Poshé Cuticle Care

Omdat ik veel met nagellak bezig ben, vind ik het erg belangrijk om zowel mijn nagels en handen goed te verzorgen. Ik zie het een beetje als mijn visitekaartje. In mijn bijna dagelijkse routine gebruik ik voor mijn handen een product voor mijn nagelriemen. In de review van vandaag laat ik jullie de Poshé Cuticle Care zien. Kom gezellig meelezen!

Mijn handen, en vooral mijn nagelriemen hebben snel de neiging om uit te drogen. Om mooi voor de dag te komen is het voor mij belangrijk om naast een handcrème een product te gebruiken die ook mijn nagelriemen een boost geven en verzorgen. Daarom wilde ik graag de Poshé Cuticle Care uitproberen.

POSHÉ CUTICLE CARE 

Poshé Cuticle Care

In dit kleine tubetje van 14 ml zit een unieke mix van Alpha Hydroxy Acids (AHA) en Botanicals. Dit is speciaal ontwikkeld voor het exfoliëren en hydrateren van (probleem) nagelriemen.

De cuticula care maakt na verloop van tijd de nagelriemen zacht en soepel. Dat maakt het terugduwen van de nagelriemen makkelijker en dus ook minder pijnlijk. Het is vooral verzorging voor de nagelriemen. Dit product kun je niet vergelijken met of gebruiken als een cuticle remover, want een cuticle remover heeft als doel het deel van de nagelriem die vastgegroeid zit op de nagel te verwijderen.

INGREDIËNTEN 

Poshé Cuticle Care Poshé Cuticle Care

Dit product bevat geen formaldehyde, tolueen of DBP  (dibutyl phthalate). Verder kun je zien dat bovenaan de lijst van ingredienten ook Glycerin vermeld staat. Dit wordt gebruikt voor de vochtvasthoudende en verzorgende eigenschappen waardoor het de huid hydrateert. Verderop in de lijst staat Panthenol, welke op de huid ervoor zorgt dat de huid soepeler en elastischer wordt. Bijna onderaan zien we dat er ook Parfum aan toegevoegd is, dit zorgt ervoor dat het product ook nog eens lekker ruikt.

MIJN CONCLUSIE

Ik vind de Poshé Cuticle Care een fijn product voor mijn handen, en het geeft zeker een verzorgende en voedende werking. Na een tijdje deze crème gebruikt te hebben merk ik wel dat mijn nagelriemen wat soepeler aanvoelen en er niet meer zo droog uitzien. Ook merk ik bij het terugduwen van mijn nagelriemen dat dit een stuk gemakkelijker gaat.

Omdat het tubetje zo klein is, is het ook erg praktisch om mee te nemen in je tas. Dit zorgt er weer voor dat ik op elk gewenst moment van de dag mijn nagelriemen kan voorzien van een kleine boost.

Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

Ben jij na het lezen van mijn review ook enthousiast geworden, en wil je graag dit product aanschaffen? Of ben je nieuwsgierig naar de andere verzorgingsproducten ofnagellak, nail art en toebehoren die Nailproduct te bieden heeft, neem dan zeker even een kijkje op hun website.

De Poshé Cuticle Care is hier verkrijgbaar voor € 8,50.

afsluiting-tatiana

Verzorg jij je handen voldoende?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

  Wel handig zo’n klein tubetje kan je makkelijk in je tas meenemen
  Ik heb een grote tube op het aanrecht staan,na elke afwas even gebruiken natuurlijk
  En die neem je niet zo gemakkelijk mee voor als je een paar dagen weg gaat

 2. Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

  Lijkt me een heel mooi product!!

 3. Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

  Lijkt me een lekkere crème, snel is uitproberen! x Muki

 4. Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

  Ooooh, ik vind het tubetje zo schattig om te zien!

 5. Tatiana's Blog | Poshé Cuticle Care

  Mooie foto’s heb je gemaakt zeg! En het tubetje ziet er erg fijn uit. Ik ben eigenlijk heel slecht in het verzorgen van mijn nagelriemen. Ik gebruik wel handcrème, dus een beetje goed toch? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *