Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

by Tatiana

Vorige week op mijn blog vertelde ik jullie meer over de speeddates die ik heb gehad met verschillende ondernemers. Dit netwerken gebeurde allemaal in het Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard waar ik mocht verblijven. Claudia was hiervoor uitgenodigd, maar kon zelf niet en dus vroeg ze aan mij of het mij leuk leek. Vandaag vertel ik jullie op Beautytag meer over mijn verblijf!

—- > Lees hier meer over mijn verblijf < —-

Het waren 2 leuke en enerverende dagen met de bloggers, organisatie en de ondernemers. Hieronder alle deelnemende bloggers op een rijtje! De moeite waard om even een kijkje bij te nemen!

[easy-image-collage id=19954]

 

Heb jij wel eens een speeddate gehad?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

10 comments

Jolanda 16 februari 2018 - 09:37

Heel gaaf!

Reply
kiki hasselton 16 februari 2018 - 10:44

wauw, wat leuk dat je daar bij was (*zegt ze jaloers*) 🙂

Reply
Jamey 16 februari 2018 - 11:28

Wat gezellig zeg! Zo te zien heb je het heel leuk gehad!

Reply
Yara 16 februari 2018 - 15:36

Ooh dat lijkt me een leuk event!
Liefs,
Yara

Reply
Tiny 16 februari 2018 - 17:59

Erg leuk om eens wat over Groningen te lezen
Ik heb genoten van je verhaal ,en mooie foto,s
En jij van het evenement zo te zien

Reply
Rory 17 februari 2018 - 10:03

Nope, nog geen speeddate gehad. Lijkt mij wel heel leuk. Ik heb ook even doorgeklikt naar Beautytag. Toevallig kwam ik Claudia afgelopen donderdag weer tegen bij een leuk event in Amsterdam. Groningen is zó leuk. In een grijs verleden zijn we met zijn tweetjes echt in het centrum geweest (gelogeerd bij het Schimmelpenninck hotel).

Reply
Mirjam 17 februari 2018 - 11:40

Wat gaaf zeg! Zo te zien hebben jullie het echt heel erg leuk gehad met elkaar!

Reply
MamaPlaneet 17 februari 2018 - 15:20

De foto is geweldig! En wat een leuke gelegenheid om te netwerken. Volgens mij heeft iedereen zich prima vermaakt.

Reply
Fleur 17 februari 2018 - 20:10

Wat leuk dat jullie daar samen een nachtje mochten blijven slapen. Zo te horen hadden jullie het reuze gezellig

Reply
Mariëlle 18 februari 2018 - 11:58

Superleuk idee dat speeddaten zo te zien hebben jullie het prima naar je zin gehad!

Reply