Puma Grey White Sneaker

Op Instagram hebben jullie mijn nieuwe aanwinst al kunnen zien. Ja ik heb het over mijn Puma Grey White sneakers. Deze speciale Puma-sneaker-addict-post had al lang moeten plaatsvinden, aangezien velen van jullie weten hoeveel ik sneakers draag, en hoe vaak ik ze draag. Ooit liep ik alleen maar op hakken, het liefst zo hoog mogelijk. Maar tegenwoordig zie je mij eigenlijk alleen nog maar op sneakers. Ik kijk in winkels en online altijd naar leuke, mooie sneakers die mijn collectie kunnen aanvullen. En dit keer is het een perfecte basis voor een casual outfitje.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Puma Grey White Sneaker

 

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet eens te vertellen waarom ik deze sneakers zo mooi vind. Met nieuwe sneakers in mijn collectie probeer ik wel altijd voor wat anders te gaan. En dit keer wilde ik echt voor zwarte sneakers gaan, want die heb ik nog niet. Maar toen ik (online) ging shoppen bij De schoenen outlet kwamen deze voorbij en stopte ik spontaan met scrollen. Wat een stoere schoen. En ik was alweer vergeten dat ik op zoek was naar zwarte. Ik dacht alleen maar: ‘Dat komt de volgende keer wel weer!’

 

Dream chasers wear sneakers.

 

Puma Grey White Sneaker

Puma Grey White Sneaker

 

De  Cruise Rider  Collectie

 

De sneaker die je hier ziet komt uit de Cruise Rider collectie. Een collectie van moderne herinterpretatie van een klassieke sportschoen. Deze lijn is geïnspireerd op vintage auto’s, uitgerust met onvergetelijke lijnen en iconische vormen, die perfect thuishoren in dit moderne tijdperk. De schoen heeft een luxe IMEVA-tussenzool voor superieure demping. Het model zelf is verder slank en wat mij betreft de aandacht trekt aan deze sneaker is de achterkant van de schoen, wat zelfs wel iets weg heeft van een bumper. Voor als je dan toch per ongeluk een keer de stoep beukt. 

Waarom vind ik deze sneakers zo geweldig? Die vraag kan ik eenvoudig en snel beantwoorden. Ze passen echt bij ALLES. Leggings, jeans, jurken, rokken, noem maar op, en dat zal ik jullie ook nog wel laten zien. Hou daarvoor mijn Instagram in de gaten. Sommige schoenen kun je alleen in bepaalde seizoenen dragen, sneakers kunnen eigenlijk het hele jaar door gedragen worden. Maar ik zou het niet zo snel met deze doen, omdat ik echt smetvrees heb als het om schoenen gaat. Ik doe er alles aan om te voorkomen dat er een vlekje op de bovenkant komt. Maar zodra het weer het toelaat ben ik er klaar voor. Sinds ik moeder ben, ben ik qua kledingstijl helemaal geswitcht. Nu ga ik helemaal voor de comfort en casual look.

 

 

If I ever let my head down, it’s to admire my shoes! 

 

Puma Grey White Sneaker

Puma Grey White Sneaker

 

De schoenen outlet

 

In 2011 is De schoenen outlet begonnen met het aankopen en verkopen van restpartijen schoenen. Restpartijen die doorverkocht werden aan outlet winkels over heel België. Zo is het plan ontstaan om zelf een schoenen outlet te beginnen, dit plan is in 2015 uitgevoerd. Dit was een instant succes! Zo’n succes zelfs dat een groter winkelpand nodig was.

De schoenen outlet biedt een ruim assortiment van schoenen voor damesheren en kids met topmerken als Tommy Hilfiger, Adidas, Nike, Gabor, Puma, New Balance, Elli, Zecchini d’oro en nog veel meer. De schoenen die wij aanbieden worden vaak verkocht tot wel -60% van de initiële winkelprijs. De Puma’s die ik gekocht heb zijn normaal over de € 100,- en ik heb ze voor nog geen € 50,-.

Elke ondernemer heeft het zwaar gehad, of heeft het nog steeds zwaar in tijden van de coranperiode. Geen klanten meer in de winkel, en dus ook geen verkoop meer. Maar wel een toenemende vraag van klanten om ook online te kunnen shoppen. En daardoor is er nu ook de webshop www.deschoenenoutlet.be. Hier vind je een nog uitgebreider assortiment van merkschoenen voor zowel dames, heren en kids. Zeker een kijkje waard!

 

 

Repeat after me: I deserve new shoes.

 

Puma Grey White Sneaker

Puma Grey White Sneaker

Tatiana

Ik ben een echte sneaker fan. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Puma Grey White Sneaker Review

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Puma Grey White Sneaker Review

    Echt een hele mooi sneaker, hou wel van een beetje Chunky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *