Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

Dol op nagellak en nooit genoeg! Ken jij dat? Elke keer dat ik tegen het merk P2 aanloop moet ik minstens 1 lakje meenemen naar huis om mijn nagellak stash aan te vullen. En er zijn zoveel mooie verschillende kleuren, finishes en collecties. Als een soort van verslavende-ontkenning in een slachtoffer rol, zei ik tegen mezelf dat ik nog geen P2 lakjes van de Color Victim collectie had. Nu dus wel, ik nam er 2 mee!

P2 Color Victim is een kleurrijke en trendy nagellak lijn met een nieuwe, en verbeterde textuur! Dit zien jullie aan de sticker op de dop. De geïntegreerde primer verbetert de duurzaamheid, waardevolle ingrediënten versterken het nagelbed. Zeker geliefd voor elke nailfreak zonder kleurgrenzen, die op zoek is naar stijlvolle nagels!

P2 Color Victim 12P2 Color Victim 1P2 Color Victim 11De P2 Color Victim Nail Polish is in 18 kleuren verkrijgbaar, waarvan ik de kleuren Makes Me Happy en So Innocent vandaag aan jullie laat zien. Wat ik altijd zo leuk vind aan een nagellak, is als ze naast alleen een nummer ook nog eens een leuke naam hebben. En het merk P2 geeft haar nagellakjes een naam en een nummer. En wat een heerlijke namen zijn het! Bij mij is het zelfs zo dat een lakje met een naam bij mij eerder in de kast komt te staan dan een lak met alleen een nummer. Ik hou van extra, ik hou van flair, ik hou van personality. Hieronder staan alle 18 kleuren voor jullie op een rij:

332 | Makes Me Happy

337 | So Innocent

♥ 338 | Candy My World

♥ 339 | Electrify My Night

♥ 340 | Squeeze A Tomato

♥ 341 | Plant A Cactus

♥ 342 | Need Some Speed

♥ 343 | Get Cheeky

♥ 344 | Figure It Out

♥ 345 | Take my breath away

♥ 346 | Free A Bee

♥ 347 | Shine On

♥ 348 | Fly High

♥ 500 | Eternal

♥ 620 | Artful

♥ 622 | Remember Me

♥ 650 | Polish Fever

♥ 692 | Hurry Up!

Kleur en dekking

P2 Color Victim 9

De kleuren 332 Makes Me Happy en 337 So Innocent zijn een deel van de Color Victim lijn. De borstel is rond en qua dikte vrij normaal. Zelf vind ik een vlakke kwast het makkelijkste werken, maar ik kon ook met deze kwast goed overweg. In ongeveer 2-3 slagen is mijn nagel volledig bedekt.

Makes Me Happy is een all time favorite van mij. Het is een peachy kleur die in 2 lagen mooi dekt. De kleur maakt mij helemaal blij. Een peachy kleur ontbrak niet in mijn nagellak stash, maar het is zo’n kleur waar ik een beetje hebberig wordt. In het P2 rek stonden nog zoveel andere kleurtjes, kleurtjes waarvan ik er nog niet een heb, en toch riep dit kleurtje mij. So Innocent is echt een standaard lak die heel goed gebruikt kan worden om mee te werken als basislaag voor een nail art. Dat is ook de motivatie van mij geweest om dit lakje te kopen. Deze kleur dekte verrassend goed en heb ik in 2 lagen aangebracht voor een mooie en volledige dekking.

Prijs en inhoudP2 Color Victim 2 P2 Color Victim 3

Deze budget lakjes zijn echt hele fijne lakjes en kunnen wat mij betreft makkelijk concurreren met de high-end merken die we op nagellak gebied kennen. Zoals ik gewend ben van P2 zit ook deze lijn in een robuust, maar wat smaller potje met een inhoud van 8 ml. P2 Color Victim Nail Polish is verkrijgbaar bij DM in Duitsland voor € 1,55. Voor die prijs is het zonde om niet meer dan 1 lakje mee te nemen. Met maar 2 lakjes ben ik nog erg zuinig geweest als je het mij vraagt.

Swatches

En dan nu het moment waar we natuurlijk allemaal op hebben gewacht, de swatches op de nagel. Hieronder zien jullie de swatches op mijn nagels. Ik vind beide de kleuren echt prachtig, maar Makes Me Happy maakt mij toch net even wat vrolijker. En ik wil jullie nog even mijn excuses aanbieden voor de swatch foto’s. Ik heb de foto’s niet bewerkt en ik zie nu eigenlijk pas dat ik mijn ringvinger een beetje slordig heb vastgelegd op beeld om aan de hele wereld te laten zien. Een beetje slordig, maar ach een klein schoonheidsfoutje mag wel toch?!

So Innocent

P2 Color Victim 7P2 Color Victim Wit 5 P2 Color Victim Wit 4 P2 Color Victim Wit 3 P2 Color Victim Wit 2 P2 Color Victim Wit 1

Makes Me Happy

P2 Color Victim 8P2 Color Victim Peachy 6 P2 Color Victim Peachy 5 P2 Color Victim Peachy 4 P2 Color Victim Peachy 3 P2 Color Victim Peachy 2 P2 Color Victim Peachy 1Ook na deze lakjes te hebben getest blijf ik bij mijn standpunt dat P2 toch wel tot mijn favoriete merken hoort wat nagellak betreft. En ook hebben ze prachtige make-up, ook hier ben ik erg benieuwd naar.

Afsluiting naam Modern

Wat is jullie favoriete nagellak merk?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Ik vind vooral de peach tint super mooi, maar de witte ziet er ook goed uit!

 2. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Wowwwww the peach tint love it.

 3. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Wat een mooie lakjes van P2 zeg. Ik ben dankzij jouw ook helemaal fan van P2 lakjes.

 4. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Heel mooi voor een goede prijs! Vind het koraal/perzik lakje zo mooi 😀

 5. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Makes me happy maakt mij echt happy hihi, wat een mooie kleur

 6. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Dat peachy kleurtje! Heerlijk met dit zonnige weer 🙂

 7. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Mooie lakjes! Vooral de peach kleurtje!

 8. Tatiana's Blog | P2 Color Victim Nailpolish

  Peachy kleuren vind ik ook zo mooi! Ik heb niet een all time favorite, en ken niet heel veel merken nagellak, maar Opi vind ik altijd wel een goede. blijft ook mooi lang zitten.
  Bedankt voor de review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *