Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

Voor mijn vakantie gaf ik jullie de gelegenheid om mij  in het artikel “Questions and answers” vragen te stellen. Er zijn een hoop leuke vragen naar voren gekomen die ik vandaag beantwoord in het artikel ‘Q&A | De antwoorden’. Nieuwsgierig? Lees gauw verder!

Q&A | De antwoorden

banner-1090829_1920

Vraag 1: Wat is jouw grootste “What was I thinking (-‸ლ) -blog moment.

Ik heb in het begin van mijn blogjaren ooit eens een artikel geplaatst waarin ik laat zien hoe ik highlights en contouren met producten van W7 aanbreng (hier terug te vinden). Ik had er zelfs een video bij gemaakt. Dit kijk ik met schaamte terug! What was I thinking? Maar, ik kwam net om de hoek kijken, dus he al doende leert men. Niet iedereen kon bij de geboorte direct fietsen.

social-media-423857_1920

Vraag 2: Hoe vaak kijk je naar je statistieken?

Ik kijk geregeld naar mijn statistieken. Dit doe ik niet zozeer om de cijfertjes te bekijken van bijvoorbeeld mijn volgers. Maar wel bijvoorbeeld van welk artikel goed bekeken wordt. Of bijvoorbeeld via welke kanalen mijn blog gevonden wordt. In het begin vond ik het erg interessant om de cijfertjes te zien oplopen, maar nu ben ik me er meer van bewust dat ik blog omdat ik het leuk vind, en dus in eerste instantie voor mezelf.

hairdressing-1516352_1920

Vraag 3: Hoe bevalt je nieuwe haar nu we wat verder zijn? Mis je het lange gordijn aan haar?

Missen? Missen is een groot woord, maar ja af en toe wel denk ik. Wat ik sowieso mis is de top knot die ik graag droeg. En met mijn bos haar was het dan geen kleine knot, maar echt een behoorlijke bol, dat vond ik erg mooi staan. Maar aan de andere kant, ik hoef nu minder tijd aan mijn haar te besteden en ik draag het nu altijd los. En daar ben ik dan ook weer blij mee.

luggage-1482767_1920

Vraag 4: Je bent straks terug van vakantie, wat was dit jaar je leukste ervaring?

Zoals elke vakantie beleven we elk jaar weer leuke dingen en maken we bijzondere ervaringen mee. Een koffer gevuld met bagage aan mooie herinneringen en gebeurtenissen. Dus dat is een lastige vraag. Dan moet ik echt kiezen tussen de glimlach van mijn dochter toen ze een uil mocht vasthouden, of de verbazing toen ze op een kameel zat en de wereld van bovenaf mocht bekijken. Of de verrassing dat ineens mijn zusje met haar vriend spontaan op visite kwamen in Tsjechië, en de band die we hebben opgebouwd met de eigenaar van het huisje (OMG wat een lieve bijzondere man).

castle-1539474_1920

Vraag 5: Wat is je best bewaarde geheim? (tot nu toe dus)

Ik kan toch geen geheim gaan verklappen, en dat ook nog op gaan internet zetten? Of wel? Wie vertrouwd mij hierna nog? Het moet dan al een geheim met mijzelf zijn, ik weet dat ik mijzelf daarna nog wel recht in de ogen durf te kijken. Maar pfffff een geheim, even heel goed nadenken hoor. Mijn geheimen zijn zo goed begraven dat ik er zelf niet eens meer op kan komen.

laptop-computer-1245981_1920

Vraag 6: Wat vindt je tot nu toe het leukste artikel dat je geschreven hebt?

Niet zozeer het leukste artikel, maar wel een artikel die echt wat met mij heeft gedaan. Ik schreef mijn mening over een webshop (lees hier het artikel terug), en dit was geen positieve mening, maar ik was wel eerlijk. Ik heb hier veel meiden mee geholpen, maar ik heb tegelijkertijd ook heel veel kritiek over me heen gekregen. Dit artikel heeft mij geleerd dat je als blogger echt invloed kan hebben op mensen en ze daadwerkelijk bereikt.

thinker-1294490_1920

Vraag 7: Wat doe je met al die gelezen berichten? Zijn ze altijd leuk, of ben je ook wel eens teleurgesteld in sommige berichten?

Niet alle comments die je krijgt zijn leuk. Maar als je dat verwacht ben je ook niet realistisch lijkt mij. De leuke comments toveren natuurlijk een lach op je gezicht, maar door de negatieve reacties die je krijgt blijf je wel met beide benen op de grond staan. En juist door die reacties kan je werken aan verbeteringen. Negatieve reacties krijgen mij niet klein, ik wordt er sterker van en gebruik het om er beter van te worden. Des te meer kan ik genieten van alle leuke reacties.

blog-327073_1920

Vraag 8: Hoe reageert je omgeving op jou blog?

Heel verschillend. Er zijn maar een paar die weten dat een blog hard werken is. Maar er zijn ook genoeg die heel luchtig denken over mijn passie, over wat ik graag doe. Ik vind het prachtig om te zien hoe de zusjes Verbon elkaar helpen, en dat stukje mis ik wel heel erg. Mijn ene zusje helpt, schrijft soms voor mijn blog, en leest mijn blog iedere dag. Terwijl mijn andere zus volgens mij het hele bestaan ervan niet weet. En dat vind ik erg jammer.

sprinkles-437672_1280

Vraag 9: Ik wil heel graag weten of jij en je tweelingzus soms deden alsof jullie elkaar waren, mensen voor de gek hielden, of dat jij je wel eens als je tweelingzus hebt voorgedaan en in welke situatie was dat?

Weet je, om heel eerlijk te zijn hebben wij nooit misbruik gemaakt van deze speciale krachten. Maar dat kwam ook omdat wij altijd bij elkaar waren. Alles hebben we samen gedaan. We zaten samen in de schoolbanken, deelden dezelfde trein. Van basisschool tot aan ons eerste baantje hebben we samen doorgebracht. Dus de mogelijkheid om gebruik/misbruik te maken van zo’n situatie was er niet echt.

Vraag 10: Hoe ga je zelf om met vooroordelen. Niet het incasseren maar het oordelen naar anderen toe.

Ik hou er niet van. Laat iedereen in zijn waarde. Je kunt niet alles en iedereen over 1 kam scheren, bekijk het per persoon. En leer iemand eerst kennen. En zelfs als je die persoon kent wil het nog niet zeggen dat hoe jij over diegene denkt, dat hij/zij ook zo is. (Voor)oordelen over iemand bepaalt niet wie of hoe die persoon is, het bepaalt slechts wie jij bent.

target-1513758_1920

Vraag 11: Wat zou je nog willen bereiken met je blog?

Ik heb niet echt bepaalde doelen voor ogen. Wat ik vooral wil bereiken met mijn blog is dat ik mijn passie kan blijven vervolgen en dat ik anderen een plezier kan doen met wat ik leuk vind. Ik heb zeker nog wel dingen die ik wil doen, maar ook zonder dat blijf ik lekker doorgaan met bloggen zoals ik dat altijd gedaan heb. Wat ik nog wel wil doen, en ook ga doen is gastbloggen. Dit lijkt me een leuke ervaring, een leuke uitbreiding en een kans om mij verder te ontplooien.
Afsluiting naam Modern

Wat wil jij aan mij vragen in een volgende Q&A?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

  Ik heb heerlijk genoten van je antwoorden op je blog ,en wat ik ook heel mooi vind zijn
  De foto’s bij iedere vraag ,heel toepasselijk .
  Ik vind je een super goede blogger en volg je iedere dag .ook al reageer ik niet altijd op alles,Maar ik ben een trouwe fan
  Zou het niet meer willen missen bij mijn ontbijt ,zo begin ik namelijk mijn dag
  Ik wens je succes groetjes Tiny

  1. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

   Wat leuk om te lezen dat je elke morgen begint met mijn blog. Fijn om zulke trouwe fans te hebben.

 2. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

  Leuk artikel, leuke vragen en leuke antwoorden.

 3. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

  Leuk vragen… leuke antwoorden. goh, van die webshop heb ik nooit meegekregen. Ik heb even terug gelezen en wat een toestand eromheen.
  Ik vind dat het goed als mensen hun ervaringen delen, zelf Google je ook vaak voordat je een aankoop doet.
  En dan kan je zelf beslissen of je het wel of niet doet.
  Leuke artikel!

 4. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

  Ik heb even weer genoten wat van je blog te lezen,en dacht misschien ontdek ik nog iets spannend in de tweeling of de geheimenvragen haha maar nee hoor, dat is als een gesloten boek. Ik zie thuis altijd met hoe veel passie je altijd bezig bent met je blog,en zie het dan later weer terug in je verhalen.
  Top echt helemaal te gek,ik hoop dat je er nog echt heel erg lang van mag genieten en dat geld natuurlijk ook voor je lezers

  1. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

   Wat een lieve reactie, dank je wel! Leuk om te horen dat je er ook van geniet. En nee, ik verklap geen geheimen 😉

 5. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

  Super dat je zulke eerlijke antwoorden ook geeft. Ik heb je door deze vragen en antwoorden weer wat beter leren kennen. x

 6. Tatiana's Blog | Q&A | De antwoorden

  Zo een leuk artikel om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *