herinneringen vast door je favoriete foto af te drukken op een canvasdoek. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je canvasprint nog unieker te maken, bijvoorbeeld met een zwart-wit foto op canvas, meerluik of collage. CanvasCompany.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en heeft kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan.

  Ik mail je omdat ik graag wil weten wat bloggers zoals jij van ons product vinden en daarom heb ik een leuk aanbod voor jou! Mijn aanbod is dat wij van CanvasCompany.nl jou een kortingscode sturen waarmee je een gratis Foto op Canvas van 40×60 kunt bestellen. Het enige wat wij van jou vragen is dat je een review schrijft over het product en in het artikel 2 do-follow links verwerkt. Deze links kunnen leiden naar bijvoorbeeld een zwart-wit foto op canvas of een fotocollage op canvas.

  Lijkt het je leuk om mee te doen met deze actie of wil je graag nog wat meer informatie? Mail dan gerust!

  Met vriendelijke groet,

  Leo Bijlsma

 3. Tatiana's Blog | Over mij

  Hi Tatiana,

  Ik zag dat je de mogelijkheid hebt om een samenwerking aan te gaan. Dat lijkt me echt ontzettend leuk! Ik ben zelf eigenaar van de salon Lashbar in Heerenveen. Lashbar is een salon dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen van wimperextensions en de bekende lash volume lift. Via de website kwam ik er niet goed achter waar je zelf woonachtig bent. Als je in de buurt bent, zou je het dan leuk vinden om een samenwerking aan te gaan? Ik denk dat je een leuke review kan schrijven over je ervaringen.

  Gr. Shaorui van Lashbar.nl

Reacties zijn gesloten.