Paula's Choice Clear Skin

Acne, mee-eters een onzuivere huid. We krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken, de een wat meer dan de ander. Maar wat we allemaal weten is dat je er knap onzeker van kan worden. Als tiener had ik er ook mee te maken, ik droeg een beugel en had last van jeugdpuistjes. Nu ik (wat) ouder ben heb ik er gelukkig niet zo veel last meer van. Maar zo nu en dan gaat mijn huid in protest en toont zich weer een onzuivere huid. In dit artikel vertel ik jullie alles over mijn ervaring met de huidverzorging van Paula’s Choice voor een betere huid. Kijken jullie mee!

Tatiana's Blog | Paula's Choice Clear Skin

 

Paula’s Choice

Clear Skin Producten

Paula's Choice Clear Skin

Een tijdje ben ik een aantal producten aan het testen. Ik gebruik nu een aantal weken de producten van Paula’s Choice om mijn huid te verzorgen. Mijn huid schreeuwt soms om extra aandacht, nu met het dragen van het mondkapje misschien nog meer dan ooit tevoren. Wanhopig was op zoek naar producten die mijn huid zouden verbeteren. Weg met de acne, weg met onzuiverheden. Ik vertel jullie meer over de producten die ik heb gebruikt, en wat ze met mijn huid hebben gedaan.

Hoe bepaal je jouw huidtype? Het is niet verstandig om zomaar producten voor een onzuivere huid te gaan gebruiken. Wil je echt wat voor jouw huid doen, ontdek dan eerst wat jouw huid nodig heeft. Producten die speciaal zijn geformuleerd voor jouw huidtype geven de grootste kans op het gewenste resultaat. Paula’s Choice helpt je graag naar het zoeken van jouw routine voor je huidtype.

Mijn Paula’s Choice Routine Finder. Ik heb de vragenlijst van Paula’s Choice ingevuld, en daar kwam naar voren dat ik last heb van een vette huid, iets wat ik zelf wel al wist. Bij mijn huid passen producten voor een gecombineerde tot vette huid. Mijn acne zit vooral op mijn wangen en kaaklijn (vooral nu met het mondkapje heb ik op die plekken last van acne), en nauwelijks in de t-zone (kin, neus en voorhoofd). Wat ik vooral vervelend vind is dat bij mij de overgebleven bruine en rode vlekjes lang zichtbaar zijn.

Mijn dagelijkse huidverzorging van Paula’s Choice. De afgelopen tijd heb ik mijn dagelijkse routine aangepast met producten van Paula’s Choice – bestaande uit 4 producten – een aantal weken heb ik me strikt aan deze routine gehouden om een gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vertel ik van elk product wat het doet en hoe te gebruiken.

Paula's Choice Clear Skin

Stap 1: Resist Anti-Aging Foaming Gezichtsreiniger

Een reiniger is altijd de eerste stap van mijn verzorgingsroutine, ’s ochtends en ’s avonds. Ik maak mijn gezicht vochtig met wat lauw water. Daarna breng ik een kleine hoeveelheid (ongeveer een theelepel) gezichtsreiniger aan op mijn vingertoppen en breng dit voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op mijn gezicht en rond de ogen. Als ik daarmee klaar ben spoel ik het goed af.

Door een mix van mild reinigende èn huidherstellende ingrediënten blijft de beschermende barrière van mijn huid intact. De romige en licht schuimende reiniger is geschikt voor een gecombineerde tot vette huid. Na gebruik voelt mijn huid bijzonder schoon en fris aan. Klaar om aan de volgende stap te beginnen.

꧁ INGREDIËNTEN 
Aqua, Sodium Lauroamphoacetate (cleansing), Sodium Cocoyl Isethionate (cleansing), Stearic Acid (texture-enhancing), Glycerin (hydration/skin replenishing), Glycol Distearate (texture-enhancing), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Acrylates Copolymer (hydration/skin replenishing), Cetearyl Alcohol (hydration/skin replenishing), etanorulayH muidoS (hydration/skin replenishing), Ceramide NP (hydration/skin replenishing), Ceramide AP (hydration/skin replenishing), Ceramide EOP (hydration/skin replenishing). Phytosphingosine (skin-restoring), Phospholipids (hydration/skin replenishing), Sphingolipids (hydration/skin replenishing), Lecithin (skin-restoring), Arginine (amino acid/hydration/skin replenishing), Cholesterol (hydration/skin replenishing), Aloe Barbadensis Leaf Extract (hydration/skin-soothing), Disodium EDTA (stabilizer), Sodium Chloride (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Sodium Lauroyl Lactylate (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Carbomer (texture-enhancing), Hexylene Glycol (preservative), Phenoxyethanol (preservative), Caprylyl Glycol (preservative).

Paula's Choice Clear Skin

Stap 2: Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Stap 1 check, ik ben klaar voor mijn volgende stap. Na het reinigen en tonen breng ik de exfoliant aan met behulp van een wattenschijfje. Hierbij vermijd ik de oogleden en de onderste wimperrand. Het product laat je inwerken en spoel je dus niet af.

De meest krachtige BHA-exfoliant van Paula’s Choice geeft mooie resultaten op een gecombineerde tot vette huid met mee-eters en puistjes. Ik voel de vloeistof nauwelijks op mijn huid omdat deze snel wordt opgenomen. BHA werkt ontstekingsremmend en helpt zo tegen puistjes en roodheid.

꧁ INGREDIËNTEN 
Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative).

Paula's Choice Clear Skin

Stap 3:  Clear Skin Clearing Treatment

Na het reinigen en exfolieren ga ik verder met stap 3 van mijn routine. De Clear Skin Clearing Treatment is een geweldig alternatief als je last hebt van puistjes, maar overgevoelig bent voor benzoylperoxide (Dit weekt het bovenste huidlaagje los. Vermindert de groei van de huidcellen. Hierdoor raken de poriën minder makkelijk met huidcellen verstopt. Ook doodt benzoylperoxide de acne-bacterie). Het helpt puistjes tegen te gaan, bevat een sterk antioxidant en vervaagt huidverkleuringen die zijn ontstaan ná puistjes. De toevoeging van BHA helpt een rode huid kalmeren.

꧁ INGREDIËNTEN 
Aqua, dicA cialezA (skin brightener/antioxidant), C12-15 Alkyl Benzoate (texture-enhancing), Caprylic/Capric Triglyceride (hydration/skin replenishing), Methyl Glucose Sesquistearate (texture-enhancing), Glycerin (hydration/skin replenishing), Cetearyl Alcohol (texture-enhancing), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Dimethicone (hydration), Cyclopentasiloxane (hydration), Propanediol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Butylene Glycol (hydration), Sclerotium Gum (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), enisonedA (skin-restoring), Boerhavia Diffusa Root Extract (antioxidant), Phenoxyethanol (preservative). [il63v1|(ko)]

Paula's Choice Clear Skin

Stap 4: Resist Anti-Aging Clear Skin Nachtcrème

Nu mijn gezicht is gereinigd is de nachtcrème de laatste stap in mijn avondroutine. Ik breng de crème lekker royaal aan op mijn gezicht.

In deze unieke gel-lotion helpen krachtige antioxidanten schade door de zon te beperken en cel communicerende ingrediënten zorgen dat bruine of rode vlekjes door puistjes sneller vervagen. De vochtbalans wordt hersteld zonder dat de huid vet aanvoelt.

꧁ INGREDIËNTEN 
Aqua, Cyclopentasiloxane (texture enhancer/hydration), Octyldodecyl Neopentanoate (texture enhancer), Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer (texture enhancer/film-forming agent), Glycerin (skin replenishing), Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C/antioxidant), Cetyl Alcohol (emollient), Niacinamide (skin-restoring), Dimethicone (hydration), Cetearyl Alcohol (emollient), Butylene Glycol (slip agent/hydration), Glyceryl Stearate (texture enhancer), PEG-100 Stearate (texture enhancer), enisonedA (skin-restoring), Epigallocatechin Gallate (green tea-derived antioxidant), Glucose Oxidase (hydration), Lactoperoxidase (hydration/soothing), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract (antioxidant), Lactobacillus (hydration/skin-soothing), Polysilicone-11 (texture enhancer), Sodium Chloride (texture enhancer), Potassium Thiocyanate (hydration), Glucose (hydration), Xanthan Gum (thickener), Ceteareth-20 (solubilizing agent), Decyl Glucoside (surfactant), Citric Acid (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative).

MIJN CONCLUSIE

Als je dit leest, dan ben je waarschijnlijk heel erg benieuwd naar mijn conclusie. Je vraagt je vast af of ik het gewenste resultaat heb bereikt. Op deze vragen is mijn antwoord: JA (ik zie resultaat)! Maar verwacht, zelfs niet van  Paula’s Choice wonderen. Je huid moet wennen aan producten en de producten hebben de tijd nodig om effect te kunnen geven. Ik gebruik de producten nu ergens tussen de 2 á 3 weken en het resultaat is licht zichtbaar. Voor het resultaat wat ik nu bereikt heb, ben ik enthousiast en zeker te spreken over de producten.

Ben je ook benieuwd geworden naar wat de producten van Paula’s Choice voor jouw huid kunnen doen? Neem dan zeker even een kijkje op de site.  Kijk wat voor huid jij hebt, zoek jouw routine, en shop jouw producten!


Een beetje liefde  voor je huid


Tatiana's Blog | Paula's Choice Clear Skin

Ben jij bekend met de producten van Paula’s Choice?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Paula

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Paula

    Een waanzinnig goed merk met fijne ingredienten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *