Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

Wie mij volgt wist natuurlijk al dat ik aanwezig was tijdens de grote opening van Primark Groningen, lees alles over de pre-opening hier terug als je het gemist hebt. Vandaag laat ik jullie zien wat ik die dag heb meegenomen.

Primark Shoplog

Zoals jullie hierboven kunnen zien heb ik mij aardig ingehouden. Ik heb mijn aankopen beperkt tot:

♥ Ivory t-shirt met print

♥ Blush shirt bewerkt

♥ Blue shirt

♥ Maxi rok

♥ White skinny jeans

♥ White schoentjes

Hieronder zien jullie al mijn aankoopjes nog even afzonderlijk op de foto. Er valt eigenlijk weinig aan toe te voegen. Wat ik heb gekocht kan deels met elkaar gecombineerd worden, maar is niet met die reden gekocht. Als ik de kans krijg zal ik ook nog outfit foto’s plaatsen.

Primark Atmosphere Schoentjes

Deze to cute schoentjes moest ik gewoon hebben. Zo makkelijk te combineren en ik loop graag op zulke schoentjes als ik geen slippers draag. En dat voor maar € 5,00.

Primark Jeans White

Deze jeans kocht ik omdat ik al een hele tijd op zoek was naar een mooie witte jeans, van stevige kwaliteit. Ik zag op het instagram account van Serena Verbon dat zij een soortgelijke broek droeg. Daarna is mijn jacht begonnen. Tot nu toe was het me nog niet gelukt om deze in een budget variant te vinden. Maar bij Primark is het me voor € 19,00 gelukt.

Primark Blue Top

Dit hemdje is eigenlijk heel gewoon, maar de knoop in de taille maakt het net even wat meer. Voor € 10,00 heb je een leuk item in je garderobe wat makkelijk te combineren is. Bijvoorbeeld te dragen op de witte skinny jeans.

Primark Long Skirt

Ik ben nogal klein van mezelf, maar ik vind alles wat MAXI is zo onwijs mooi. Of het nou een rok, een jurk, chicken wings van KFC of de biceps van een man zijn, I like MAXI. Waar het hart vol van is, zeggen ze wel eens. Zonder gekheid, deze maxi rok viel me gelijk op. Het aztec design speelt daarin natuurlijk ook een grote rol. Het doet ook iets positiefs voor mijn lichaam, want als ik iets MAXI draag, voel ik me slanker en centimeters langer. Dat is natuurlijk maar schijn, maar mijn ego krijgt er een boost van en ik voel me  in dit outfit gewoon very happy!

Primark T-shirt

Gewoontjes maar zeker niet boring, een lekker t-shirt en ook weer eenvoudig te combineren. Bijvoorbeeld leuk op de witte skinny jeans met een blazer. Net als het hemdje hierboven was ook dit shirt maar € 10,00.

Primark Shirt

Als laatste nog dit lieve zachtkleurige shirt, mooi bewerkt in de hals. Ook weer een € 10,00 item. En hiermee zijn we al weer aan het laatste item gekomen dat ik heb gekocht tijdens de grote opening van Primark Groningen.

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie van de items die ik meenam?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  Voor shirtjes kan je daar goed slagen. Ik zag ook dat shirtje met knoop erin en vond hem direct leuk. (mijn man keek al met zo een blik..je hebt toch genoeg hangen in de kast, dus snel verder gelopen)
  Voor mij zijn veel spullen te klein, ik heb dan ook echt zo een 50 plus figuur.. teveel buik, te dikke bovenarmen…snik.. vaak pas ik het niet, of het trekt aan alle kanten.
  Ik vind die witte broek helemaal leuk trouwens, goed te combineren met zwart of al die mooie pastelkleurtjes!

 2. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  Wat een leuke foto’s en wat een leuke items 🙂 Ik heb ook zo’n zin om te shoppen bij Primark, volgende weeeeek! 🙂

 3. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  Die witte jeans!! Wil ik ook!
  Je bent goed geslaagd, fijn zo lekker te shoppen. Alweer veel te lang geleden!

 4. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  Leuke dingen heb je gekocht bij de Primark. Ik heb die witte jeans ook gepast,maar 36 was te strak en 38 te groot, baalde enorm hahahaha!

 5. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  Aaah, de schoentjes zijn te schattig! Veel lieflijk gekleurde kleding heb je gescoord, leuk!

 6. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  Die tshirt heb ik ook! ^^ Vind hem heel fijn zitten. Die zalmkleurige shirt is ook echt mooi zeg! -x-

 7. Tatiana's Blog | Primark Groningen | Shoplog

  die schoentjes zijn idd echt te cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *