Persevent van L’ANZA, Divaderme en Absolution

Tatiana's Blog | Persevent van L'ANZA, Divaderme en Absolution

Het is toch wel één van de meest leuke dingen die je als blogger mee mag maken, persdagen en events. In het begin had ik niet gedacht dat ik het zover zou schoppen, maar ik ben er. In een korte tijd heb ik een aantal leuke events mogen bijwonen. Het event waar ik jullie vandaag over vertel, daar ben ik binnen gekomen door een invite van Tutje.nl, en spant toch wel de kroon, met de merken L’ANZA, Divaderme en Absolution.

Maar voordat ik jullie vertel over het event, gaan we nog even terug naar wat voorafging. Ik was al vroeg uit de veren, vanuit Groningen ging ik weer onderweg naar Amsterdam, waar alle belangrijke events schijnen plaats te vinden. Het is iedere keer weer een hele wereldreis, maar de gezelligheid onderweg met de Groningse bloggers, laat je het aantal kilometers gauw doen vergeten. Een paar uur lijkt ineens veel korter. Maar dat veranderd al gauw als je staat te blauwbekken in Friesland aan het water. Dat het leven van een blogger niet altijd over rozen gaat blijkt maar weer. Daar stonden we dan aan de kant van de snelweg, 3 bloggers in de kou, in onze rokjes en met een lekke band. Wel gesteund door de wegenwacht, politie en rijkswaterstaat, kwamen wij slechts een half uur later aan.

En dan hoop je maar dat het event de moeite waard is. Eerlijk gezegd twijfelde ik daar dit keer niet aan. Want het event werd gehouden op een top locatie, in een prachtig historisch gebouw, met een uitzonderlijke ligging in het hart van de stad: Hotel Krasnapolsky, of all places. Speciaal voor dit event werd Cocktailbar The Tailor afgehuurd. En oh boy wat zag alles er chique uit. Hier kan ik best aan wennen.

20161125_131852 20161125_131806

 

20161125_122701

En ookal verschenen wij te laat op het event, en waren de deuren al gesloten, we kregen alsnog een warm ontvangst. Bij binnenkomst werd ons een heerlijke cocktail aangeboden. En bij een cocktail denk je normaal al snel aan alcohol, maar deze was zonder alcohol. Maar ik kan je wel vertellen dat het de lekkerste cocktail ever was. Nou is het ook niet zo dat ik dagelijks cocktails nuttig, maar ik weet wel wat lekker is, en deze was far beyond. Ik zou echt een moord doen voor het recept van deze cocktail, maar dat zal wel een top-geheim zijn en blijven.

20161125_115541

20161125_120100PRESENTATIE VAN DE MERKEN

L’ANZA

De presentatie begon met de introductie van de nieuwe producten van L’ANZA. De Color Illuminator en de Color Guard hebben hun entree gemaakt. Deze producten beloven om je saaie, ‘verweerde’ haarkleur hun briljantie en vitaliteit weer terug te geven. En als ik Hennie van Tutje.nl mag geloven, die al meerdere keren zeer lovend schreef over dit merk, dan kan het wel eens zo zijn dat ik hierna nooit meer een ander merk wil gebruiken. De producten werden op het haar van een model gebruikt, om ons het resultaat te laten zien en ruiken, maar ook stonden alle producten op tafel zodat je het zelf ook kon proberen. Dit was alvast een voorproefje, want deze producten kregen we ook mee in een goodiebag.

20161125_115726

20161125_115856

Divaderme

Het tweede product dat we te zien kregen was de Brow FixII Terra van het merk Divaderme. Ook dit product lag voor ons op tafel, en zo nieuwsgierig als ik ben had ik stiekem al even gekeken. Mijn eksterogen zien wat dat betreft alles. Alleen viel me nog niet direct op wat het was. Ik dacht eerst aan het potje te zien, dat het om een nagellak ging. En hoewel er een kwastje in zit kun je dit product niet op je nagels smeren.

Bij Divaderme draait alles om de wenkbrauwen en wimpers. Voor mij zijn dit toch ook wel de belangrijkste onderdelen van het gezicht. In ieder geval het mijne. Ik heb nou eenmaal geen Angelina Jolie kissable lips, dus daar hoef ik echt geen indruk mee te maken. Ookal zijn mijn lippen voorzien van de prachtigste lippenstift, dan nog zie je gewoon een gezicht. Als ik indruk wil maken, of mijn gezicht wil laten spreken zal ik het ergens anders moeten zoeken, en dat doe ik met mijn wenkbrauwen. Zij zijn toch wel het visitekaartje van mijn gezicht. Daarom was ik dus ook dol enthousiast toen Annelies vertelde over de Brow FixII Terra.

Door het kwastje/borsteltje/tip (hoe je het ook wilt noemen) kun je op een makkelijke en nauwkeurige manier je wenkbrauwen bijwerken. Je kunt er voor kiezen om een strakke lijn te zetten of streepjes waardoor het net lijkt of het echte haartjes zijn. Daarnaast werkt het ook nog eens verzorgend door de natuurlijke moisturizers en kruidenextracten die de conditie van de wenkbrauwen stimuleren en te versterken.

Om een natuurlijke wenkbrauw na te kunnen bootsen hebben we natuurlijk wel de kleur nodig die bij ons past. Niets is minder charmant dan een prachtige dame met de verkeerde kleur wenkbrauwen. Daarom is de Brow FixII Terra verkrijgbaar in 3 kleuren: Ash Blonde, Cappuccino Brown en Espresso Brown. En ja hoor, dit product kregen we ook mee naar huis in de goodiebag, en in de kleur die bij je past.

20161125_121501

Absolution Creative Apothecary

Als laatste was Absolution Creative Apothecary aan de beurt op deze persbijeenkomst. Ik had er nog nooit van gehoord, en ik had de producten nog nooit gezien. Des te niewsgieriger ik was natuurlijk. Hoewel ik van het platteland kom telt het gezegde: ‘Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet!’ voor mij niet. Ik sta altijd te popelen om nieuwe producten uit te proberen. En met een prachtig ontwerp en luxe uitstraling maakt dat het alleen maar makkelijker.

Ook dit product zat weer verrassend verpakt in een doosje waarbij ik mij weer afvroeg wat er in zat. Ik zou verwachten een creme in een potje. Maar de La Cure Peau Nette is een 15-daagse kuur met ampullen. Het ampul bevat een herstellende kuur met een reinigende werking. Na het gebruik van deze kuur zijn meeeters, roodheid en andere onvolkomenheden, een vette of snel glimmende huid een stuk minder. La Cure Peau Nette brengt de huid in balans. Je moet hiervoor wel de kuur volledig gebruiken. Je kunt niet voordat je naar een feestje gaat even snel een ampul op je gezicht smeren, en wonderen verwachten.

Het beste resultaat krijg je wanneer je de kuur achtereenvolgens gebruikt. Dit doe je door een halve ampul ’s ochtends aan te brengen, en de andere helft ’s avonds. Na opening van een spul kun je deze sluiten door het dopje er weer op te plaatsen. Hier is goed over nagedacht, want als je vaker ampullen gebruikt dan weet je dat deze vaak en draaidopje hebben en niet hersluitbaar zijn. In combinatie met de andere verzorgingsproducten van Absolution Creative Apothecary komt deze kuur het beste tot haar recht, maar kan ook zeker gewoon gebruikt worden naast de dagelijkse verzorgingsproducten die je al gebruikt. En ook deze kuur staat thuis op mij te wachten.

20161125_125540

Perslunch Grand Café Krasnapolsky

Na afloop (en tussendoor) kon je genieten van de heerlijk lunch bereid door Grand Café Krasnapolsky. Alles was klaargezet aan de bar, en als een lopend buffet kon je je bordje vullen en lekker in je stoel genieten van al het lekkers. Ik wilde niet hebberig en gierig overkomen, en heb dus netjes een kleine hoeveelheid op mijn bordje gelegd, maar het was lekkerrrrrrrrrrr. Nou ben ik normaal niet zo van de marathons lopen, maar nu wilde ik echt wel 100 rondjes lopen. Nog een broodje, nog wat pasta, en doe ook nog maar een taartje. Ik zal het jullie laten zien, dan snappen jullie waarom ik tijdens de lunch zo zat te lekkerbekken.

20161125_122620
20161125_122443

20161125_122505 20161125_122402

20161125_122802

Goodiebag

Na de lunch was het persevent ten einde en konden we weer richting huis. Zoals ik bij de verschillende producten al liet weten, kregen we van alle producten die tijdens de presentatie werden besproken een exemplaar mee naar huis in de goodiebag. Daarnaast kregen we ook nog een paar juweeltjes (Macarons) mee uit de Cake Room van Krasnapolsky bereid door de Exclusive Party Chef, en die waren ook al om je vingers bij af te likken. Elk product laat ik jullie nog uitgebreid in een review zien, en zien jullie dus zeker terug.

photogrid_1481047713793

Het was een super gezellige, maar ook interessante dag. Ik verheug me nu al weer op het volgende event. Wat voor avonturen beleven we dit keer Claudia van Beautytag en Hennie van Tutje.nl? Thanks ladies voor jullie gezelligheid.

 

afsluiting-tatiana

Van welke producten zouden jullie graag een review willen zien?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Persevent van L

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Persevent van L

  Dat ziet er allemaal heel erg goed uit!

 2. Tatiana's Blog | Persevent van L

  Het ziet er heel mooi uit al die lekkernijen en producten
  Maar wat een lang verhaal ik heb het in twee keer gelezen
  En kan alleen maar zeggen
  Jullie hebben wel weer wat mee gemaakt ,maar de gezelligheid ,zo leuk voor jullie .
  En ook nog leuke spulletjes mee gekregen
  Ik heb genoten van jou verhaal en de mooie foto’s

 3. Tatiana's Blog | Persevent van L

  Ik zag al even wat foto’s op instagram voorbij komen. Wat een prachtig event en zo leuk dat jullie er naartoe konden. Echt zo gaaf he als je echt even het gevoel hebt iets bijzonders te mogen meemaken. Ik had dat ook een paar keer vorige week. Hopelijk binnenkort weer een keertje samen;)

 4. Tatiana's Blog | Persevent van L

  Zag der goed uit.
  Mmm en dat heerlijke eten.

 5. Tatiana's Blog | Persevent van L

  O het ziet er allemaal zo leuk en heerlijk uit! Ik ben super benieuwd naar die kuur met de ampullen. Malou x

 6. Tatiana's Blog | Persevent van L

  Dat was een superleuk dagje. Eentje om in te lijsten.
  De A6 zal nooit meer hetzelfde zijn…!

 7. Tatiana's Blog | Persevent van L

  Dat ziet er uit als een hele leuke dag vol luxe. Het buffet, hmmm! Krijg er trek van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *