Tatiana's Blog | Powerbank van GSMpunt

Al eerder verschenen er op mijn blog een aantal artikelen van GSMpunt. Dit keer ontving ik een powerbank van GSMpunt om te reviewen. Ik kreeg de Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank 2500 mAh, en ik vertel jullie in dit artikel wat meer over dit verrassend klein apparaatje.

Cygnett Powerbank 1

GSMpunt over

Cygnett Powerbank

De Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank is een handige compagnon voor uw smartphone. Heeft u moeite de dag door te komen zonder uw smartphone op te laden of wilt u extra zekerheid dat u nooit zonder komt te zitten? Dan is de Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank 2500 mAh iets voor u!

Mijn bevindingen

Cygnett Powerbank 3

De powerbank is klein van formaat, dat vind ik zeker een pluspunt waard. De powerbank is voorzien van een ingebouwde Micro-USB kabel om je toesel op de Cygnett ChargeUP aan te sluiten en wordt extra geleverd met een Micro-USB kabel. Zelf had ik het handig gevonden om er extra een Apple Lightning naar USB kabel bij te leveren. Maar geen man overboord, die kabel heb je natuurlijk ook gekregen bij aanschaf van je Apple toestel.

De oplader heeft zoals ik in het begin van dit artikel al zei een compact ontwerp en is daardoor makkelijk mee te nemen. Niet groter dan een pinpas en net even wat dikker is dit apparaatje mijn nieuwe reisgenoot.

Ik ben vaak onderweg en moet vaak even gebruik maken van mijn toestel, een extra batterij is in mijn geval zeker geen overbodige luxe. Mocht mijn batterij indicator op mijn telefoon drastisch naar beneden lopen, dan plug ik snel de Cygnett ChargeUp Pocket Powerbank in en kan ik weer even door.

Cygnett Powerbank 2

In samenwerking met GSMpunt mag ik jullie 20% korting geven op alle opladers van het merk Cygnett. De 20% korting kan gebruikt worden met de volgende code en is geldig tot het einde van november: CYGNETT20

Afsluiting naam Modern

Maak jij gebruik van een powerbank?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

 [huge_it_slider id=”3″]

Tatiana's Blog | Powerbank van GSMpunt

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Powerbank van GSMpunt

    Ik maak er zeker gebruik van. Erg handig zo’n apparaatje.

  2. Tatiana's Blog | Powerbank van GSMpunt

    Nice post!! It’s useful and helpful article for me. Thanks for sharing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *