kinderschoenen van het merk Redzz

by Tatiana

Ik ben dol op schoenen, en mijn kast staat bomvol met allerlei soorten en alle kleuren! En het gezegde “De appel valt niet ver van de boom!” geldt ook zeker voor mijn dochter. Want zij is al net zo gek op schoenen als ik. Het liefst zou ze ook al hakschoenen aan haar collectie toevoegen, maar daar moet ze van mij nog een paar jaar mee wachten. Want een kinderschoen heeft wel wat meer nodig dan alleen de looks! De voeten van onze kleintjes groeien snel, en daardoor gaan  kinderschoenen nooit heel lang mee. Voor je het weet zijn ze eruit gegroeid. Dan gelijk maar ‘op de groei’ te kopen, zodat ze langer meegaan he?! Niet doen! Het is verstandig om een goed passende schoenen te nemen om een goed looppatroon en een goede houding te geven aan de kindervoet. Kijken jullie mee?

 

 

Redzz kinderschoen

Het voelt goed om te verdwalen in de goede richting 

 

Ik was op internet op zoek naar nieuwe schoenen voor mijn meisje! Bijna altijd koop ik kinderschoenen in een een speciale schoenenzaak, en heel vaak in Duitsland. Daar hebben ze hele fijne schoenen voor mijn meisje, maar ook prijzig. Vaak gaan deze schoenen maar 1 seizoen mee, omdat ze er het volgende seizoen al uitgegroeid is. Om daar meer dan € 100,- aan uit te geven is dan best veel. Toch kies ik er niet zo snel voor om bijvoorbeeld schoenen te kopen bij de wat goedkopere schoenenzaken. Waar let ik op bij de aanschaf van nieuwe schoenen?

Redzz kinderschoenen

WHO RUN THE WORLD GIRLS!


Waar moet een kinderschoen aan voldoen?

Mijn oog valt natuurlijk altijd eerst op het uiterlijk van de schoen, dan ga ik kijken naar het materiaal van de schoen. Ik let vooral ook goed op de zool, of deze buigzaam is voor een goede voetafwikkeling. Uit ervaring weet ik dat een spekzool erg fijn is voor een kindje, ook omdat ze hierop niet uitglijden. Maar vooral omdat dit heel flexibel is. Dan kijk ik als laatste nog naar de voering, of de binnenzijde van leer is. Dat is tegen het zweten. En als laatste en niet onbelangrijk gaat het natuurlijk om de pasvorm. Is er ruimte voor de tenen, en geeft de schoen stevigheid rond de hiel.

Redzz kinderschoenen

THERE’S ONLY ONE PRETTY CHILD IN THE WORLD, AND EVERY MOTHER HAS IT


Wat staat er vooral in haar schoenenkast?

Zoals ik al zei koop ik de schoenen voor Esmee bijna altijd schoenen in een kinderschoenenzaak. De schoenen zijn kwalitatief erg goed en kunnen gemakkelijk een seizoen overleven. Maar het gaat natuurlijk om kinderen, met heel normaal kindergedrag maar funest voor schoenen! De hele dag zitten en spelen, op de grond, in de zandbak en in de speeltuin. Als de schoenen het seizoen overleven, dan maak ik hier vaak een ander kindje blij mee. Zelf kies ik nooit voor gedragen schoenen, niet omdat deze niet nieuw zijn, of vies, maar omdat ze gedragen zijn en een bepaalde vorm hebben gekregen. Wat je dus nooit aantreft in de schoenenkast van mijn dochtertje zijn schoenen gedragen door een ander. Verder vind je in haar schoenenkast alles, sandaaltjes, regenlaarzen, sneakers, ballerina’s en slippertjes.

LET OUR FUTURE BE STYLISH


Redzz kinderschoenen

Het laatste paar kinderschoenen die ik voor mijn dochtertje heb gekocht zijn van het merk Redzz. De schoenen van Redzz zijn van een hoge kwaliteit met gebruik van mooie en stevige materialen zoals leer, met eigentijdse modellen. De schoenen van Redzz hebben een verstevigende hiel en een voorgevormd voetbed, dat zorgt voor een goede ondersteuning van de voeten. Redzz heeft in de collectie stoere kinderschoenen voor eigentijdse jongens en meisjes, ze hebben een eigen identiteit en gaan lang mee.

Redzz kinderschoenen

LET OUR FUTURE BE STYLISH


Waar let jij op bij de aankoop van nieuwe schoenen!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

13 comments

Lindsey Beljaars 21 februari 2018 - 10:55

Wat een stoere laarsjes! Staat ontzettend leuk!

Reply
Lazy Bird 21 februari 2018 - 11:15

Oh die zijn mooi zeg!!! Mooie tuniek heeft ze ook aan trouwens 🙂

Reply
Petra 21 februari 2018 - 11:51

Wat een leuke laarsjes. Maakt ook een toffe outfit zo!

Reply
Tiny 21 februari 2018 - 12:03

Mooie foto’s
En wat stoere laarsjes ,ze ziet er geweldig mooi uit .net haar mama
Mijn compliment 💐

Reply
Petra 21 februari 2018 - 12:06

Wat een toffe laarsjes. Ze maken de outfit ook zo leuk compleet 🙂

Reply
Mieke | mieksmind 21 februari 2018 - 13:19

wat een leuke stoere boots heeft ze, toffe kinderschoenen voor deze stoere meid

Reply
Manon 21 februari 2018 - 16:23

Wat een leuke laarzen, staat goed bij haar. En wat een mooie knappe meid heb je zeg!

Reply
MC Kleuver 21 februari 2018 - 20:02

Vooral de neus moet erg stevig zijn. Ze schoppen uiteraard overal tegen aan. Daarnaast is lekker zitten uiteraard ook een pré.

Reply
Nicole Orriëns 22 februari 2018 - 08:01

Oh wauw, superleuke laarzen! Die zou ik zelf ook nog kopen. Dat bontje is zo leuk.

Reply
Hippiemeisje 23 februari 2018 - 12:27

Hebben ze die niet voor volwasssenen ook? Die zijn zo mooi, ongelooflijk!!!!!

Reply
Debbythechocoholic 24 februari 2018 - 13:31

Die laarsjes zien er mooi, comfortabel en lekker warm uit!

Reply
Nicole Orriëns 11 april 2018 - 14:34

Dit zijn hele leuke laarzen zeg! Het merk is nieuw voor mij. Dat kende ik nog niet.

Reply
Jeanicke 23 september 2019 - 22:19

Wat een leuk stuk! Dit is het kinderschoenen merk van mijn moeder dus gaaf om dit te lezen:)!

Reply