Photowall

Zoals jullie weten heb ik sinds begin dit jaar ongeveer mijn eigen plekje om te bloggen. Om dat plekje gezellig te maken wilde ik graag nog een poster voor aan de wand. Ik ken mezelf, ik verander nog al eens, of ik deel alles anders in. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn poster(s) neer te zetten op een fotoplank. Vandaag laat ik jullie zien voor welke poster ik gekozen heb.

Tatiana's Blog | Posters van Photowall

Photowall

Tatiana's Blog | Posters van Photowall

In mijn kantoor staan de kleuren roze en beige centraal. Voor het zoeken naar een poster heb ik ook gekeken naar dit kleurenpallet. Iets leuks in een roze tint, of beige wat overal goed bij past. Ik heb ook nog even gedacht om een wand helemaal van een kleurtje te voorzien door het plaatsen van behang, maar dat plan bewaar ik nog even voor later. Zelf had ik al een mooie lijst met een foto die ik zelf gemaakt heb. Daarom leek het me ook leuk om een poster er bij te nemen zodat ik ze samen op de plank zou kunnen zetten. Om het zo veel mogelijk in de stijl te houden zoals ik het nu heb wist ik wel dat de lijst natuurlijk moest zijn. Zwart of wit zouden er teveel uit springen.

Tatiana's Blog | Posters van Photowall Tatiana's Blog | Posters van Photowall Tatiana's Blog | Posters van Photowall

Ik heb lang gezocht, en denk steeds wat leuks gevonden te hebben. Maar dan kijk ik verder en zie ik nog wat leuks. En des te meer ik zie, des te meer ik ga twijfelen. Want ze zijn allemaal zo leuk. En allemaal hebben ze wel wat, waarom ze mooi zouden staan op mijn kantoor. Een behang (zoals de middelste foto) zou heel mooi passen, omdat daarmee de wand eigenlijk al aangekleed is. De roze poster links past qua kleur en de pluimen rechts passen in alle opzichten bij mijn kantoor. En toch … … toch … … heb ik uiteindelijk voor iets heel anders gekozen.

Photowall

Photowall

Believer. Zoals ik al zei, heb ik uiteindelijk iets heel anders gekozen. Maar nog steeds past het qua kleur en beeld heel mooi op mijn kantoor. Het is een ontwerp geworden van Maryam AljaderiHaar stijl laat zich omschrijven als een rauwe, kleurrijke mix van pop art, graffiti en street art. Haar werken bestaan ​​uit krachtige penseelstreken, contrasterende details en expressieve spetters. De collectie die zij heeft gemaakt, straalt precies uit wie ik ben: een combinatie van zachtaardig, liefdevol, sterk en taai. Met haar ontwerpen wil zij laten zien dat vrouwen zowel zachtaardig als stoer kunnen zijn. Deze collectie van haar bestaat uit 4 motieven en is exclusief bij Photowall beschikbaar, met een prijs vanaf € 36,-.

Photowall

Photowall


Ben jij ook zo enthousiast over de posters / canvas prints / ingelijste prints en het behang van Photowall? Met mijn persoonlijke code ‘blogenbeauty25krijgen jullie 25% korting op alles posters. De kortingscode is een maand geldig. Ben je nog op zoek naar iets leuks voor aan de wand, dan is dit zeker de moeite waard.


Tatiana's Blog | Posters van Photowall

Ken jij Photowall al?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Posters van Photowall

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *