Voor slechts 0,98 eurocent koop je een doosje met vijf van deze fancy gouden maskertjes. Voor mij persoonlijk was het een aanrader, al kan mijn huid soms gevoelig reageren op allerlei producten. Mijn huid voelt na gebruik schoon, zacht en niet geïrriteerd aan. Ik geef echter geen garantie want de waarschuwingen staan er vast niet voor niets ;). Het Peel-Off Gold Mask is te koop bij de Action.

Ik vind een peel-off masker misschien wel één van de fijnste maskertjes die er zijn, om het zo verdomd makkelijk is. Laatst liep ik even weer in de Action en gaf mijn ogen de kost in het beauty schap. Daar liep ik tegen deze Peel-off Gold Mask aan. Goud op mijn huid, dat klinkt als een sprookje en maskertjes en ik zijn sowieso al een match. Deze moest ik echt proberen. 

SASS

Peel-off Gold Mask 

Deeply nourishing & anti-aging

Voor slechts 0,98 eurocent koop je een doosje met vijf van deze fancy gouden maskertjes. Voor mij persoonlijk was het een aanrader, al kan mijn huid soms gevoelig reageren op allerlei producten. Mijn huid voelt na gebruik schoon, zacht en niet geïrriteerd aan. Ik geef echter geen garantie want de waarschuwingen staan er vast niet voor niets ;). Het Peel-Off Gold Mask is te koop bij de Action.

Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huidHet doosje ziet er leuk uit in het goud met zwarte opdruk. In het doosje zitten vijf apart verpakte maskertjes, waar je dus 5x mee kunt doen. Hoe het werkt staat deels op het doosje en op de sachets zelf.  Ik vind het fijn om het product in een klein schaaltje te doen en aan te brengen met een kwast, maar je kunt het ook zo rechtstreeks uit het zakje aanbrengen op de huid. Op de verpakking word je netjes gewaarschuwd om het masker niet zomaar aan te brengen op je wangen, maar eerst een klein deel te testen door 24 uur af te wachten. Eigenwijs en koppig als ik ben heb ik deze waarschuwing totaal aan mijn laars gelapt, en ben ik gelijk mijn gezicht volledig gaan insmeren met dit mooie vloeibare goud. Dat komt gewoon omdat ik dan zo enthousiast ben om het jullie te laten zien, en geen moment langer wil wachten. Maar ik had natuurlijk gewoon eerder voorbereidingen kunnen treffen. Heb jij nou een gevoelige huid, dan adviseer ik je wel om niet net zo eigenwijs als mij te zijn. Maar breng het masker niet direct aan rondom je ogen en mond (dat geld eigenlijk voor alle maskers), maar slechts enkel op je neus, kin en voorhoofd.

YOU’RE GOLD BABY, SOLID GOLD  


SASS

Hoe te gebruiken 

Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huidZoals jullie kunnen zien op de foto is de kleur van het masker echt goud, het is dan wel geen 24K maar de kleur is toch echt, echt goud, met een prachtige shimmer erin. Zoals ik hierboven ook al schreef, breng ik het masker aan met een kwast. Dit doe ik omdat ik dat zelf gewoon fijn vind. Schone vingers, want je weet maar nooit, straks staat de postbode voor de deur en kan je niet opendoen. Ik noem maar even 1 van de duizenden scenarios. Zoals vermeld staat op de bijsluiter breng ik het masker gelijkmatig aan, zodat het overal even dik is. Vervolgens laat ik het masker 15 á 20 minuten inwerken.

Als je merkt dat het masker voor de inwerktijd al volledig droog is en begint te trekken, kun je het masker eerder verwijderen. Ik heb een flink dikke laag aangebracht dus ik zit mijn tijd volledig uit. Behalve een trekkend gevoel van het opdrogen, vergat ik ook bijna dat ik een masker ophad. Daarna was het dan tijd om het masker te verwijderen. En hoewel sommigen dit als pijnlijk kunnen ervaren heb ik daar totaal geen last van. Hoge pijngrens of olifantenhuid, ik weet het niet, maar bij mij gaat het gewoon pijnloos. Mijn masker is volledig opgedroogd, ik kan het makkelijk verwijderen en er blijven ook bijna geen restjes achter. Wat overblijft is een zachte huid met minder fijne lijntjes (heb ik het gevoel). In ieder geval voelt mijn huid gereinigd en zacht aan.

EVERYONE WEARS A MASK  


Heb je na het zien van dit artikel ook zin om dit masker te proberen. Het is echt een koopje, voor slechts € 0,98 heb je zo’n doosje met 5 maskers erin. Het Peel-Off Gold Mask is te koop bij de Action.

Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

Wat voor masker gebruik jij graag?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

  Dit klinkt fijn! Ik had altijd een 24K gold masker van Orogold, die was echt fantastisch.

 2. Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

  Dit klinkt fantastische ik wist niet dat ze dit bij de action hadden en maar zo pakket bestellen van 8,99 met 5 maskertje pfff vandaag naar de action

  Leuke revieuw geschreven

  Liefs
  Yessica leidner

 3. Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

  Mooie foto en duidelijk beschrijving
  Als ik in de buurt ben ,ga ik het misschien kopen

 4. Tatiana's Blog | Peel-off GOLD Mask voor de normale huid

  Wat een leuke tip Tatiana, dank je wel! Mooie foto’s heb je ook gemaakt, ik wil ze nu ook gaan proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *