Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

Mijn shoppingtour bij BigGreenSmile ging verder dan alleen de Nourishing Cleansing Cream waar ik jullie vorige keer kennis mee liet maken. Ik ging ook voor een mooi oogschaduw palette. Kijken jullie mee waarom ik specifiek koos voor dit palette?


img_5070

BigGreenSmile over …

Een mysterieuze blik

Dit oogschaduw palet bevat een innovatieve formule van natuurlijke make-up en minerale kleuren. Deze rijke en langdurende oogschaduw is gemaakt met kokosnootwater voor een fluweelzacht en roomachtig resultaat. Kokoswater fungeert als een balancer terwijl het tegelijkertijd een rustgevende werking heeft op de huid. Door dit ingrediënt creëer je een romige, vetvrije formule die lang blijft zitten.

Het palette bestaat uit 4 zeer gepigmenteerde kleuren die mooi bij dit seizoen passen. Normaal zou ik niet snel voor blauw kiezen, maar een beetje verandering leek me wel eens leuk, en natuurlijk een uitdaging om er een mooie look mee te maken. In het vorige artikel vertelde ik ook al dat tegenwoordig wat bewuster aan het groen-shoppen ben. En ik kan jullie vertellen dat dit palette 100 % Dierproefvrij, Vegan en Glutenvrij is.


KLEUREN

img_5072img_5073Ik het stukje hierboven noemde ik de kleur blauw al, maar er zitten meer kleuren in dit fijne oogschaduw palette.

♥ Opalen roze-wit – Deze kleur is mooi te gebruiken al highlighter, voor het creëren van een natuurlijke look. Breng de kleur aan onder je wenkbrauwen op het bot. Dit geeft je wenkbrauwen een mooie lift. Ben je nog niet helemaal uitgeslapen, breng dan ook eens wat highlighter aan op de binnenste ooghoek. Je zult verstelt staan van de frisse blik.

♥ Celestial – Romig dromerig beige met een lichte heldere parel, ideaal voor op het ooglid of een iets donkerdere kleur highlighter.

♥ Moonbeam – Parelachtig grijs violet, deze kleur is passend voor gebruik op het ooglid of voor het creëren van smokey eyes.

♥ Stargazer – Hemels blauw-violet perfect voor smokey eyes of als lijn aan te brengen.

Het is makkelijk om de kleuren te benoemen en ze een plekje te geven. Nu is het nog aan mij om er een look mee te maken en deze ook mooi weten vast te leggen. Nog een hele opgave dus!


SWATCHES

photogrid_1476218176997Als wij bloggers een fijn palette als dit onder ogen krijgen vragen wij ons als eerste af hoe GOED de pigmentatie is. Dus wij willen swatches zien. Ik ben daar zeker 1 van, en ik kan ook vaak mijn geduld niet bewaren. Want de ‘gouden regel’ is natuurlijk eerst het product vastleggen voordat we gaan testen.

Ik heb de kleuren aangebracht op mijn arm en de pigmentatie is erg goed. Ook vind ik de kleuren erg mooi. Er zit een fijne shimmer in de 4 kleuren, die het meeste opvalt bij de beige en blauwe kleur. Hieronder nog een close-up van de swatches en daarna gaan we over naar de LOOK!

photogrid_1476210368895photogrid_1476210294375photogrid_1476210431632photogrid_1476210483028


LOOK

Dit is het dan, de look die ik met dit palette heb gemaakt.

photogrid_1477692174146


WAAR TE KOOP || PRIJS || MIJN BEVINDINGEN

Het Pacifica Mystical Eye Shadow Palette is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor € 22,50.

Ik vind het een fijn palette met mooie kleuren voor een veelzijdige look. Voor nog meer kleur intensiteit en houdbaarheid kun je er voor kiezen om een primer aan te brengen. De kleuren blijven ook zonder primer mooi en lang zitten, zonder dat de kleurtjes in de fijne rimpeltjes trekken.


afsluiting-tatiana

Ben jij al bekend met Big Green Smile?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Alleen die verpakking is al aantrekkelijk! Alle vier kleuren zou ik zeker goed kunnen gebruiken. Vind ‘m mooi! En prachtige look!

 2. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Ik gebruik ALTIJD een primer, maar dit ziet er al goed uit 🙂 Zeker voor dit natuurlijke merk!

 3. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Mooi palette. En mooie look heb je ermee gemaakt.

 4. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Het zijn mooie kleuren die wel bij mij passen
  En ook fijn dat het natuurlijk dierproefvrije is
  En als ik naar jou foto kijk heb jij prachtige ogen en die zijn heel mooi opgemaakt

 5. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Ik vind Pacifica zo’n mooi merk! Dit oogschaduwpalette is qua kleuren niet een palette dat mij persoonlijk aan zou spreken, maar hij is absoluut mooi. En de ooglook die je hebt gemaakt staat je echt heel goed!

 6. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Ja, beeldschoon! Stargazer is heel mooi en zelfs de lichte tinten zijn goed gepigmenteerd.

 7. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Pigmentatie ziet er prachtig uit en de kleuren staan je erg goed! Ikzelf kan blauwtinten niet zo goed hebben, maar ze zullen er vast ook wel in andere tinten zijn 🙂

 8. Tatiana's Blog | Pacifica Mystical Eye Shadow Palette

  Ik vind de kleurtjes heel mooi.en je ziet er mooi uit op de foto
  Heb bruine ogen ,maar ik vind die blauwe kleur ook zo mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *