philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

by Tatiana
Amazing Grace Dry Shampoo

Een merk dat ik al jaren een warm hart toedraag is philosophy. Ik heb het dan vooral over producten voor de huid, zoals bijvoorbeeld de bestsellers one-step facial cleanser en de Hope in a jar (moisturizer). Heerlijke producten. En toen kreeg ik geweldig nieuws, philosyphy kwam met een nieuw product. De Amazing Grace Dry Shampoo. En ik gebruik graag een goede droog shampoo, en dus wilde ik deze heel graag uitproberen. 

“How you climb up the mountain is just as important as how you get down the mountain, and, so it is with life, which for many of us becomes one big gigantic test followed by one big gigantic lesson. In the end it all comes down to one word, Grace. It’s how you accept winning and losing, good luck and back luck, the darkness and the light.”

━━━━ philosophy ━━━━

Amazing Grace Dry ShampooAmazing Grace Dry Shampoo

AMAZING GRACE FAMILIE

De Amazing Grace lijn heeft een aantal mooie producten, waar nu ook de Amazing Grace Dry Shampoo aan toegevoegd mag worden.

De Amazing Grace lijn bestaat uit:

♔ perfumed firming body emulsion

♔ perfumed shampoo, bath & shower gel

♔ perfumed body spritz

♔ eau de parfum

♔ eau de toilette

♔ spray fragrance

♔ whipped body creme

♔ firming body emulsion

♔ hand lotion and hand wash

♔ fragrance rollerball

♔ body serum mousse

♔ satin-finish body oil mist

♔ dry shampoo

♔ salt body scrub

♔ perfumed hair conditioner

♔ perfumed gentle daily shampoo

Een tijdje geleden introduceerde philosphy het nieuwste lid van de Grace familie. De Amazing Grace Dry Shampoo refreshing style extender. Met deze droogshampoo, die het haar reinigt terwijl het volume en textuur geeft, behoud je je look en geniet je ook van je ‘second-day’ haar. Perfect voor na de sportschool, of na je werk wanneer je haar een kleine boost nodig heeft. Nu kun je jezelf helemaal omhullen met Grace door een gracieuze ‘layering’ van top tot teen te creëren met je favoriete producten.

Vind de grace die bij jouw leven en je stemming past. Stimuleer je welzijn met de zachte en zuivere, bloemige geur van amazing grace.

♔ De formule reinigt en absorbeert direct olie, transpiratie en geurtjes

♔ Perfect voor elk haartype, haarkleur en haarlengte

Als het aan mij ligt haal ik de hele Amazing Grace lijn in huis, want de geur past helemaal bij mij.

Amazing Grace Dry Shampoo

Amazing Grace Dry Shampoo

DE NOTEN

Amazing Grace bevat een zachte vrouwelijkheid die altijd gepast is. Uitnodigend begroet bergamot de zintuigen terwijl het hart opbloeit met een onweerstaanbaar zacht en fris lelietjes-van-dalen akkoord, die met een impressie van klassieke schoonheid, overgaat in een langdurig spoor van muskus.

Ik hou van geuren als deze, maar ben er niet altijd naar op zoek. Deze geuren vinden mij automatisch. Welke product/geur ik ook uit de kast trek bij mij, als ik naar de ingrediënten kijk zitten er 9 van de 10 keer muskus en/of bergamot in. En dat is een geur die ik zo lekker vind.

INGREDIËNTEN

sobutane, propane, alcohol denat., dimethylimidazolidinone rice starch, parfum/fragrance, aqua/water/eau, aluminum starch octenylsuccinate, benzyl salicylate, acrylates copolymer, magnesium carbonate, hexyl cinnamal, vp/va copolymer, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, ethylhexylmethoxycinnamate, amyl cinnamal, hydroxycitronellal, panthenol, tetrahexyldecyl ascorbate, alpha-isomethyl ionone, geraniol, amp-isostearoyl hydrolyzed wheat protein, pentylene glycol, rhodiola rosea root extract, bht.

Amazing Grace Dry Shampoo

Amazing Grace Dry Shampoo

MIJN ERVARING

Ik heb in het verleden al vaker een droogshampoo gebruikt.  Waaronder Biocura speciaal voor donker haar, en Batiste ook speciaal voor donker haar. Batiste vind ik een heel fijn product, en deze laat geen grijze waas achter op mijn donkere haar. Maar de Biocura, die speciaal voor donker haar is, laat bij mij wel een grijze waas achter. Daarom was ik des te nieuwsgieriger naar het resultaat van deze droogshampoo. Deze is niet speciaal voor donker haar, maar geschikt voor ieder haartype.

Ik breng de droogshampoo aan met ongeveer een afstand van 30 cm van de hoofdhuid. De droogshampoo breng ik aan op een bepaalde plekken op m’n hoofd door een soort van scheiding in mijn haar te maken. Ik zie wel iets van een lichte waas, maar dit is te verwaarlozen, en nadat ik het product in masseer zie je er niets meer van terug. Nadat ik de droogshampoo heb laten inwerken, merk ik dat het wat stugger aanvoelt, maar niet droog. Misschien is stug een beetje het verkeerde woord, want dat klinkt een beetje negatief.Je ziet dat mijn haar meer volume heeft gekregen en mijn haar voelt luchtig aan. En er zit een heerlijk subtiel geurtje aan.

philosophy Amazing Grave Dry Shampoo

philosophy Amazing Grace Dry Shampoo is exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl en via de webshop www.iciparisxl.nl (hier kan ik het product alleen niet vinden) voor € 22,00 met een inhoud van 200 ml.

Gebruik jij een droogshampoo? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

39 comments

Krystle 21 juni 2017 - 09:13

Gebruik eigenlijk nooit droogshampoo. Maar vind het flesje er al leuk uitzien! Je haar ziet er mooi uit na gebruik.

Reply
femketje 21 juni 2017 - 09:13

Ik hoor hier steeds zoveel goeds over 🙂 misschien toch zelf ook eens proberen!

Reply
Tessa | Daily Inception 21 juni 2017 - 09:17

Wat een prachtige foto’s! Ik gebruik zelf geen droogshampoo en ik denk ook niet echt dat het geschikt is voor mijn haar. Ik hoor wel veel over dit merkje, ben wel benieuwd!

Reply
Daphne van Schie 21 juni 2017 - 09:23

Philosophy is echt mij favorite! Ga deze zeker eens proberen!

Reply
Jolanda 21 juni 2017 - 10:21

Wat mooi! Ik heb ooit eens het geurtje hiervan gehad en dat ruikt zooo lekker.

Reply
Fleur Noot 21 juni 2017 - 10:48

Leuk artikel! Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt, zou het wel eens uit willen proberen. Iedereen is er zó positief over!

Reply
Dyonne Bakker 21 juni 2017 - 11:07

Ik hoor hier echt goede verhalen over! Ik gebruik zelf altijd de droogshampoo van Toni&Guy! Die vind ik erg fijn, maar wil deze ook eens proberen.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:22

Toni&Guy heb ik nog nooit gebruikt, die wil ik dan weer eens graag proberen.

Reply
Sofie Katelijne 21 juni 2017 - 11:12

prachtige foto’s heb je gemaakt! ik wist niet eens dat dit merk droogshampoo verkocht, leuk!!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:21

Dank je wel! Dat wist ik dus ook niet voordat ik deze had.

Reply
Marion 21 juni 2017 - 13:13

Ik gebruik nooit droogshampoo en ben ook niet zo thuis in alle verschillende merken.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:21

Dit is echt een fijn merk, en Batiste.

Reply
Dewi 21 juni 2017 - 13:46

Mooi merk. Ik gebruik weleens de batiste droogshampoo, werkt prima. Ziet er alleen niet zo mooi uit als de Philosophy

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:20

Batiste is ook super goed.

Reply
Nicole Orriëns 21 juni 2017 - 14:21

Ik gebruik nooit een droogshampoo. Dat is omdat ik het gevoel heb dat mijn haar dan nog steeds viezig is. Dan was ik het toch maar liever even echt.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:19

Als mijn haar echt vies is was ik het natuurlijk ook liever. Maar soms heb ik momenten dat ik net iets sneller naar de droog shampoo grijp.

Reply
TessaC 21 juni 2017 - 14:41

Wat ziet dit er prachtig uit en wat heb je het mooi gefotografeerd. Ik heb nog nooit dryshampoo gebruikt, maar het lijkt me wel heel erg handig! Ik heb zelf ook donker haar, dus thanx voor de tip!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:18

Wat lief van je, thnx. Het is erg handig op momenten dat je bijvoorbeeld net even geen tijd hebt om je haar te wassen. Ik heb altijd een droog shampoo in huis, en het is al vaker mijn redding geweest.

Reply
Tessa | The DIY Life 21 juni 2017 - 15:27

Mijn droogshampoo is bijna op en ik gebruik altijd die van Andrélon, maar nu ik deze heb gezien, ga ik dit eens proberen denk ik! Je hebt me enthousiast gemaakt! 😉

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:06

Wat leuk dat ik je enthousiast heb gemaakt.

Reply
Maryke Mondria * LoveBirds 21 juni 2017 - 16:43

Ik ben gek op droogshampoo. Mijn haar wordt snel vet en het geeft volume. Ik vind deze verpakking echt supermooi 🙂 Ook belangrijk vind ik de geur, dus ik wil deze graag eens proberen.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:06

Ik had de droog shampoo in mijn haar, en ik liep buiten in een briesje en de geur kwam soms echt onder mijn neus. Dit rook echt aangenaam.

Reply
Bianca Schrijft 21 juni 2017 - 19:33

De prijs vind ik wel aan de hoge kant. Al heb ik nog nooit een droogshampoo geprobeerd. Het zou wel wat voor me zijn, want ik heb een hekel aan haren wassen. Eigenlijk niet het haren wassen, meer dat het zo lang duurt voor het droog is. Dat gevoel haat ik, maar met föhnen wordt me haar futloos. :S

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:05

Dat heb ik ook, mijn haar blijft zo lang nat. Ik hoef echt ’s ochtends mijn haar niet te wassen en met een half natte bos de deur uit te gaan. Ik was mijn haar ook altijd ’s avonds als ik alle tijd heb. Daarom is zo’n droog shampoo soms best ideaal.

Reply
Mieke | mieksmind 21 juni 2017 - 20:30

ik ben al een hele tijd fanatiek gebruiker van de batiste droogshampoo maar zou deze wel eens willen proberen. batiste bevalt me voor nu super maar deze ziet er ook goed uit

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:16

Batiste is ook een geweldig merk droog shampoo. Blijft 1 van mijn favorieten.

Reply
Ana Rita 21 juni 2017 - 21:32

Ik heb supervet haar en moet het elke dag wassen als ik het los wil dragen (meestal doe ik de tweede dag gewoon een knot in), maar heb helaas tot nu toe alleen maar slechte ervaringen met droogshampoo. Elk merk wat ik geprobeerd heb laat een grijze waas achter in mijn haar. Deze ziet er echter wel goed uit op jouw foto’s, misschien moet ik het eens proberen. Dank voor je review 🙂

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:15

Heb je ook droog shampoo gebruikt voor donker haar? Misschien dat dat werkt? Een witte waas kan ook komen doordat je te dichtbij sprayt. Zorg wel voor voldoende afstand. Heb je toch een waas, laat het dan een paar minuten zitten en schud vervolgens met je handen door je haar. Borstelen en als het goed is heb je dan geen waas meer.

Reply
Chantoile 21 juni 2017 - 21:37

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit droogshampoo gebruikt en durf het ook niet echt, omdat ik dacht dat het niet goed is voor je haar. Weet je daar meer over?

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:01

Chantoile, wat is tegenwoordig nog wel goed? Ik ben op dit moment een wimper serum aan het testen, nu kom ik erachter dat hier ook bepaalde stoffen in zitten die je beter kunt mijden, maar het product werkt super. Waar kies je voor? Maar dat komt in een andere review. Ik snap zeker wat je bedoelt. Te veel is natuurlijk nooit goed, dus ik zou het zeker niet als vervanger van de normale shampoo gebruiken. Droogshampoo is eigenlijk niets anders dan een poeder die vuil en vettigheid absorbeert wat je vervolgens weer uit je haar schud/borstelt/masseert. Een teveel van dit poeder kan als nadeel hebben dat je last KAN krijgen van een droge hoofdhuid en poriën kan verstoppen. Ik hoop dat ik nu niet al te negatief overkom, want je kunt het af en toe echt wel gebruiken hoor! Ik gebruik het al een lange tijd, dit merk en andere merken, en ik heb nog NOOIT ergens last van gehad en mijn haar is super gezond.

Reply
Janet 21 juni 2017 - 22:13

Prachtige foto’s! Ik heb het ook nog nooit gebruikt, omdat ik ook heb gehoord dat het slecht voor je haar was. Maar misschien is dat tegenwoordig anders?

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:11

Dank je wel voor je compliment! Slecht, wat is slecht. Als je het niet al te vaak gebruikt kan het echt geen kwaad. Ik gebruik droog shampoo’s al tijden (niet dagelijks), en ik heb nog nooit ergens last van gehad. Maar een droge, schilferige hoofdhuid zou een nadelig gevolg kunnen zijn.

Reply
Dhini 21 juni 2017 - 22:16

Na Batista komen er meer merken met droog shampoo. Leuk dat de bekende merk zoals Philosophy nu ook heeft. De prijs is wel prijzig maar ik ben wel benieuwd naar

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 21 juni 2017 - 23:07

Inderdaad prijzig, maar de geur zou je echt kunnen overhalen 😉

Reply
Foodie Marjan 21 juni 2017 - 23:33

Ik ben altijd een beetje bang voor droogshampoo. Krijg ik geen waas of mijn haar dan niet kurkdroog, maar dit klinkt heel goed!

Reply
Jannike 23 juni 2017 - 00:08

Philosophy is echt een fijn merk! Droogshampoo is niet helemaal mijn ding, maar voor noodgevallen kan het wel een keertje

Reply
Jimmy 23 juni 2017 - 10:50

Ik ben geen droog shampoo gebruiker. Heb het wel een keer geprobeerd maar is niet voor mij weggelegd. Misschien is het in de loop der jaren verbeterd. Je legt heel goed uit hoe je het moet gebruiken en wat het resultaat is.

Reply
Miryam 26 juni 2017 - 20:10

Wat een fijne review en mooie foto’s. Dit artikel maakt me wel nieuwsgierig. Ik gebruik eigenlijk nooit droogshampoo, maar probeer mijn haar wel iets minder vaak (dan elke dag) te wassen. Wat is het grote voordeel v droogshampoo? Of is dat een gekke vraag? Ik twijfel om t te gaan gebruiken.

Reply
Miriam - nailtalk 27 juni 2017 - 20:55

Alleen voor de geur zou ik deze al willen hebben. Zo clean. Heerlijk! Hou van dit merk <3

Reply