Review en swatches | e.l.f. Full Lips

e.l.f. Full Lips Lip Swatch

Voor mijn artikel van vandaag heb ik een review met swatches, van e.l.f. Full Lips. Dit is mijn eerste lipstick van het merk e.l.f., wie mij volgt heeft hier al een look mee kunnen zien. Ik droeg deze lipstick tijdens de feestdagen. Omdat ik zo razend enthousiast ben over dit product wil ik dit natuurlijk graag met jullie delen. Qua lipstick ben ik vrij veeleisend en ben ik niet snel tevreden. Maar e.l.f. komt met deze lipstick zeker in mijn toplijst te staan.

e.l.f. Full Lips 3 pieces

Producten

Het pakketje heb ik gekregen en bestaat uit 3 items, een lipliner, een lipstick en een matte lip pencil. De kleur van dit pakketje is Rich Red. Helemaal een kleur voor mij. Dit pakketje kreeg ik als limited editie, en als een angsthaasje vloog ik achter mijn iMac om te kijken of ik dit product hierna nog kon bestellen. En dames, ik kan het setje online niet meer vinden. De Matte Lip Color Pencil is wel los verkrijgbaar!

Liplinere.l.f. Lip Liner

Lipsticke.l.f. Full Lips Lipstick

Lip Pencile.l.f. Full Lips Matte Lip Color Pencil

Swatches (op de hand)

Bij het aanbrengen van de swatches op de hand verneem ik direct al dat de pigment heel goed is. De kleur is rood, maar komt op de foto’s niet helemaal tot zijn recht. Op de huid brengen ze al heel lekker aan, dat kan op de lippen alleen maar beter zijn.

e.l.f. Full Lips Swatches

Swatches (op de lippen)

Als eerste breng ik de lipliner aan. Meestal doe ik dit iets buiten de rand van mijn lippen, om zo mijn lippen wat voller te laten lijken. Ik breng dit bijna op mijn gehele lip oppervlak aan, omdat de lipstick hierdoor langer blijft zitten. Daarna breng ik de lipstick aan en eindig ik met de Matte Lip Color. Echt Matte vind ik het niet, er zit nog steeds glans op mijn lippen. Maar het brengt wel heel fijn aan en droogt mijn lippen niet uit.

e.l.f. Full Lips Lip Swatch1

Ik vind het resultaat op mijn lippen echt GE-WEL-DIG! De kleur is Rich Red maar heeft een roze ondertoon. Dit is een kleur die je zowel in het dagelijkse leven goed kan dragen, maar zeker ook voor speciale gelegenheden.

Ingrediënten

Lipliner:

Ceresin, Synthetic Beeswax, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl polyacyladipate-2, Petrolatum, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Theobroma Cocoa (Cocoa) Seed Butter, Hydrogenated Polyisobutene, Isopropyl Palmitate, Propylparaben, May Contain: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 Lake (CI 15850), Red 40 Lake (CI 16035), Yellow 5 Lake (CI 19140).

Lipstick:

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Ozokerite, Petrolatum, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Polyisobutene, Butyrospermum Parkli (Shea) Butter, Retinyl Palmitate (VA), Ascorbyl Palmitate (VC), Tocopheryl Acetate (VE), Propylparaben, Fragrance (Parfum), May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Red 40 Lake (CI 16035) Red 7 Lake (CI 15850), Red 27 Lake (CI 45410), Red 6 Lake (CI 15850), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 5 Lake (CI 19140), Yellow 6 Lake (CI 15985), Titanium Dioxide (CI 77891).

Matte Lip Color:

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Synthethic Beeswax, Microcystalline Wax (Cera Microcristallina), Ethylhexyl Palmitate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite, Polyethylene, Ceresin, Silica Dimethyl Silylate, Polyisobutene, Aspartame, Polyglyceryl-4 Isostearate, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Propylparaben, Methylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Retinyl Palmite (Va), Ascorbic Acid (Vc), Tocopheryl Acetate (Ve), May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 40 Lake (CI 16035), Red 7 Lake (CI 15850), Blue 1 Lake (CI 4290), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 27 Lake (CI 45410), Red 6 Lake (CI 15850).

Conclusie
Ik ben zeer te spreken over de lipliner, de lipstick en de matte lip pencil. Het heeft ook een langdurige houdbaarheid op de lippen. Het overleeft zelfs oliebollen met poedersuiker, en soep met stokbrood. Het enige wat je hoeft te doen is bijwerken met de Matte Color Lip Pencil.
e.l.f. Full Lips Collage 1

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van dit setje 
Hebben jullie ook e.l.f. producten? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Review en swatches | e.l.f. Full Lips

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Review en swatches | e.l.f. Full Lips

  Het lijken me fijne producten 🙂

 2. Tatiana's Blog | Review en swatches | e.l.f. Full Lips

  Dat ziet er echt heel goed uit

  1. Tatiana's Blog | Review en swatches | e.l.f. Full Lips

   Dank je en het voelt ook heel fijn aan.

 3. Tatiana's Blog | Review en swatches | e.l.f. Full Lips

  Het ziet er erg mooi uit,zelf gebruik ik ook een aantal ELF producten en met behoorlijk grote tevredenheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *