Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA

Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA 1

Last van een gebarsten en droge huid? De Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA hydrateert en zegt vaarwel tegen een droge huid. Reden genoeg voor mij om dit te testen en het resultaat met jullie te delen.

Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA 3

OVER BCL SPA

BCL is vooral bekend door het creëren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. BCL maakte de eerste industriële wax-free lotion om vocht dieper in de huid te laten zonder het gevoel van een vette lotion.

In een poging om veiligere producten te maken, ontwikkelde BCL een eelt peeling om de huid te hydrateren en  te verzachten zonder de aanwezige chemische stoffen die we in andere soort gelijke producten aantreffen.

De Pitaya Critical Repair Cream van BCL ‘Naturel Remedy™ hydrateert diep met geconcentreerde, en natuurlijke ingrediënten. De cream is speciaal bedoeld voor de droge gebieden, zoals de hielen, nagelriemen, ellebogen en knieën.

Vooral in de winter heb ik vaak last van erg droge handen. Vooral mijn vingers tonen een droge, en gebarsten huid. De Pitaya Remedy Critical Repair Cream kun je voor het hele lichaam gebruiken.

We kennen de Pitaya allemaal wel als vrucht: de Pitahaya of dragonfruit. Organische Pitaya Dragon Fruit verbetert de elasticiteit van de huid en stevigheid met vitaminen, mineralen, antioxidanten en polysacchariden.

INGREDIËNTEN

Achterop de tube kunnen jullie alle ingredienten zien die in de cream zitten. Het product bevat vooral Coconut oil en Citrus Limon Fruit extract voor Sun Damage & Age Spots. Argan oil, Jojoba, Sunflower, Sheabutter voor diepe hydratatie.

Geschikt voor een (extreem) droge huid.

Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA 4

CONCLUSIE

Ik gebruik de Pitaya Repair Cream nu al een tijdje, en de cream is echt een geweldig product en de oplossing voor mijn droge (winter) handen. En de cream ruikt ook nog eens lekker en fruitig. De cream voelt stevig aan, en dat zie je ook als je in de tube knijpt. Bij het insmeren van de cream voel je dat deze snel intrekt en een aangename geur achterlaat.

De cream zou ook uitermate geschikt zijn voor een huid met eczeem en psoriasis! Het is ook nog eens een natuurlijk organisch product zonder parabenen dus veilig te gebruiken voor iedereen en achterop de verpakking staat het ‘Cruelty Free’ logo.

Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA 5

De tube heeft een inhoud van 89 ml, en kost € 5,50. Kijk hier voor alle BCL producten.

afsluiting-tatiana

Wat gebruik jij voor je droge winter huid?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA

    Ik gebruik graag lekkere dikke body butters in de winter periode, maar dit klinkt als een erg fijn en mooi product.

  2. Tatiana's Blog | Pitaya Critical Repair Cream van BCL SPA

    Ik heb niet een extreem droge huid, maar wel een beetje dus ik kan dit ook wel gebruiken. Het klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *