Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

Ik heb een fantastische tijd gehad in Oostenrijk. Op de terugweg van de vakantie maken we traditiegewijs nog altijd even een tussenstop in Duitsland. In het gezellige straatje Oberstrasse in Rüdesheim am Rhein vind je Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein, een klein maar gezellig parfumeriezaakje met de meest nieuwe geuren. De Parfumerie wordt gerund door Christian Gerhard Bauer.

 

CHRISTIAN BAUER

Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein
Fotografin Sabrina Palatzke
www.palatzke-fotografie.de

In de parfumeriezaak stonden de meest nieuwe en luxe geuren. De geur Devine Decadence van Marc Jacobs trok mijn aandacht. Ik rook eraan en mijn zintuigen raakten geprikkeld. Dit is een geurtje die goed bij mij past, waarvan mijn man ook zei:’ Wat ruik je lekker!’ en dus mocht dit geurtje met mij mee naar huis.

Als beautyblogger gaat er op dat moment maar 1 ding door je heen. Je wilt productfoto’s maken van die prachtige fles. Zelfs als de geur niet bij je zou passen zou het prachtig staan op de make-up tafel. Maar ik had pech, want alleen de 50 ml en 100 ml hebben de prachtige dop met ketting en zwarte kwast, waardoor het de uitstraling heeft van een tasje. En in de winkel was alleen nog de 30 ml beschikbaar.

De eigenaar Christian vroeg zich af waarom juist de buitenkant van de fles zo belangrijk was en niet de inhoud. Want bij parfum gaat het uiteindelijk om de geur. Nadat mijn man hem had uitgelegd dat ik de verpakking als blogger juist zo belangrijk vind voor de fotografie van het product, begreep hij het direct.

Zonder enige aarzeling greep Christian naar de 100 ml Tester die nog zeker voor ¾ gevuld was en gaf het mij cadeau. Hij pakte het voor me in met informatie van de winkel en vroeg mij om in ruil een artikel te plaatsen op mijn blog met vermelding naar de winkel.

En daarom dit artikel! Ik vond het natuurlijk super attent dat een wildvreemde zo’n gebaar maakt naar 1 van de 100.000 toeristen die daar dagelijks komt binnen wandelen. Met dit artikel wil ik Christian enorm bedanken.

Binnenkort vertel ik jullie in een uitgebreid artikel meer over de geur en ik sluit dit artikel af met wat beeldmateriaal van de winkel.

Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

 

OORKONDE VAN EEN KONING

[easy-image-collage id=17895]

Op de oorkonde staat:

In anerkennung und würdigung besonder zuwendungen und hilfen für das königreich van hohoe ghana wird hiermit als dank des volkes durch seinen könig:

König Bansah

Togbui Ngoryfia Céphas Kosi Bansah König von Hohoe GBI Traditional Ghana

Herr Christian Bauer
erlaubt fortan folgenden titel zu führen

Königlicher Parfumeur u. Hoflieferant

Waarvoor deze oorkonde?

In augustus 2013 bracht de Koning een bezoekje aan de Parfumerie. Met de verkoop van de parfum Roi D’Afrique – Parfum Royal voor mannen en vrouwen gaat een deel naar een goed doel. Het parfum kost € 49,50 en € 5,- gaat naar de bouw van Mannheimer school in Ghana Hohoe!

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Wauw lief zeg dat je dat zomaar cadeau kreeg!

 2. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Wat leuk dat je dit artikel ‘kreeg’. Met deze blog heb je hem terugbetaald. En super tof dat er een koning in zijn winkel is geweest!

 3. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Zo leuk en erg interessant!

  Xoxo

 4. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Das helemaal leuk dat je je zomaar krijgt ? en ook zeer lief maar voor hun ook meer reclame slim 😉

 5. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  super attent, en het is inderdaad een heerlijk geurtje!

 6. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Wat attent van die beste man! En inderdaad, wat een prachtig flesje. Ben erg benieuwd naar de geur!

 7. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Leuke blog 🙂 Ik ken het niet, maar het ziet er in ieder geval al prachtig uit 🙂

 8. Tatiana's Blog | Parfumerie & Cosmetica Bauer Rüdesheim am Rhein

  Wat gaaf dat er een koning binnen is gestapt en wat leuk dat je vervolgens het luchtje mee kreeg van de eigenaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *