Essie - Chinchilly nr.77

Essie - Chinchilly nr.77

Vandaag mag ik voor jullie deze mooie nagellak van Essie reviewen. Deze mooie kleur van Essie lag onverwachts op de deurmat, en daar ben ik reuze blij mee. Omdat ik wel van – natuurlijke | aarde | nude – tinten hou ben ik heel blij dat ik deze kleur heb gekregen. Ik laat jullie nu mijn mening weten over dit lakje:

De kwast:

Als ik het flesje open valt mij als eerste de brede kwast op. Een brede kwast vind ik zelf gemakkelijk om mee te werken. Omdat mijn nagelin korte toestand (zoals op de foto) klein is vanwege een klein nagelbed heb ik aan 1 beweging genoeg om mijn nagel geheel te bedekken. Natuurlijk met dank aan de brede kwast. Ik vind het heerlijk aanbrengen. Essie - Chinchilly nr.77

De kleur:

De kleur heet Chinchilly. Alleen daar word ik al vrolijk van. De lak lijkt een beetje creamy en de kleur lijkt wel een combinatie van grijs en beige, je zou het ‘greige’ kunnen noemen. Makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Helemaal rond deze tijd van het jaar en voor de feestdagen. Ik vind het een geweldige kleur omdat de kleur eigenlijk 2 kanten uitgaat. Draag je nou beige of grijs (of heel watanders) deze kleur valt overal mee te combineren.Essie - Chinchilly nr.77

De dekking:

Ik vind de dekking ook erg goed. Zoals ik eerder al zei is de kwast breed genoeg om mijn nagel in 1 beweging te lakken, ook was de dekking na 1 laag al bijna helemaal goed. Voor een echt volledige dekking raad ik een tweede laag aan. Ook komt de kleur dan beter tot zijn recht.Essie - Chinchilly nr.77

De wachttijd:

De lak droogt ook redelijk snel vind ik. Hierin ben ik vaak heel erg ongeduldig, terwijl ik in het normale leven juist alle geduld blijk te hebben, wil ik het hier nog wel eens verliezen. Maar ik kon al gauw verder gaan met waar ik mee bezig was zonder dat ik daarmee de lak beschadigde. Ik zeg SU-PER.Essie - Chinchilly nr.77

De houdbaarheid:

Ik gebruik bij het lakken eigenlijk altijd een topcoat, daardoor blijft de nagellak bij mij altijd wat langer zitten en geeft altijd net wat extra glans. De nagellak breekt nietsnel en is wat dat betreft dus wel sterk. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat jij gaat doen. Ga je er mee op stap en naar school, of afwassen en in tuin werken, kijk dat verschilt natuurlijk ook.

Samenvattend vind ik het een mooie kleur die je in al je stijlen kan meenemen, de lak brengt lekker aan en blijft goed zitten.Essie - Chinchilly nr.77

Afsluiting BLOG

 

 

 

Wat is jullie favoriete Essie nagellak?
Wat vinden jullie van de Chinchilly?
Tatiana's Blog | Review | Essie Chinchilly

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Review | Essie Chinchilly

    Heel mooi kleurtje! Ik ben een grote fan van Essie!

  2. Tatiana's Blog | Review | Essie Chinchilly

    een kleurtje wat ik in de winkel niet snel zelf uit zou kiezen, maar nu ik hem zo zie op je nagels wel heel erg mooi vind!

  3. Tatiana's Blog | Review | Essie Chinchilly

    Mooie kleur lak hoor. En mooie foto’s. Maakt niet uit wat voor kleur wil altijd wel weer nieuwe lakjes in mijn stash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *