Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

Vorige week op mijn blog vertelde ik jullie meer over de speeddates die ik heb gehad met verschillende ondernemers. Dit netwerken gebeurde allemaal in het Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard waar ik mocht verblijven. Claudia was hiervoor uitgenodigd, maar kon zelf niet en dus vroeg ze aan mij of het mij leuk leek. Vandaag vertel ik jullie op Beautytag meer over mijn verblijf!

—- > Lees hier meer over mijn verblijf < —-

Het waren 2 leuke en enerverende dagen met de bloggers, organisatie en de ondernemers. Hieronder alle deelnemende bloggers op een rijtje! De moeite waard om even een kijkje bij te nemen!

[easy-image-collage id=19954]

 

Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

Heb jij wel eens een speeddate gehad?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  wauw, wat leuk dat je daar bij was (*zegt ze jaloers*) 🙂

 2. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Wat gezellig zeg! Zo te zien heb je het heel leuk gehad!

 3. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Ooh dat lijkt me een leuk event!
  Liefs,
  Yara

 4. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Erg leuk om eens wat over Groningen te lezen
  Ik heb genoten van je verhaal ,en mooie foto,s
  En jij van het evenement zo te zien

 5. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Nope, nog geen speeddate gehad. Lijkt mij wel heel leuk. Ik heb ook even doorgeklikt naar Beautytag. Toevallig kwam ik Claudia afgelopen donderdag weer tegen bij een leuk event in Amsterdam. Groningen is zó leuk. In een grijs verleden zijn we met zijn tweetjes echt in het centrum geweest (gelogeerd bij het Schimmelpenninck hotel).

 6. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Wat gaaf zeg! Zo te zien hebben jullie het echt heel erg leuk gehad met elkaar!

 7. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  De foto is geweldig! En wat een leuke gelegenheid om te netwerken. Volgens mij heeft iedereen zich prima vermaakt.

 8. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Wat leuk dat jullie daar samen een nachtje mochten blijven slapen. Zo te horen hadden jullie het reuze gezellig

 9. Tatiana's Blog | Perstrip Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard

  Superleuk idee dat speeddaten zo te zien hebben jullie het prima naar je zin gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *