Overhemden maken de man … en de vrouw

by Tatiana

Niet gedacht dat ik ooit op mijn blog zou schrijven over overhemden, en voila! Een paar weken terug kwam ik in contact met een klein bedrijfje uit Amsterdam, maar met een zeer groot assortiment aan overhemden. Ik reageerde wat terughoudend, want één van de weinige keren dat mijn man een overhemd droeg was op onze bruiloft. En mijn man is nogal breed gebouwd, dus de overhemden zijn ook nooit goed. Maar met een Tony Chocolonely reep en een setje Happy Socks wist hij mij toch over te halen! Kijken jullie mee!

SASS

Sexy in een overhemd

No matter what a woman looks like, if she’s confident, she’s sexy!

Ok, ik was dus overgehaald, maar wat moet ik met een overhemd als deze niet gedragen wordt. Zelf dacht ik hoe leuk het zou zijn als ik het overhemd zou dragen. Want ik vind het wel leuk om een blouse of overhemd te dragen. Een beetje het idee uit films en tv-series. De scene waarin de vrouw het overhemd van de man draagt. Het is een iconisch beeld geworden dat een vrouw dit draagt net na een spannende avond, het is sexy. Een beetje a la Angelina Jolie in Mr. and Mrs. Smith.

Nadat we dit idee samen besproken hadden en ik de maten van mijn man had doorgegeven ging alles heel snel.  Ik hoefde niet zolang op het pakketje te wachten. En zoals afgesproken zat er in het pakketje niet alleen het overhemd, maar ook een paar Happy Socks en een Tony Chocolonely Karamel Zeezout reep! Heerlijk! Die heb ik natuurlijk niet gedeeld, ssssssstttttt!

 

SASS

Van Gils Overhemd Ellington

Improver yourself, impress everyone else!

Het overhemd dat wij kregen was het Van Gils Overhemd Ellingtong in een lichtblauwe kleur. Het overhemd heeft een widespread boord, deze iets wijder weglopende kraag zorgt voor een modern effect. Het overhemd is Tailored Fit, wat inhoud dat het licht getailleerd is. Het is een prima overhemd om ook lekker casual te dragen. Vaak wordt een overhemd in de broek gedragen, maar om het echt casual te houden heeft mijn man ervoor gekozen om het overhemd over de broek te laten vallen. Het overhemd ziet er comfortabel uit, stevig door de geweven structuur en draagt ook heerlijk. Bovendien is het overhemd makkelijk te strijken, ook erg handig. En dat ga ik hierna gelijk uit proberen, want je ziet het op de foto, het overhemd komt zo rechtstreeks uit de verpakking. En zo leer je ook mijn man een beetje kennen, snel snel en weinig geduld.

SASS

Een vrouw in een overhemd 

The solution to a bad hair day is to wear a low cut blouse!

En natuurlijk draag ik het overhemd ook! Zoals belooft! Inderdaad voel je het stevig geweven materiaal, en hoewel het overhemd mij veel te groot is, zit het heerlijk. Maar ben je echt op zoek naar een overhemd bedoeld voor de vrouw, deze heb je ook bij overhemden.com en ook nog eens echt hele mooie.

SASS

OVERHEMDEN.com

In het begin van het artikel schreef ik al dat hoewel overhemden.com zichzelf omschrijft als klein, de collectie erg groot is. Op de site vind je heel veel overhemden van verschillende merken. Zo vind je er merken als het overhemd dat wij hier dragen van Van Gils, maar ook Calvin Klein, Björn Borg en Gant, en echt nog veel meer. Nu ik mijn man in een overhemd heb gezien, na bijna 7 jaar huwelijk, wil ik het toch wel vaker zien. Omdat mijn man wel een beetje van casual houdt vind ik vooral de Gant overhemden echt iets voor hem. En ik vind vooral de roze erg mooi!

SASS

Prijs en verkrijgbaarheid

Het overhemd dat ik vandaag heb laten zien vind je terug in de webshop voor € 69,95. En voor een overhemd vind ik dat eigenlijk helemaal niet duur. Wist je dat het witte overhemd dat Prince droeg in Purple Rain op een veiling bijna € 90.000 heeft opgebracht.

Draag jij wel eens een overhemd?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

Lodi 21 maart 2018 - 10:38

Zeker niet duur voor een goed overhemd en hij is erg mooi! Leuk ook eens een andere winkel dan standaard. Ik hou daar juist wel van. Mijn man draagt altijd overhemden op zijn werk, dus we kopen er heel wat elk jaar. Leuk dat je nog een extraatje kreeg!

Reply
Joanne 21 maart 2018 - 10:49

Ziet er goed uit. Mijn vriend draagt eigenlijk nooit overhemden, alleen casual blouses.

Reply
Jamey 21 maart 2018 - 12:06

Wat heb je een leuke fotos gemaakt! Super leuk meis!

Reply
Nicole Orriëns 21 maart 2018 - 16:24

Het staat je man mooi, maar jou nog veel beter! Ik vind het een hele leuke look voor je.

Reply
Fokko 3 april 2018 - 08:25

Ik reageer eigenlijk nooit maar lees vaak wel even de reacties 🙂
Maar moet wel toegeven wat je zegt, ik zie ook liever mijn vrouw in het overhemd dan mezelf, het staat haar heel erg goed.

Reply
Sylvahna.nl 22 maart 2018 - 12:51

Mooi overhemd en hele mooie foto’s! Staat jou ook echt heel mooi 🙂

Reply
Manon 22 maart 2018 - 13:20

Haha leuk dat je overgehaald bent met een Tony Chocolonely. Mjam. En ook heel cool dat je man zo leuk voor de foto heeft geposeerd. Zo ver krijg ik mijn vriend niet denk ik. Ik zal hem eens attenderen op de website, voor zijn werk heeft hij vaak overhemden nodig.

Reply
Maddy 23 maart 2018 - 00:06

Staat je mooi hoor!! Ik heb ook 2 overhemden. Vind het zelf heel fijn

Reply
Marieke 23 maart 2018 - 10:53

Ik vind zowel mannen als vrouwen in overhemden er altijd sexy uitzien! Vooral die prachtige lichtblauwe! Staat jullie beiden erg mooi!

Reply
Merel 27 maart 2018 - 07:16

Nooit zo bij stil gestaan maar een vrouw kan idd ook prima een overhemd aan. Staat wel meteen sexyer dan bij de man 😊 dit is een hele mooie trouwens.

Reply
allaboutbertina 1 april 2018 - 09:29

Wat een leuke kleur! Ik vind dat vrouwen ook best een overhemd aan kunnen. Tegenwoordig zijn we toch genderneutraal dus waarom daar ook niet in? Kan prima volgens mij! Het staat jullie allebei heel erg goed.

Reply
Sherry 2 april 2018 - 08:34

Mooie overhemden en foto’s. Nu ik jou zo zie krijg ik ook zin om een overhemd te dragen. Ik heb er slechts 2 in mijn kast.

Reply
Laura Martens 2 april 2018 - 09:26

Ben ik het mee eens! Je hebt er toffe foto’s bij gemaakt ook!

Reply
Silkeblogs 2 april 2018 - 09:50

Heel mooi hemd! Mijn vriend draagt echt heel vaak overhemden, ik vind het zo mooi altijd!

Reply
MC Kleuver 2 april 2018 - 11:53

Leuk om te zien hoe jij het hemd aanhebt, haha. Zit volgens mij wel een beetje losjes? :-p Ik vind het wel duur hoor. Maar wellicht zijn het gangbare prijzen voor een overhemd.

Reply
Debbythechocoholic 2 april 2018 - 20:38

Wat leuk dat je mannetje braaf poseert voor de camera. Het hemd staat jullie beiden goed!

Reply
tamara 3 april 2018 - 12:19

Ik vind overhemden idd zowel bij mannen als bij vrouwen mooi. Vind het altijd wel leuk mijn man in pak te zien

Reply
Luc van de Wiel 4 april 2018 - 17:37

Mooie foto’s en mooie overhemden!

Reply