My Jewellery

De zomer maakt langzaam plaats voor het volgende seizoen, maar oh wat hebben we een sunny days gehad. Iets wat op fashiongebied deze zomer toch wel de trend was waren de kledingstukken met een panterprintje. De panterprint is helemaal terug, en een stuk moderner en vrolijker als vroeger. Ook ik ben in de ban van deze vrolijke print. En tijdens mijn vakantie droeg ik van My Jewellery dit leuke beige panterprint rokje met overslag? Kijken jullie mee!?

SASS

Panterprint rokje van My Jewellery

Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

De panterprint is weer helemaal terug en ontzettend hip en een onmisbaar item voor iedereen. Deze vrolijke print zien we overal terug. In schoenen, broeken, rokken, jurken, topjes, truien, vesten, jassen, mutsen, sjaals en tassen. Oh ik vergat de zonnebrillen nog, en waarschijnlijk vergeet ik nog veel meer. En nu komt de panterprint ook in steeds meer kleuren, beige, bruin, rood, blauw en groen. Go on! You name it! In ieder geval je snapt me wel. Ik heb een aantal items in mijn kast hangen met een panterprintje, maar een rokje had ik nog niet. Nu lieg ik want ik heb al een groen/blauw rokje met panterprint, maar deze is meer voor de winter. Een zomerrokje met panterprint, dat had ik nog niet.

Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

Bij My Jewellery zag ik hét rokje dat ik dit jaar mee wilde nemen in mijn koffer. Ik nam het rokje mee op mijn vakantie naar Tsjechië. Wat ik vaak doe, is niet het soort vakantie waarbij je overdag aan het strand ligt en ’s avonds aan de boulevard te vinden bent. Ik – en mijn gezin – staan ’s ochtends vroeg op en dan gaan we op pad en zijn pas ’s avonds weer terug. We zoeken een mooie plek op en daar gaan we wandelen / klimmen. Echt actief! Dit jaar wilde ik dat een beetje stijlvoller doen. Ik zie alle bloggers met fantastische outfitjes aan en daar kom ik met mijn bergschoenen, korte broek en t-shirt. Nee dit jaar ging ik als een fashionista de bergen in. En ja er waren best wat momenten dat mensen naar me keken of ik niet op de verkeerde plek was. Maar ik had nog steeds platte schoentjes aan, geen pumps ofzo. Dus zo gek was het ook niet.Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

Ik droeg dit lekker, soepel en luchtig rokje gecombineerd met een bewerkt open hemdje en mijn Ipanema slippers. Het rokje is beige van kleur met een zwart en roestbruin printje. Wat ik zo ontzettend lekker vond was dat het zo lekker doorwaait en dat ik het geen moment warm had terwijl een korte broek aan mijn benen vastgekleefd zou zitten. Ik was dan ook super blij dat ik dit outfitje zo veel heb kunnen dragen deze zomer. 

Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

Ben je net als ik helemaal in de ban van dit rokje, kijk dan snel op de site van My Jewellery. Hier shop je het rokje voor € 34,95.

Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

Wat is jouw favoriete fashion item van deze zomer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Wat staat het je onwijs leuk!! Kan niet wachten tot volgende zomer als ik ook eindelijk rokjes kan dragen met slankere benen 😍😍

 2. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Prachtig, wij wandelen en klimmen ook, maar dit heb ik nog nooit in een rokje gedaan. Gaat ook lastig met mijn klimgordel om 🙂 Maar een beetje leuk gekleed de bergen in kan natuurlijk prima! Leuk rokje hoor, super!

 3. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Zo een panterprintje van de My Jewellery kun je goed hebben. Hij staat inderdaad vrolijker dan mijn bedovertrek ;p

 4. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Wat een ontzettend leuk rokje, de combinatie die je hebt gemaakt is ook erg mooi.

 5. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Hij staat je enorm leuk! Hopelijk blijft het nog een beetje lekker weer zodat je hem veel kunt dragen.

 6. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Wat staat het je enorm goed! Nu hopen op een mooie nazomer zodat je hem nog veel aan kunt hebben

 7. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Wat een leuk rokje! Normaal ben ik niet zo’n fan van dierenprintjes, maar door de zachte kleuren kan het me toch bekoren

 8. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Dit rokje staat je leuk Tatiana, my-jewellery heeft vaak toffe items

 9. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Ik vind het vooral zo leuk dat het een wikkelrokje is. Dat maakt hem net wat meer bijzonder!

 10. Tatiana's Blog | Panterprint rokje van My Jewellery

  Wat een fijn rokje, staat je echt heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *