Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

Het afgelopen weekend had ik weer een leuk uitje op de planning staan. De tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen waren dit weekend omgetoverd tot een stijlvolle Summer Fair. In dit Pinksterweekend en op het prachtige landgoed waren honderd exposanten aanwezig, en duizenden bezoekers. Er was van alles te doen en te beleven, demonstraties, proeverijen en allerlei kramen. Ik was er ook! Kijk je met me mee?!

Summer Fair 2016 Aankomst Landgoed

Zo nu en dan vind ik het leuk om een dames uitje te plannen. In dit geval bedoel ik met dames, mijn moeder, mijn schoonmoeder, en natuurlijk mag mijn zusje hierbij ook niet ontbreken. Iedereen zei gelijk enthousiast ja, dus ik heb online gelijk de kaarten besteld. En afgelopen zaterdag was het zo ver. In de Opel Karl van mijn moeder gingen we op pad. En nu mijn zusje en ik eindelijk ons rijbewijs op zak hebben, mochten wij achter het stuur. Ik vind het nog steeds erg spannend om achter het stuur te stappen, maar tegelijkertijd ook erg leuk. Eenmaal daar aangekomen, en netjes geparkeerd, werden wij op het landgoed ontvangen met nostalgische draaiorgelmuziek.

Aangekomen achter het landgoed, zag je de vele kraampjes staan. Er stond echt van alles. Van stijlvolle accessoires, lifestyle, planten en bloemen, antiek & brocante kunst, diverse kledinglijnen en uiterlijke verzorging. Een aantal kraampjes waar ik graag even rondneus.

Summer Fair 2016 Rocking Chair

Ook was er van alles voor in de tuin. Zoals deze mooie houten tuinmeubelen. Van schommelbank tot schommelstoel, en allemaal even mooi. Had ik maar de ruimte om zoiets te plaatsen in mijn tuin, want ik vind het echt prachtig. Het is helemaal mijn stijl en het zit ook nog eens erg lekker. Welke ik dan gekozen zou hebben? Toch wel het schommelbankje waar ik samen met mijn zusje in schommel.

Summer Fair 2016 Food

Ook waren er volop mogelijkheden om even neer te strijken op één van de gezellige terrasjes in de tuinen van Landgoed ’t Laer. En zoals boven op de foto is te zien, waren er heerlijke proeverijen, zoals brood, worst, nootjes, kruiden, noem maar op.

In het Horecapaviljoen was de gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. Voor een heerlijk kopje koffie kon je plaatsnemen bij koffieschenkerij Baristini uit Heino. Na een tijdje moest er natuurlijk ook gegeten worden. De dames kozen natuurlijk voor patat met een heerlijke klodder mayo, en ik koos voor de soep van de dag met een broodje met kruidenboter. Met een volle maag konden we weer verder.

Summer Fair 2016 Lifestyle Quotes

Ook op gebied van woon- en lifestyle was er van alles te zien. Tuinartikelen en woonaccessoires. Bordjes met leuke quotes erop, en daar ben ik gek op. Bloemen, fotolijstjes, werkelijk alles. En zoals hieronder op de foto te zien ook hoorns. Ik ben een echte dierenvriend, begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, maar zo’n langhoorn vind ik prachtig.

Summer Fair 2016 Skelet

Natuurlijk kwam ik naar de Summer Fair, om de nodige dosis beauty en fashion te bekijken. Bij een aantal kraampjes stond ik dan ook wat langer te kijken dan bij de andere. Helemaal bij zo’n kleurvolle stand als dat van Momenti. Prachtige kleuren, en ze riepen allemaal mijn naam. Jammer genoeg heeft deze dame een budget aan haar kont hangen en geen gat in de hand. Ook bij kraampjes waar ik sieraden, tassen, sjaaltjes en horloges zie moet ik altijd wat langer blijven staan. Deze kraaienoogjes vallen toch wel op bling bling, zo blijkt.

Summer Fair 2016 Moment Nagellak

Summer Fair 2016 Fashion Summer Fair Shoes

Ik heb een heerlijke dag gehad met mijn dames, en natuurlijk heb ik ook wel wat gekocht. Al is het niet veel. Ben je nieuwsgierig naar wat ik heb gekocht, kijk dan morgen weer op mijn blog. Dan zie je namelijk een kleine shoplog van de Summer Fair.

Afsluiting naam Modern

Ben jij weleens naar de Summer Fair geweest?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

  Ik ben nog nooit op zo een summer fair geweest, maar ziet er wel heel leuk uit. Ook een mooie locatie!
  Benieuwd wat je gekocht hebt 🙂

 2. Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

  Het ziet er super gezellig uit. Ik hou wel van zo’n fair of beurs. Er is altijd iets nieuws om te ontdekken.

 3. Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

  Leuke plog en leuke dag gehad. Ik zeg: GESLAAGD

 4. Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

  Genieten! Ziet er echt heerlijk en sfeervol uit 😀

 5. Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

  Ik ben nog nooit bij een summer fair geweest, ziet er leuk uit allemaal !

 6. Tatiana's Blog | Plog | Summer Fair 2016

  Ziet er allemaal erg leuk uit! Die schommelstoel is gaaf zeg! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *