IK Skin Perfection

Je kan je lichaam eigenlijk niet genoeg verwennen. Met de juiste producten kan je én je lichaam verwennen, en daarnaast ook nog een steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur … door het maken van bewuste keuzes. De huidverbeterende producten van IK Skin Perfection zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. De producten zijn een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Ik gebruik nu een tijdje de Botanic Body en de Mimatcha Bodyscrub. Lezen jullie mee!?

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Botanic Body – Naturel Caring Lotion

 

De Botanic Bodylotion van IK Skin Perfection is een natuurlijke bodylotion op basis van een unieke blend aan plantaardige ingrediënten en oliën. De verzorgende niet-vette voedende bodylotion biedt langdurige natuurlijke hydratatie. De verzorgende bodylotion ondersteunt collageen en elastine die de huid helpen stevigheid en glans te behouden. De huid wordt intens verzacht, gevoed en voelt fluweelzacht. De bodylotion is vrij van microplastics, vegan, puur en natuurlijk geformuleerd.

Gebruik:

Gebruik de Botanic Body elke dag en breng gelijkmatig aan over het hele lichaam. Breng indien nodig opnieuw aan op (zeer) droge plekken.


Ingrediënten:

Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Parfum (Fragrance), Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Ethylhexyl Cocoate, Phenethyl Alcohol, Cucumis Sativa Seed Extract,Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Hexylcinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Alpha Isomethyl Ionon. Topnoten: Limoen en mandarijn. Hartnoten: Lavendel, peper, bourbon rose en nootmuskaat. Basisnoten: Cedarwood, Tonka, Dusty Amber en amandel

 

Intensief voedende, 100% Vegan

 

IK Skin Perfection

 

Mimatcha Scrub – 100% Raw Bodyscrub

 

Met de Mimatcha Scrub is jouw huid superzacht én klaar voor de zon. Het afgelopen weekend was ik al gezegend met de eerste zonnestralen. Gelukkig ben ik nu alvast bezig om mijn huid voor te bereiden op wat zon. Ik verzorg mijn huid goed en bescherm het op ieder moment. Door het scrubben met de Mimatcha scrub verwijder ik dode huidcellen, maar ook de zonbeschermingsproducten worden beter opgenomen én je wordt egaler bruin. Door deze scrub voelt je huid de hele dag glad en zacht, wat komt door de 100% pure Cacaoboters, Japanse Mint en de aanwezige vitaminen, mineralen en antioxidanten. 

Gebruik:

Masseer de Mimatcha Scrub in op een vochtige huid. Laat de scrub 5 minuten inwerken, spoel daarna af en ervaar de frisse, gladde en zachte huid.


Ingrediënten:

Sugar, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Vitis Vinifera Seed Oil, Matcha Powder, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil

 

Polijst je huid met de  Mimatcha Scrub.

IK Skin Perfection

 

Prijzen

Ben je na het lezen van dit artikel over de producten van IK Skin Perfection enthousiast geworden, en wil je de producten graag bestellen. Dan heb ik hier voor jullie de prijzen op een rijtje, en een linkje om te bestellen. Ik kan het zeker aanraden. 

IK Skin Perfection || BOTANIC BODY Natural Caring Lotion || 150 ml € 23,95

IK Skin Perfection || MIMATCHA SCRUB 100% Raw Bodyscrub || 100 gr € 23,95

 

 

IK Skin Perfection gelooft in schoonheid van iedereen. 

 

IK Skin Perfection

Tatiana

Ben jij al bekend met de producten van IK Skin Perfection? Ik gebruik de producten graag.

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De producten van IK Skin Perfection

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | De producten van IK Skin Perfection

    Raad je ook aan om je eigen producten te maken? Ik wil graag een natuurlijke toner maken met Vitamine C. Maar er zijn een aantal vraagtekens. Kan ik dit gewoon mixen met een normale supplement, zoals Vitamine C van https://www.flinndal.nl/ of moet ik specifieke producten voor cosmetica zoeken.

  2. Tatiana's Blog | De producten van IK Skin Perfection

    Wel jammer dat er geen matcha in zit. Ik ben ernorm fan van matcha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *