Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

Na de opening van Primark Groningen, konden jullie op mijn blog al de Primark Shoplog zien. En daar blijft het niet bij, waarschijnlijk zal ik Primark nog vele bezoekjes brengen want ik ben dol op dit budgetmodeketen. Op beautygebied heb ik sinds kort de PS Love To Glow Face Mask in huis, en daar vertel ik jullie vandaag wat meer over.

PS love to glow face mask 7

Zelf was ik nog niet bekend met dit masker, maar bij verschillende bloggers kwam ik het al tegen. En dat waren voornamelijk enthousiaste reviews. Nou vind ik een maskertje sowieso al erg lekker, maar als het dan in combinatie kan met een budget prijs, dan ben ik verloren. Zo werd het PS Love To Glow Face Mask zelfs geprezen als een dupe voor de GLAMGLOW die je onder andere bij Douglas kan krijgen, maar dan tegen een prijs van € 49,95! Persoonlijk kende ik het GlamGlow masker niet, maar voor € 3,50 aarzelde ik geen moment om deze zogenaamde dupe uit te proberen. I love BUDGET!

PS love to glow face mask 1 PS love to glow face mask 2

De verpakking zelf is vrij eenvoudig maar daarom niet minder mooi. De PS Love To Glow Face Mask komt in gesloten doos en plastic verpakking. Een gesloten verpakking vind ik een groot pluspunt, omdat je er zo zeker van bent dat je de eerste bent die het product dat jij zojuist gekocht hebt ook als eerste gebruikt.

PS love to glow face mask 4 PS love to glow face mask 5 PS love to glow face mask 6

PhotoGrid_1464726882993Het Primark masker is aanzienlijk lichter op de huid dan ik van het gemiddelde masker gewend ben. Ik bracht het masker aan met behulp van een spatel. Hoewel er op de beschrijving staat om dunnetjes aan te brengen heb ik gekozen voor een dubbele laag. Ik had niet echt het idee dat met slechts een dun laagje het masker aanwezig was op de huid, laat staan ook effect zou hebben. Het masker brengt lekker aan, en je voelt ook direct dat er in het masker een fijne peeling aanwezig is. Na het aanbrengen laat je het masker 10 minuten intrekken.

Na het inwerken heb ik met lauw water mijn gezicht gemasseerd waardoor de peeling kon beginnen. Een kleine korrel verwende mijn huid en voelde na het spoelen zacht aan. PS Love To Glow Face Mask is een kleine budget beauty die ik zeker zou aanbevelen, als je net als ik liever geld bespaart.

Afsluiting naam Modern

Gebruiken jullie een gezichtsmasker? Zo ja, welke?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Wat goed om te lezen dat dit werkt! Ik ben altijd een beetje sceptisch met goedkopere maskers, maar dit klinkt echt goed. Super goede tip!

 2. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Had ik dit maar geweten, dan had ik dit masker meegenomen! Ik ben dol op budget en niet vies van dupes! 🙂
  Volgende keer als in de buurt van een Primark kom weet ik wat te kopen, thanks voor de tip!

 3. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Klinkt als een fijn masker. Ik heb deze nog niet gezien bij de primark. Als ik daar weer een keer ben ga ik er eens na kijken.

 4. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Ik wist niet dat ze nu ook al maskers hebben :O Ik ga morgen eens kijken of de beauty afdeling, ben zo benieuwd!

 5. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Dat klinkt goed! Na mijn no buy maand ga ik zeker eens kijken bij de beautyafdeling van de Primark!

 6. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  leuk artikel. ben ook benieuwd naar het masker, ben dol op maskers, heerlijk verwen momentje.

 7. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Je hebt me enorm nieuwsgierig gemaakt. Dit masker wil ik ook gaan proberen. Gelukkig is PS. Love dierproefvrij, dus ik ga binnenkort maar eens even kijken.

 8. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Klinkt goed, ik gebruik meestal maskers van de body shop, maar neem ik ook een keer mee!

 9. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Was er maar een Primark in de buurt, dan kocht ik ‘m gelijk! Ziet er goed uit!

 10. Tatiana's Blog | Primark PS LOVE TO GLOW FACE MASK

  Leuk potje, en wat fijn dat deze budget masker aan te raden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *