Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

Utsukusy Recilience Beauty Box

Iedereen die mij volgt weet dat ik fervent fan ben van de producten van Utsukusy. Reden des te meer om vandaag weer eens wat producten te laten zien, want dat is al weer veel te lang geleden. Helemaal met het koude en gure weer kan mijn huid wel wat extra’s gebruiken. Daarom vandaag een combi van de Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum. Een weldaad aan luxe producten.

Ik heb de producten die ik vandaag laat zien ook in combinatie met elkaar gebruikt. Deze producten gebruikte ik als volgt:

IN DE OCHTEND:

In de ochtend begon ik mijn ritueel met de Resilience Cleansing Foam Facewash om mijn huid te reinigen. Daarna breng ik het Resilience Serum aan op de gereinigde huid. Als laatste breng ik de Resilience Creme aan op mijn huid.

IN DE AVOND:

In de avond is het ritueel wat korter, want dan gebruik ik alleen de Resilience Cleansing Foam Facewash gevolgd door het Artificial Skin Anti-rimpel Serum.
Nu jullie weten in welke volgorde ik de producten gebruik vertel ik jullie hieronder meer over de producten zelf.

– RESILIENCE – Cleansing Foam

Utsukusy Resilience Cleansing Foam 1

De essentiële eerste stap van mijn dagelijkse verzorging van de huid, is het reinigen van mijn gezicht met de Resilience Drones Cleanser Foam. De Resilience cleanser foam is huid pH neutraal en heeft een zijdeachtige textuur. De schuim reinigt diep en verlicht het huidweefsel. De facewash laat de huid perfect schoon achter. Je huid voelt daarna al vrij van onzuiverheden, fris en stralend.

Je brengt de Foam aan over het hele gezicht en masseert het met de vingertoppen in cirkelvormige bewegingen en vervolgens met je handpalm grote cirkels op je wangen en voorhoofd. Mocht je het niet fijn vinden dan kan je het ook met een wattenschijf aanbrengen. Zelf vind ik de ervaring met de hand rijker. Maar de foam laat hoe dan ook een heerlijk zacht huidje achter.


INGREDIËNTEN

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BERAINE, PEG-7-GLYCERYL COCOATE ASCORBYL PALMITATE, CALENDULA OFFINALIS FLOWER EXTRACT, PANTHENOL, TOCOPHEROL, LECITHIN, MAGNESIUM CHORIDE, PROPYLENE GLYCOL, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL, OLEATE, SODIUM SULFATE, QUATERNIUM-80, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRAE, GLYCERIN SOCIAM CHOORIDE, MAGNESIUM NITRATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PARFUM


Het Utsukusy Resilience cleansing foam Facewash kost € 32,00 voor 200 ml inhoud.

– ARTIFICIAL SKIN – Serum

Utsukusy Artificial Skin Serum

Het Artificial Skin serum wat in de top 5 is geëindigd voor de Professional Beauty Product of the Year 2017 is heel diep hydraterend, waar de extreem droge huid gigantisch van opknapt. Hoe je het serum het beste kunt gebruiken staat heel duidelijk omschreven op de site. Ik heb een gemengde tot vette huid en gebruik het serum daarom ’s avonds na het reinigen van de huid met Resilience Cleansing Foam. Ik masseer het serum in van de hals tot aan het voorhoofd.

Dit innovatieve serum heeft 10 jaar van onderzoek achter zich liggen en vormt een hele dunne, ademende tweede huid waardoor de huid beschermd wordt voor invloeden van buitenaf, zoals milieuvervuiling, airconditioning, verwarming en rook. De huid houdt meer vocht vast, zodat een droge en schilferige huid opgelucht kan ademhalen. Droogtelijntjes verdwijnen, de huidstructuur wordt weer fijnmazig en de huid wordt gestimuleerd opnieuw collageen en fibroblasten aan te maken. Rimpels worden minder diep van binnen uit en de huid wordt zichtbaar steviger en elastischer.

Ik merk dat mijn huid meer vocht vasthoudt op plekken waar mijn huid normaal wat eerder droog is. Ik gebruik het product alleen in de avond na het reinigen. De flacon is makkelijk en zuinig in gebruik.


INGREDIËNTEN

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ASESALPINIA SPINOZA GUM, RETINYL PALMITATE, CARBOMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLAURATE/VP COPOLYMER, OTETH-20, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM/FRACANCE, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE


De Utsukusy Artificial Skin serum kost € 64,00 voor 35 ml.

– RESILIENCE – Serum

Utsukusy Resilience Serum

Het effectieve anti-aging en regenererend serum is de volgende stap in mijn dagelijkse ritueel. Omdat ik over het algemeen dol ben op een serum was ik zeer benieuwd naar deze, die de diepte van rimpels vermindert, en de huid hydrateert en voedt. Het serum heeft een groot liftend effect en helpt om de slapheid te bestrijden. Het serum zit ook weer in een luxe pomp flacon. Van het serum breng ik 1 pompje aan op de gereinigde huid. Ik heb maar weinig nodig om hiermee mijn hele gezicht te verzorgen. Na deze stap blijft de creme nog over, en daarna is het ritueel voltooid.


INGREDIËNTEN

AQUA, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CPARYLIC/CAPRIC TRIGLYERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, COOPER HEPTAPEPTIDE-14 PANTOTHENATE, HEPTAPEPTIDE-15 PALMITATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHEROL, PALMITOYL HEPTAPETIDE-18, PALMITOYL HEEXAPEPTIDE-52, DEXTAN, LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID, SODIUM PCA, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 80, ISOHEXADECANE, DECYL OLEATE, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLYDIME THYLTAURATE COPOLYMER, LACTIC ACID, SORBITAN OLEATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYVINYL ALCOHOL, CELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM ACETATE, PHENYLPROPANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, TROPOLONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL CLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PARFUM


De Utsukusy Resilience cosmetic drones serum kost € 56,00 voor 35 ml.

– RESILIENCE – Cream

Utsukusy Resilience Cream

Als laatste gebruik ik de creme, en ik vind het fijn dat alle producten elkaar zo goed aanvullen. De creme die ik als laatste gebruik verstevigd en verlevendigend de huid. Het werkzame ingrediënt Cu-palmitoyl heptapeptide-14 stimuleert de aanmaak van extracellulaire matrix eiwitten, collageen en elastine. Het is gericht op fibroblasten waardoor rimpels verminderen. Heptapeptide -15 Palmitate dringt direct in de huid en verzacht de rimpels, waar Palmitoyl heptapeptide direct in de huid indringt en een egaliserend effect op rimpels heeft.

De creme zit in een mooie zilveren bol. Om te zien prachtig en luxe, maar om vast te leggen een regelrechte ramp. Utsukusy, bedankt voor deze uitdaging. Ik voelde me als fotograaf van dit product meer een waarzegger die een kijkje nam in haar glazen bol. Alles reflecteerde terug op deze bol. En ik kan je vertellen ik heb wel 100 foto’s weggegooid om uiteindelijk deze dan maar te plaatsen. Hier heb ik mezelf buiten beeld weten te krijgen. Zo’n spiegelbeeld van je zelf staat niet zo charmant.


INGREDIËNTEN

AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, BENZOPHENONE-3, POPYLENE GLYCOL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DECYL OLEATE, CAPRYLIC/CAPRI TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERYL STEARATE, CLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HEPTAPEPTIDE-15 PALMITATE, COOPER HEPTAPEPTIDE-14 PANTOTHENATE, ALLANTOIN, PALMITOYL HEXAPEPTIDE-52, PALMITOYL HEPTAPEPTIDE-18, TOCOPHEROL, LACTIC ADIC/GLYCOLIC ACID COPOLYMER, DEXTRAN, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, CARBOMER, GLYCOLIC ACID, CETYL PHOSPHATE, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, DIMETHICONE, BHT, LACTIC ACID, POLYVINYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, TROPOLONE, GLYCERYL CAPRYLATE, PHENYLPROPANOL, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM


De Utsukusy Resilience creme kost € 80,00 voor 50 ml.

Na gebruik van deze producten voelt mijn huid minder slap en futloos aan. Geen uitgedroogde huid. Ik ben door deze producten alvast helemaal winter ready. Utsukusy heeft mij opnieuw versteld doen staan. De producten hebben elk hun eigen werking, maar versterken elkaar ook nog eens als je ze samen gebruikt. Deze producten zijn ook zeer gewaardeerd onder de klanten en zijn op speciaal verzoek nu ook los verkrijgbaar.

━━━━ ♡ ━━━━

 

 

Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum
KOOP HIER: Utsukusy Resilience home care kit € 130,00

Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum
KOOP HIER: Utsukusy Resilience cleansing foam € 32,00

Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum
KOOP HIER: Utsukusy Resilience cosmetic drones serum € 56,00

Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum
KOOP HIER: Utsukusy Resilience creme € 80,00
Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum
KOOP HIER: Utsukusy Artificial Skin serum € 64,00

 

 

Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

Ken jij de producten van Utsukusy? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Wat een mooie producten, klinkt erg goed! De verpakking ziet er ook nog eens heel luxe uit.

 2. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Ik vind foam altijd zo prettig in gebruik, die haal ik altijd het liefst

 3. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  O ik kende dit merk nog niet maar de producten zien er super uit zeg!

 4. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Wow, deze producten zou je alleen al kopen voor zijn verpakking! Zalig mooi :o!

 5. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Wat een mooie producten! Alleen de verpakking geeft al een luxe gevoel 🙂

 6. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Ik vind je foto’s zo mooi! Die producten kun je bijna als decoratie in je huis leggen haha, erg pretty!

 7. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Wat goed dat je dat doet. Het kost mij eerlijk ge zegt te veel tijd dus ik doe het niet. Misschien niet heel slim. Ik weet ook niet goed wat er bij mijn huid past dus dan maar niets denk ik meestal.

 8. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Ik vind het kerstig eruit zien, erg leuk! Ik vind het ook best wel veel kosten eigenlijk

 9. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Lijken me hele fijne producten. De verpakking is ook heel mooi! 🙂

 10. Tatiana's Blog | Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

  Dat klinkt veelbelovend. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze lijn. Mooie foto’s erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *