Plasma Skin EGF Home Care Kit

by Tatiana
Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een product van Utsukusy met jullie gedeeld heb op mijn blog. Voor mijn blog test ik best wel veel producten voor mijn huid, en dat is niet altijd even goed. Mijn huid heeft wel bepaalde wensen, en niet alle producten voldoen aan die wensen. Mijn huidproducten waren zo goed als op, en dus was het weer tijd om een nieuw product te gaan gebruiken. En de producten van Utsukusy zijn erg goed voor mijn huid, dat weet ik inmiddels uit ervaring. Vandaag laat ik jullie Plasma Skin EGF Home Care Kit zien. Deze Epidermale Groeifactor Crème is ontworpen om de celregeneratie te stimuleren waardoor er herstel van binnenuit plaatsvindt door een diepe anti-verouderingswerking.

 

SASS

Plasma Skin EGF

 

Invest in your skin,. It’ s going to represent you for a long time.

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Serum en crème. Wat ik zo fijn vind aan het serum en de crème samen is dat ze elkaars werking versterken. En dat is met veel producten van Utsukusy zo. Deze beauty box bevat de Plasma Skin EGF crème met een inhoud van 50 ml en Plasma Skin EGF serum met een inhoud van 35 ml.

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Wat het bevat, en wat het voor je huid doet. EPITENSIVE: Anti-aging stimulator. Verbetert de elasticiteit, stevigheid, hydratatie en cel-cohesie. Snelle resultaten dankzij de stimulatie van hyaluronzuursynthese, collageen en elastine (essentiële eiwitten voor de stevigheid en elasticiteit van de huid). De huid gaat weer stralen van gezondheid. De huid wordt egaler, zacht en ontspannen terwijl rimpels en droogheid van binnenuit aangepakt worden door het stimuleren van de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine. SYNAKE: heeft een Botox-effect ontspant de expressie rimpels, een gladdere, zachtere, stralende en verjongde huid is het resultaat. CHIAOLIE: kalmeert huid reacties. Verlicht roodheid en irritatie. Biedt een uitzonderlijke hydratatie Herstelt de huidbarrière. NIACINAMIDE: Werkt egaliserend, kalmerend, verhelderend op pigmentvlekken, maakt de huid glad en zacht en gaat onzuiverheden tegen. Bevat Aloë Vera, niacinamide, collageen en glycerine.

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Ingrediënten Plasma Skin Cream: PLASMA SKIN CREAM: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C12-20 PEG-8-ESTER, CETARYL ETHYLHEXANOATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STERATE, NIACINAMIDE, SILICA, GLYCERIN, DIPEPTIDE DIAMINOBUTROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, SALVIA HISPANICA SEED OIL (CHIA SEED OIL), NICOTIANA BENTHAMIANA TITANIUM DIOXIDE, SORBITOL, BHT, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, SOCIDUM CHLORIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, PHEYLPROPANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLYL GLCOL, ETHYLMEXYGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PERFUM (FRANGANCE), CI42090, CI 19140.

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Ingrediënten Plasma Skin Serum: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, C12-20 ACID PEG-8-ESTER, ALOE BARBEDENSIS LEAF EXTRACT, (ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE), OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHYCONE, SALVIA HISPANICA SEED OIL (CHIA SEED OIL), DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROLYZED COLLAGEN, NICOTIANA BENTHAMIANA HEXAPEPTIDE-40-SH-OLIGOPEPTIDE-1, LECITHIN, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, TRITHANOLAMINE, POLYSORBATE 80, GLYCERYL STERATE, ISOHEXADECANE, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SILICA, SOERBITOL, BHT, SORBITAN OLEATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIPATASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, PHENYLPORPANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL, TROPOLONE, 1,2-HEXANEDIUL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM (FRAGANCE), CI 42090, CI 19140

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Mijn ervaring met de crème en het serum. Ik gebruik het serum en de crème samen, zodat ze elkaars werking versterken. Je hoeft van beide producten maar een klein beetje te gebruiken. Allebei ruiken ze lekker en toch vrij neutraal. De crème heeft een hele mooie zacht groene kleur. Het voelt lekker fris aan en het trekt snel in de huid. Dat vind ik ook altijd wel fijn, helemaal als je daarna door wil gaan met je make-up routine. Ook al is het ingetrokken in de huid, je voelt het nog wel en wat je voelt voelt licht en zacht aan. Ik gebruik de crème en het serum dagelijks om het optimale resultaat te bereiken. Ik gebruik het nog niet zo heel lang, maar ik kan al wel een beetje merken dat het mijn huid begint te verstevigen, en mijn huid heeft een mooie teint. Deze producten hou ik voorlopig nog even in mijn dagelijkse routine want ik hou van gezichtsverzorging dat mijn huid verbeterd. En ik ben al helemaal dol op een serum, voor mij is dat echt het neusje van de zalm. 

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Utsukusy Plasma Skin EGF home care kit

Bestel de Plasma Skin EGF Beauty Box. De set die ik jullie vandaag heb laten zien, kun je hier bestellen voor € 125,-. Het is het zeker waard, ik kan het echt aanbevelen. Ben jij graag bezig met een goede verzorging voor je huid, hou jij van de combinatie crème en serum, kan jouw huid wel een boost gebruiken. Neem dan zeker een kijkje op de site en verwen je huid. Het is misschien wat duurder dan de producten die je normaal gebruikt, maar dan heb je ook echt wat. Je huid gaat weer stralen van gezondheid.

 

Wat gebruik jij in je dagelijkse routine? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

10 comments

Nicole 3 juni 2019 - 11:19

Ik kende het merk nog niet eerder. De prijs ligt inderdaad wat over, maar je huid is toch ook veel waard

Reply
Marion 3 juni 2019 - 13:43

In mijn dagelijkse routine gebruik ik enkel een dagcreme. en dan niet eens een van een speciaal merk of zo.

Reply
ingrid 3 juni 2019 - 14:25

ik ben altijd terughoudend met nieuwe producten en merken, want mijn huid is me lief. maar dit klinkt goed!

Reply
Dhini 3 juni 2019 - 15:13

Klinkt als fijne producten, vooral die serum, benieuwd naar. Handig zo`n home care kit

Reply
Silkeblogs 4 juni 2019 - 10:04

Klinkt best wel goed. Ik ken dit merk nog niet, maar het klinkt als iets dat ik een kans moet geven. Super goede review en mooie foto’s, trouwens!

Reply
Lavinia 4 juni 2019 - 11:57

Een wat duurder product maar wat ik ken van het merk ben ik zeer positief over. Dit lijkt me ook een heerlijk product.

Reply
Nadia 5 juni 2019 - 16:31

Ik ken dit product niet, maar schrik wel van de prijs… Kan ook aan mij liggen hoor, zoveel geef ik er niet aan uit 😉 Ik gebruik ook niet de goedkoopste producten, maar ben wel erg merk vast de laatste tijd.

Reply
Linda 7 juni 2019 - 00:12

In ben altijd dol op producten die Aloë Vera bevatten, dat doet mijn huid zo goed!

Reply
Renata Feyen 9 juni 2019 - 20:30

Ja heb ook wel graag producten die snel in je huid trekken en lekker ruiken 🙂

Reply
Anna 11 maart 2020 - 08:09

While I don’t have a kid, I definitely agree with the points you’ve made here. If only we all had this as kids.

Reply