Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

Bij Viva Donna weten ze er alles van: Pubers en Zweet. Sandra, de eigenaresse van deze beautywebshop heeft 2 pubers, een jongen van 16 en een meisje van 13, en beide vol in de hormonen, dus vol in de puberzweet. Lees hieronder hoe zij er mee om is gegaan!

SASS

Sandra vertelt

Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

“Als je als puber gaat zweten dan kan dat echt stinken. Maar je wilt ze niet direct aan zo’n heftige deo laten wennen. Niet zo gek dat de Loveli Deodoranten nu zo hip zijn onder pubers. Niet alleen de Puber meisjes, bij puber-jongens zijn de Loveli deo’s erg populair! Hoe leuk is dat!”

Het zijn natuurlijk niet de pubers die de deur bij Viva Donna plat lopen, maar hun moeders.😉 Want zij ruiken vooral de geur van het zweet van hun pubers, dat veroorzaakt wordt door die razende hormonen.

Sandra vertelt verder.“Zoals ze al eerder vertelde kan zweet ongelooflijk stinken. Hormoonzweet is namelijk anders dan gewoon zweet. Gewoon zweet is waterig en geurloos tot het in contact komt met de bacteriën op je huid. Terwijl hormoonzweet geproduceerd wordt door andere zweetklieren en dikker is en meer vetzuren bevat. En juist die vetzuren zorgen voor die doordringende geur. En laat nou vrijwel geen deo opgewassen zijn tegen hormoonzweet! Daar zijn ze niet voor gemaakt”.

Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

Viva Donna biedt hulp bij Puberzweet.Bij Viva Donna zijn ze zo blij met Loveli. Loveli heeft uitgezocht dat er een mineraal is dat precies dat vettige zweet aankan en kan omzetten in geurloze zouten: het mineraal zinkoxide. Geen enkel deo-merk stopt het (meer) in zijn deo’s. Terwijl het o zo veel beter is voor je (of voor je puberkind) dan je zweetklieren blokkeren met aluminium of de zweetgeur verbloemen met een deo-parfum uit een spuitbus.

Sandra gaf haar pubers de Deodorant van Loveli, met zeer goede resultaten.Wil jij jouw puber ook helpen van die vervelende zweetgeur af te komen? De Loveli Appleblossom deo is de favoriet bij jonge meiden om zijn zacht zoete geur. (Hij stond zelfs deze zomer weer in het LINDA Meiden zomerboek 😊). En we hebben nu ook een kleine deo voor stoere jongens-oksels: de Loveli Rebel Fresh Cotton deo is ideaal voor in zijn tas. Zo zijn ze snel van hun zweet probleem af!

Natuurlijk zijn ze ook geschikt voor iedereen die al uit de pubertijd is.Want ook als je stress hebt, ongesteld bent en zwanger bent zijn je hormonen in de war en kan je zweet extra gaan stinken. Wil je meer lezen over hoe het zit met hormoonzweet bij pubers? Lees dan vooral de blog die Viva Donna erover geschreven heeft. Je vindt hem hier.

Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

 

Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

Heb jij ook een puber met een ‘naar’ geurtje rondlopen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Puberzweet! Wat doe je er tegen?

    Ik heb zelf een tijdje Oderex gebruikt na veel recommendations van mensen. Helaas geen resultaat voor mij… Betwijfel of deze wel gaat werken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *