Tatiana's Blog | Review Jolifin Stamping-Lack

Tot voor kort kende ik het merk Jolifin nog niet. Maar toen ik een tijdje geleden aan het shoppen was is Keulen zag ik de winkel Jolifin, met daaronder de slogan: The World Of Naildesign! Daar moest ik dus naar binnen. En vandaag heb ik voor jullie de review Jolifin Stamping-Lack.

Jolifin Stamping Lack

Ik kocht deze lakjes dus, zoals al eerder gezegd, een tijdje geleden in Keulen. Ik had onlangs ook stamping plates gekocht bij Bornprettystore, leer hier het artikel. En toen stond ik dus te popelen om te stempelen, maar ik had niet de juiste lak. Met een gewone lak wilde het niet lukken. Ik weet dat er bepaalde lakken zijn die het wel goed doen voor stempelen, maar ik begon ernstig te twijfelen aan mijn kunnen. Vandaar dat ik echte stempellakken wilden aanschaffen. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb.

Kijk mee naar mijn review van de Stamping-lack van Jolifin!

Jolifin over … …

Jolifin Stamping Lack 1

Jolifin over de Stamping-lack: De Stempel nagellak is speciaal ontwikkeld voor het stempelen. Door de uitstekende viscositeit en de ondoorzichtigheid krijg je unieke resultaten. Merk op dat de conventionele nagellakken niet geschikt voor het stempelen.”

Swatches Pastell-Rosa

Jolifin Stamping Lack Pastell Rosa swatch

Als eerste heb ik gekozen voor de kleur Pastell-rosa, een zacht roze kleur. Op de site tref je zelfs een video aan van het stempelen. De nagellak is natuurlijk bedoeld om te stempelen, maar ik heb ook mijn nagels er mee gelakt als basis kleur.

De lak zit in een vierkant flesje met een vierkante dop. De dop is voor mijn handjes misschien iets te groot om mee te werken, het is te doen, maar kleiner of rond vind ik makkelijker werken. De dekking van de lak is zeker goed, in 1 laag heb je een zeer mooie dekking.

De inhoud van het potje is 12 ml en kun je online, of in Duitsland kopen voor € 4,95.

Swatches Baby-Pink

Jolifin Stamping Lack Baby-Pink Swatch

Als 2e kleur koos ik de Baby-Pink. Alhoewel ik een lak met namen altijd erg handig vind, en het feit dat voor zoveel lakjes een naam bedenken een moeilijke taak is, vind ik Baby-Pink qua kleur misschien beter passen bij de andere lak die ik gekocht heb. Maar dat mag de pret niet drukken.

Ook deze lak heeft weer een super dekking in 1 laag. Dit lakje is ook online of in Duitsland te krijgen voor € 4,95.

Op bovenstaande foto’s hebben jullie de swatches van de 2 kleuren gezien op mijn nagel. Maar nu de vraag, kan ik ook stempelen met deze lakjes?

Stempelen

Jolifin Stamping Lack Gestempeld

Voor het stempelen heb ik gebruik gemaakt van Template BP-30, die ik hier online kocht bij Bornprettystore. Ik verwijderde het blauwe folielaagje op de template en begon met stempelen. En Wowie, kijk nou, het is me gelukt. Al die tijd dat ik dacht dat ik niet kon stempelen lag het dus gewoon aan de lak die ik ervoor gebruikte. Ik zeg halleluja tegen Jolifin, ik ben fan.

Eindconclusie

Ik ben meer dan tevreden over de Stamping-lack van Jolifin. Het heeft mijn ogen geopend voor het lakken met de stempel techniek. Voor mij geen gewone lakjes meer als ik ga stempelen.

Afsluiting BLOG

Zijn jullie bekend met het merk Jolifin? Welke lak gebruiken jullie om te stempelen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Review Jolifin Stamping-Lack

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Review Jolifin Stamping-Lack

  Ik kende dit merk ook nog niet. Wat een mooie lieve kleurtjes zijn het en je hebt prachtige nail arts en foto’s gemaakt! xxx

 2. Tatiana's Blog | Review Jolifin Stamping-Lack

  Wat een mooie kleurtjes! Ik stempel nooit, teveel gedoe voor mij haha

 3. Tatiana's Blog | Review Jolifin Stamping-Lack

  Ik was recent ook in Keulen, ik denk dat ik met mijn hoofd nog in de wolken was en heb dit totaal gemist ?.
  Dit ziet er heel mooi uit. Echt prachtige lakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *