Review | Herôme Nourishing Nail Oil

Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

Een tijdje geleden kreeg ik de Herôme Nourishing Nail Oil cadeau. Ik ben dol op dit soort producten voor de nagels omdat ik graag met mijn nagels bezig ben en ze ook graag goed verzorg.

Herome Nourishing Nail Oil

De Herôme Nourishing Nail Oil is een kuur voor gezonde, veerkrachtige nagels! Deze olie met amandel- en citroenolie herstelt de conditie van zeer droge, breekbare nagels en nagelriemen. Het is een kuur tegen breken en bladderen van droge nagels.

Het fijne aan dit product is de applicator! Je kunt deze het beste vergelijken met een applicator van een lipgloss. Omdat ik door het gebruik van veel nagellak en remover vrij droge nagelriemen heb gebruik ik dit product dagelijks. Zowel ’s morgens als ’s avonds breng ik de olie aan op mijn nagelriemen en masseer de olie in mijn huid.

Het handige aan dit flesje is de dop, er zit namelijk een verborgen bokkenpootje op de punt van de dop. Een handig ontwerp voor als je vaak op reis moet of gewoon voor onderweg. Zo heb je altijd je bokkenpootje bij de hand!

Herome Nourishing Nail Oil Bokkepoot

Gebruiksaanwijzing:

Reinig de nagels met Herôme Caring Nailpolish Remover. Masseer de olie bij voorkeur ‘s avonds in op nagels en nagelriemen, in een kuur van 14 dagen. De olie is tevens geschikt voor droge teennagels. Ga je daarna nog je nagels lakken, dan moet je er wel eerst voor zorgen dat je je nagels ontvet. Op vette nagels hecht de lak zich niet aan de nagel.

Prijs en inhoud:

Je kunt de Herome Nourishing Nail Oil o.a. kopen bij Douglas, normaal voor € 11,15, nu voor € 10,04. Het potje bevat een inhoud van 10 ml.

Tips:

Wist je dat het met een droge, broze nagel beter is om de Nourishing Nail Oil te gebruiken in plaats van een nagelverharder. Een verharder kan de nagel dan juist hard maken, dit terwijl de nagel behoefte heeft aan intensieve voeding die de olie geeft door middel van de Amandelolie, vitamine B, E en F en de citroenolie.

Afsluiting BLOG

Wat voor producten gebruiken jullie voor je nagels?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

  Klinkt als een fijn product! Mijn holy grails qua nagelverzorging zijn Trind cuticle balsem, Trind nail balsem, Duri Rejuvacote. En af en toe handen badje 😉 Xx

 2. Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

  Dit lijkt me een fijn product! Wat je zegt over die nagelverhardeners klopt helemaal, ik heb het zelf ook al ondervonden dat het soms meer kwaad doet dan goed.

 3. Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn nagels heel slecht verzorg. Deze klinkt wel goed!

 4. Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

  Herome heeft zulke fijne producten en gebruik er regelmatig wat van. Deze kende ik niet maar is volgens mij ook geschikt voor mij nagels nu.

 5. Tatiana's Blog | Review | Herôme Nourishing Nail Oil

  eigenlijk gebruik ik weinig specialeproducten voor mijn nagels,een handcreme en een nagelverharder zijn het enige!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *