Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

Bij mijn bezoekjes aan Duitsland stap ik altijd even binnen bij DM en Müller. Eenmaal binnen loop ik recht op mijn doel af, P2 Cosmetics. P2 Cosmetics is het huismerk van DM. Op het lijstje van Budget-merken mag P2 zeker niet ontbreken. De collectie van P2 is zeer uitgebreid, de producten zien er geweldig mooi uit en de prijzen zijn belachelijk goedkoop.

p2 little princess young miss 5

Wat ik nog niet gezien had (shame on me), in het assortiment van P2, zijn de Volume Gloss Gel Look Polishes. In een uitgebreid artikel vertel en laat ik jullie meer zien over 2 kleuren uit de P2 Volume Gloss Gel Look Polish lijn.

De P2 Volume Gloss Gel Look Polish is in 14 kleuren verkrijgbaar, waarvan ik de kleuren Young Miss en Little Princess vandaag aan jullie laat zien.

Kleur en dekking

De kleuren Young Miss en Little Princess zijn een deel van de Volume Gloss Gel Look lijn. De borstel is vrij dik en groot, waardoor aanbrengen soepel en moeiteloos verloopt. In ongeveer 2-3 slagen is je nagel volledig bedekt. Dit ligt natuurlijk ook een beetje aan de breedte en lengte van je nagel.

p2 little princess young miss 4

Young Miss is een beetje een neutrale paarse kleur met een bruine ondertoon. Little Princess is echt een snoepjes roze, een kleur voor de prinsessen onder ons. De dekking vind ik echt meer dan super. Helemaal de Little Princess heeft mijn hart gestolen, een lichte creamy lak met een dekking in slechts 1 laag. Ook heeft de lak een vrij mooie glans en is het niet perse nodig om een top-coat aan te brengen. Voor extra glans en houdbaarheid doe ik dit meestal wel.

Omdat ik het hier heb over een Gel Look Polish, is het normaal dat de lak wat dikker is. Dit vind ik zelf wel aangenaam met het lakken. De nagellak pakt goed op het kwastje en drupt er niet gelijk weer vanaf. Doordat de lak wat dikker is, heeft het wel even tijd nodig om te drogen. Met ongeveer 10 minuten zijn je nagels goed droog.

Prijs en inhoud

p2 little princess young miss 3

Deze budget lakjes zijn echt hele fijne lakjes en kunnen wat mij betreft makkelijk concurreren met de high-end merken die we op nagellak gebied kennen.

Zoals we gewend zijn van P2 zit ook deze lijn in een robuust en vierkant potje met een inhoud van 12 ml, en dat is best veel. P2 Volume Gloss Gel Look Polish is verkrijgbaar bij DM in Duitsland voor € 1,95 (12 ml).

Swatches

p2 little princess young miss 2

Hier zien jullie de swatches op mijn nagels. Ik vind de kleuren echt prachtig. Beide kleuren vind ik erg mooi, maar de kleur Little Princess is het echt helemaal voor mij.

Young Miss

p2 Young Miss Swatches

Little Princess

p2 little princess Swatches

Eindconclusie

Ik ben best wel tevreden over dit lakje, ook al is het persoonlijk niet echt mijn kleur. Ik kan meer pluspunten bedenken dan minpunten. Daarnaast zijn de lakjes erg goedkoop en dus qua prijs en kwaliteitverhouding erg goed. Mijn review Perfect Touch nagellak sluit ik dus met mijn thumbs up!

p2 little princess young miss 1

Afsluiting naam Modern

Wat is jouw ultieme manier van ontspannen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

  Ik kom er helaas maar 1x per jaar, onlangs kocht ik ook geen P2 haha! Maar de lakjes zijn erg mooi!

 2. Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

  Ik vind het niet duur voor de lakjes
  en de kleur vind ik heel mooi
  als ik in Duitsland kom ga ik zeker kijken

 3. Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

  Ik vind Young Miss er wel heel erg mooi uitzien!

 4. Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

  Mooie finish, de lichtroze is favoriet.

 5. Tatiana's Blog | P2 Volume Gloss Gel Look Polish

  Hele mooie kleuren. Mijn favoriet ook de licht roze kleur. Hele mooie foto’s ook weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *