House of Rebels

LET’S KICK-START THIS YEAR! Dinsdag 13 februari een dag voor Valentijn ging ik naar de persdag van House of Rebels in Amsterdam. Niet alleen een dag voor een feestje, maar met name voor awareness, interaction en engagement. De uitgesproken kans voor bedrijven om nieuwe merken en lanceringen te presenteren, en influencers en pers kennis te laten maken met het merk, en duurzame relaties op te bouwen. Dat vanuit het perspectief van de deelnemende merken. Ik was er bij om kennis te maken met deze merken en de gezichten erachter.

Ik verheugde mij op deze persdag van House of Rebels. Dit was namelijk mijn eerste kennismaking met dit PR-bureau, de Rebels en de prachtige merken die zij vertegenwoordigen. Het (nieuwe) kantoor waar wij verwacht werden zag er prachtig uit, en alles zag er super uit, echt een feestje. Bij binnenkomst stond een prachtige tafel met de lekkerste taarten en lekkernijen! Deze waren met liefde gemaakt door Marike van Oh My Pie! En ze zagen er echt prachtig uit, gewoon zonde om aan te snijden. Verder stonden er op tafel de drankjes van Ginger Ale van Fever-Tree en de non-alcoholic spirits van Seedlip en thee van Naturel Temptation, de overheerlijke koekjes van Jules Destrooper.

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

Er waren heel veel mooie nieuwe merken om kennis mee te maken, en een paar bekende merken die ik gewoon erg fijn vind. Die merken laat ik jullie in het kort hieronder zien.

 


 

ABLOOM

 

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels
Een merk dat ik nog niet kende, maar waar gelijk mijn oog op viel was het merk Abloom. Een merk dat gelooft in de kracht van de natuur en dat wordt verwerkt in haar puurste vorm in de producten. Abloom ziet het als haar missie om iedereen aan een gezonde, mooie huid te helpen en jouw schoonheid op natuurlijke wijze tot bloei te laten komen. Abloom kan het niet alleen, alles hangt met elkaar samen. Een mooie huid krijg je niet alleen door een goede gezichtsverzorging te gebruiken, maar ook door bewust te leven. Gezond eten, je goed voelen, en bijdragen aan een betere wereld om je heen. En zelfs de maskers van Abloom zijn eetbaar, niet dat het lekker smaakt, maar er zitten allemaal natuurlijke producten in zoals grassoorten, maar ook groenten die elke avond op ons bordje liggen.

Let your beauty blossom with the power of nature.

 


 

DIY SOAP

 

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels
Dit merk is niet nieuw voor mij, maar ik vind het wel een bijzonder en fijn merk. Ik had al kennis gemaakt met de scrub en potje van DIY Soap, maar ik zag die dag nog zoveel fijne producten waar ik maar wat graag kennis mee zou willen maken.  Het leuke aan het merk DIY Soap is de prachtige producten om thuis af te maken. op het gebied van natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken (DIY). Het voordeel daarvan is dat je weet wat erin zit, omdat je het zelf hebt (af)gemaakt, en de producten zijn altijd vers.

Natuurlijk en biologisch, handgemaakt in een dagbesteding en duurzaam verpakkingsmateriaal. 

 


 

THE BODY SHOP

 

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels
Een merk dat volgens mij iedereen wel kent is The Body Shop. Ik vond de lancering van de nieuwe lijn “Drops Of Youth” er fantastisch uitzien, ruiken en voelen. Met deze producten creëer je echt een verwen momentje voor jezelf, en sommige zelfs terwijl je slaapt.

The Body Shop zoekt wereldwijd naar de beste ingrediënten, op een ethische manier, om een reeks op de natuur geïnspireerde beautyproducten te creëren.


 

INIKA ORGANIC

 

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels
Verder was het merk Inika Organic ook aanwezig. Geen onbekend merk voor mij, maar wel een merk dat ik zelf nog nooit heb geprobeerd. Het is een vegan cosmetic brand met daarnaast nog een aantal mooie logo’s op de producten die staan voor: Organic Food Chain Australia, Vegan Society UK, Choose Cruelty Free Australia, Certified Halal, Organic Cosmetic Italy, Truth in Beauty. De highlighters zagen en prachtig uit, maar die gebruik ik niet zo heel vaak, maar de blush wel en die lag er ook.

The world’s purest products!


 

Zoals jullie hebben kunnen zien hebben we veel leuke merken mogen bekijken en proberen. Maar wat ik jullie hier liet zien waren ze lang niet allemaal. Zo was het merk Pilot er ook nog met de prachtigste pennen, in alle kleuren. Mijn oog viel meteen op de mooie pastel tinten. Het merk Vision met  hoogwaardige zonnebrandproducten stond er ook. Een voor mij onbekend merk Nugi was aanwezig met producten in apothekersflessen waar ik toch al zo van hou.  En natuurlijk zie je een hoop gezichten. Ik vond het ontzettend leuk om kennis te maken met de rebels achter het pr bureau House Of Rebels. En natuurlijk alle leuke bloggers / influencers die er ook waren.

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

 

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

Ben jij bekend met deze merken?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

  Het ziet er echt super uit zeg!

 2. Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

  Weer prachtige foto’s .en een fijne uitleg
  Ik mag graag jou blog lezen lekker ontspannen met een kopje koffie
  En overdenken hoe ik mijn huid kan verwennen en verbeteren
  Er staan altijd leuke dingen in je blog ,en legt ook alles goed uit ,ik hoef het allen maar te gaan proberen of het ook klopt wat het beloofd 🌹

 3. Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

  Wat een leuk verslagje! Ik vond het ook echt een geslaagde dag 🙂

 4. Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

  Ik vind DIY soap echt heel erg leuk klinken, ik kende het eigenlijk nog niet. Tof concept! Sowieso veel mooie merken.

 5. Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

  Ach! Heb ik helemaal niet in de gaten gehad dat je er was! Stom stom!

 6. Tatiana's Blog | Persdag House Of Rebels

  Ik was er ook! Het was zeker een leuke dag met heerlijke bekende en nieuwe merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *