Primark | P.S. love … nailpolish

Tatiana's Blog | Primark | P.S. love ... nailpolish

Eerder deze week liet ik jullie de Primark Shoplog al zien. Vandaag laat ik jullie de nagellakjes en de swatches zien en vertel ik jullie mijn bevindingen.

Primark Nailpolish

Ik koos dit setje eigenlijk omdat ik de rose kleur zo lief vond. Natuurlijk vind ik ook de overige 3 kleuren leuk. Het setje bestaat uit 1 rose kleur en 3 bruintinten.

Primark Nailpolish Open Bottle 3

Het setje is nou niet echt specifiek voor de zomer, misschien de roze en de beige kleur nog wel, maar de lichtbruine en donkerbruine kleuren vind ik meer wat voor de herfst. Ondanks dat is dit setje toch in mijn winkelmandje beland. En ik ben er blij mee. Dit zijn de eerste lakjes die ik heb van Primark, P.S. love …, vandaag ervaar ik of ik hier enthousiast van wordt.

P.S. love … | Swatches

Primark Nailpolish Baby Pink 1Primark Nailpolish Collage Swatches

Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor de foto’s van de swatches. Als jullie mij volgen via Instagram weten jullie waarschijnlijk wel dat ik een groot deel van mijn nagels kwijt ben. Dit wordt zo spoedig mogelijk weer bijgewerkt door mijn nagelstyliste, maar tot die tijd moet ik het even doen met swatches van mijn ringvinger en pink! -VRESELIJK-

Op de foto’s is het misschien niet heel goed te zien, maar de kwaliteit laat wat te wensen over. Voor een goede dekking zijn op zijn minst 2 lagen nodig. Het kwastje is klein en dik en de lak is een beetje stroperig. Daardoor lakt het een beetje ongelijk en laat hier en daar doorzichtige stukjes achter. Ik was hierdoor een klein beetje teleurgesteld. Wel was ik heel enthousiast wat betreft de kleuren.

P.S. love … | Baby Pink

Primark Nailpolish Collage Baby Pink

De baby pink kleur heb ik in 2 lagen aangebracht, qua structuur kan je goed zien dat het wat onregelmatig is aangebracht. Wel vind ik de kleur erg mooi, en tevens de mooiste uit het nest.

P.S. love … | Beige

Primark Nailpolish Collage Beige

Deze kleur heb ik in 2 lagen aangebracht, de lak laat ook hier duidelijk wat oneffenheden zien. Ook deze kleur vind ik erg mooi.

P.S. love … | Light BrownPrimark Nailpolish Collage Light Brown copy

De Light Brown is wat meer voor de herfst, zoals ik eerder al zei, maar de kleur is zeker heel erg mooi. Ook deze heb ik in 2 lagen aangebracht.

P.S. love … | Dark BrownPrimark Nailpolish Collage Brown

De donkerbruine kleur is het donkerste van de 4, en hier zie je de oneffenheden ook het minst. Deze kleur heb ik ook in 2 lagen aangebracht.

Over het algemeen vind ik de lakjes qua kleur heel erg mooi! De 4 lakjes zijn zijn goed met elkaar te combineren voor een mooie nail art. Het nadeel van deze lakjes is dat ze wat stroperig zijn en het kwastje wat aan de dikke kant is.

Ik kocht dit setje voor €2,50 bij Primark (Enschede). 

Zijn jullie te spreken over de P.S. love … lakjes van Primark?

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Primark | P.S. love ... nailpolish

Tatiana's Blog | Primark | P.S. love ... nailpolish

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Primark | P.S. love ... nailpolish

    Aah die roze is leuk zeg!!

  2. Tatiana's Blog | Primark | P.S. love ... nailpolish

    De kleurtjes zijn inderdaad erg leuke,maar wat jammer dat de kwaliteit te wensen over laat, zelf heb ik een aantal lakjes van PS. die zijn niet slecht , maar ook niet echt geweldig…zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *