Review 1

Foundation op, ………….. en nu? Schaf ik een hele nieuwe onbekende aan om te proberen of kies ik voor “stick to what I know”. Als gastblogger wil ik natuurlijk ook op de hoogte blijven van nieuwe producten, dus heb ik gekozen voor een voor mij heel nieuw product. Hiervoor gebruikte ik de foundation Photo Shoot van W7 gekocht bij ……… uiteraard www.musthavemakeup.nl voor een klein prijsje van € 7,99. Deze is me erg goed bevallen en zal ik zeker nog een keer opnieuw aanschaffen. De kleur Natural Tan is de perfecte kleur voor mij en matcht erg goed met mijn huid.

try something new

Dan nu over op iets nieuws. Jullie hebben ze ook vast wel gezien, de filmpjes op YouTube over deze foundation van L’oréal. Ik had er mijn vraagtekens bij, ten eerste het mini flesje en de o zo vloeibare inhoud. Toch heeft het mijn nieuwsgierigheid zo weten te wekken dat ik hem toch wil uit proberen.

Review 2

De verpakking – Zoals ik al aangaf is deze klein van formaat en past deze makkelijk in mijn hand. En ik heb kleine handen hoor!! Het flesje zelf ziet er wel chic uit met de opvallende shiny metalic paarse dop en letter opdruk, het flesje is van mat glas en ik hoop dat ik deze dan niet uit mijn handen laat vallen. Dat zou toch zonde zijn. De inhoud van dit mini flesje is toch nog 20 ml. Dat valt me dus reuze mee.

Review 4

De Eau de Teint foundations zijn er in 8 kleuren waarvan 220 Golden Sand voor mij de beste match leek. Dit na wat swatches op mijn hand te hebben aangebracht in de winkel. Ik hoop dat ik goed gekozen heb.

Let wel op dat je bij gebruik het flesje niet opendraait en op de kop houd, want dan gaat het mis hoor. Je moet het flesje allereerst goed schudden, dan je vinger op de opening houden en het flesje in één keer omdraaien en dan weer terug. De druppel die zich nu op je vingertop bevindt zou genoeg moeten zijn voor je hele gezicht. Zie ook achterkant van het flesje.

achterkant

A feather light foundation, feels as light and fresh as water. De dunne textuur is inderdaad een beetje waterig, maar wanneer je het verdeeld voelt het superzacht en fluweelachtig aan. Ik heb de foundation nog niet op het gezicht aangebracht. No make up days als ik thuis zit. Wel heb ik reviews gelezen dat het geen perfecte foundation is als je een perfecte dekking wil. Het positieve hieraan is wel dat je niet het gevoel hebt dat je met een cakey masker rond loopt. Wellicht helpt een goede concealer tegen de oneffenheden.

kleur 1 kleur 2

Wat L’oréal zelf zegt over dit product –

HET PRODUCT

Eerst was er foundation… nu is er Eau de Teint! Ontdek de lichte dekkende foundation van Nude Magique : vloeibaar, onopvallend, voelt niet zwaar aan en het zorgt voor een zachte, egale huid.

HET RESULTAAT

Nude Magique Eau de Teint resulteert in een natuurlijke, egale teint en is zeer licht voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN?

Kies 1 van de 8 kleuren die matcht met jouw huid. Breng het product daarna aan volgens de volgende stappen: 1. Schud de flacon 2. Plaats je vingertop op de opening en kantel de flacon zodat er een druppel Eau de Teint op je vingertop komt 3. Breng de foundation aan door het voorzichtig uit te smeren op je gezicht, voor een perfecte dekking.

Eau de Teint kost €14,99 (20ml) en nu bij de Etos met 50% korting.

gastblogger

 

 

 

Wat vinden jullie van deze foundation? 
Hebben jullie deze foundation, wat is jullie ervaring hiermee? 

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

**** LET OP! BINNENKORT WEER EEN WINACTIE ***

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Review en swatches | L’ORÉAL Nude Magic

  Deze is voor mij veel te donker!

 2. Tatiana's Blog | Review en swatches | L’ORÉAL Nude Magic

  Een van de andere 7 kleuren vast wel 😉

 3. Tatiana's Blog | Review en swatches | L’ORÉAL Nude Magic

  de flacon is inderdaad niet heel erg groot, en het product zelf klinkt echt heel erg fijn…alleen de manier van uit het flesje halen is voor mij als “lompe bertha”zijnde niet de meeste geschikte manier…

 4. Tatiana's Blog | Review en swatches | L’ORÉAL Nude Magic

  Wow 8 kleuren dan moet er wel een goede bij zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *