Primark Lustre PS … Skin on Skin Lipstick

by Tatiana
Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

Afgelopen vrijdag was ik met mijn zusje aan het shoppen in Groningen. De eerste winkel waar we ingingen was de Primark, daar lopen we samen echt altijd uren rond. Mijn zusje moest nog wat nieuwe spulletjes hebben, en ik had gelijk weer een goed excuus om zelf ook te gaan shoppen. Ik kocht er een nude lipstick, de Lustre Skin on Skin. Is dit de perfecte nude lipstick voor mij? Lees gauw mee!

SASS

Skin on Skin

Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

Er staat echt een hele reeks aan betaalbare make-up op je te wachten als je de Primark binnenstapt. En hoe goedkoop sommige producten ook zijn, ik ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Je krijgt wat dat betreft wel waar voor je geld. De lipstick die ik jullie vandaag laat zien is natuurlijk geen MAC, maar daarvoor liggen de prijzen ook te ver uiteen. Vaak zou je denken dat je niet teveel moet verwachten van zo’n budget prijs, maar laat je niet van de wijs brengen. Want ik laat jullie vandaag zien hoe fijn ik deze lipstick vind.

Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

Ik vind nude kleurige lipstick vind ik helemaal geweldig. Maar dan moet het wel de juiste kleur staan. Niet alle nude tinten staan bij mij. En daarom ga ik eigenijk altijd voor veilig, en kies ik rood. Alle rood tinten staan mij wel. Rood vind ik echt een mooie kleur voor de zomer, als ik zelf ook lekker gebruind ben. In deze koude periode vind ik een lichtere kleur juist ook wel eens mooi. En daarom wilde ik echt een keer voor een nude tint gaan. Van alle 10 kleuren, ging ik voor de Skin on Skin.

Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

De verpakking ziet er vrij simpel uit, maar wel mooi. Aan de huls kun je de kleur van de lipstick al zien. En zodra je de dop van de huls haalt komt er een zachte geur van cacao / vanille vrij. Ik vind de geur wel lekker, het is ook weer niet zo dat de geur heel erg aanwezig is. De perfecte nude tint vinden is erg moeilijk, want je hebt echt 1001 verschillende kleuren. En er is een perfecte kleur voor iedereen, alleen om net die ene kleur te vinden, dat is moeilijk.

Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

In de winkel heb ik de lipstick zo op de rug van mijn hand geswatched, en dat zag er mooi uit. Ik kon niet wachten om de lipstick thuis te swatchen en echt goed te kijken hoe de kleur bij mij is. In de winkel swatch ik nooit op mijn lippen, doen jullie dat wel? Ik heb een soort fobie, je weet nooit wie de tester nog meer gebruikt heeft. Tijdens het swatchen op de hand merkte ik wel al dat (en zeker voor die prijs) de pigmentatie echt heel goed is. Ook voelde de lipstick romig aan. Alleen zie ik wel dat de swatches op mijn arm een stuk donkerder zijn dan op mijn lippen. Dit keer in mijn voordeel, want op mijn lippen is het echt een nude kleur en op mijn arm toch wat meer bruin roze.

Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

Naast swatches op de arm laat ik jullie natuurlijk ook swatches zien van de lipstick op mijn lippen. Pas dan kan je echt zien hoe de kleur bij mij staat. Voordat ik de lipstick aanbreng ga ik eerst mijn lippen goed preppen. Dit kan met een suikerscrub, maar ook met een zachte tandenborstel. De gladde en romige formule voelt aangenaam aan op mijn lippen zonder het gevoel van uitdroging.  De lipstick is longlasting, perfect dekkend, en blijft uren goed zitten op mijn lippen. Zelfs na het eten zit de lipstick er nog goed op.

Primark Lustre Skin on Skin Lipstick

De lipstick die ik jullie vandaag liet zien, koop je al voor € 1,50 bij de Primark. Ik ben heel erg benieuwd of deze lipstick ook wat voor jou is, of dat je voor een andere kleur zou kiezen.

Wat is jouw favoriete nude lipstick?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Lavinia 11 november 2019 - 10:45

Leuke swatch foto 😉 en heel mooi kleurtje, staat je goed. Ik gebruik ook nooit een lippenstift uit de winkel zo op de lippen. Jhr weet maar nooit. Weet zelf ook niet of ik mijn perfecte nude al heb gevonden.

Reply
Tiny 11 november 2019 - 13:44

mooi dat kleurtje staat je goed en dat voor 1,50 ,niet gek
ik gebruik ook nooit de testers ,dat vind ik ook niet zo hygiënisch

Reply