Review | Lorac Unzipped

by Tatiana
Lorac Unzipped

Lorac Unzipped Collage

 

Vandaag heb ik voor jullie een review met de swatches van het Lorac Unzipped palette. Ik heb dit een tijd geleden besteld op de website van Dramatic Eyes. Ik was op zoek naar een palette met matte kleuren oogschaduw. Ik zag dit palette voorbij komen en was gelijk verkocht. Ik heb het palette in het winkelmandje gestopt en nu kan ik met jullie mijn blijdschap delen.

De verpakking

Ik hou van de slanke verpakking in neutrale kleur met een gouden rits. Dit past volledig bij de naam die Lorac aan dit palette heeft toegevoegd. Het geeft een wat zakelijke uitstraling. Bij het openen van het palette werd ik blij van het zien van het spiegeltje. Altijd handig voor op reis of onderweg. Bij het palette krijg je ook een eye primer meegeleverd, altijd leuk!

Wat ik ook altijd fijn vind aan een palette, of eigenlijk gewoon een leuke aanvulling, is dat ieder kleurtje een eigen naam heeft. Ook dit zien jullie terug bij de swatches.

Lorac Unzipped

Lorac Unzipped

De kleuren

Ik ben ook zeker te spreken over de kleuren in het palette. Ik ben een groot fan van nude en aarde tinten. En het scala aan variatie in een toch vrij klein palette vind ik best uiteenlopend. In het palette bevinden zich 10 kleuren, met een combinatie van shimmery en matte. Ik ga vooral voor de matte kleuren. De pigmentatie vind ik goed, zoals je straks ook kunt zien op de foto van de swatches.

Ik heb de kleuren nog niet aangebracht op het oog zelf en met de meegeleverde eye-primer, maar ik ben benieuwd naar het resultaat wat dat geeft.

unzipped 11

Lorac Unzipped

De swatches

En nu eindelijk de swatches van de 10 kleuren uit het Lorac Unzipped palette.

In de bovenste rij zie je van links naar rechts de volgende kleuren:

Undercover, Unbelievable, Unattainable, Unconditional, Unbridled (de 2e foto is genomen met flitser, daardoor zie je de shimmers duidelijker)

Swatches Lorac Unzipped

Swatches Lorac Unzipped

In de onderste rij zie je van links naar rechts de volgende kleuren:

Undiscovered, Unreal, Uncensored, Unspoken, Untamed (de 2e foto is genomen met flitser, daardoor zie je de shimmers duidelijker)

Swatches Lorac Unzipped

Swatches Lorac Unzipped

Ik ben blij dat ik mijn stash mag aanvullen met dit palette. Ik denk dat ik deze nog vaak zal gaan gebruiken.

 

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van dit palette, en deze kleuren?
Hebben jullie ook producten van Lorac, zo ja wat is jullie ervaring met Lorac.


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

14 comments

manon 6 januari 2015 - 08:59

Mooie kleuren zitten er in deze palette!

Reply
Lonneke 6 januari 2015 - 09:02

Wauw prachtig palette is dit, ook helemaal mijn kleuren. Ik kan me erg goed voorstellen dat je hier heel erg blij mee bent.

Reply
Lavinia 6 januari 2015 - 10:01

Heel heel eeg mooi. Prachtige kleuren ….I like.

Reply
Michaela 6 januari 2015 - 13:31

Hier was ik zo lang op zoek naar! Ga meteen op de website kijken, vindt hem namelijk echt prachtig!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 6 januari 2015 - 17:44

Ik zie je bericht nu net. Ik vind het palette ook prachtig en was er al een tijd naar op zoek. Er is wel heel wat aan vooraf gegaan voordat ik het palette in bezit had. Hiervoor verwijs ik je naar mijn 2 andere artikelen over Dramatic Eyes.

Reply
bymarlayne 6 januari 2015 - 18:55

Mooi palette!

Reply
Petra 7 januari 2015 - 10:34

Het ziet er heel erg mooi uit, en ook de verpakking vind ik erg chique om te zien…ik kon het merk niet maar vind het wel erg interessant om te bekijken..

Reply
Mariëlle 8 januari 2015 - 09:55

Ik hoor veel goeds over Lorac! Leuk palette 🙂 Ik volg je nu trouwens op Bloglovin 🙂

Reply
Diana 10 januari 2015 - 07:33

Lieve schat,

Ik ben blij voor je dat het goed is opgelost, nou zie je maar Dramatic-Eyes.nl is echt niet zo bad zoals je dacht. x

Reply
Lisa 11 februari 2015 - 09:52

Hi,

Ik lees net je artikelen over de webshop en nu het palette. Heb je al gecheckt of het een echte is? Ik twijfel er namelijk aan naar aanleiding van de vergelijking in dit artikel: https://simplecharmbeauty.blogspot.nl/2014/02/beware-fake-lorac-unzipped-palette.html

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 22 februari 2015 - 17:17

Dank je wel voor je bezorgdheid, ik was hier zelf ook al bang voor ja. En twijfelde ook al over de echtheid. Maar daarentegen was ik blij dat ik wat had gekregen, en had niet nog eens zin om Dramatic Eyes achter de broek aan te zitten.

Reply
sabrina 21 februari 2015 - 01:56

Hi,

Kijk uit met wat je op je ogen smeert! Dramatic eyes verkoopt namaak producten. Jouw lorac palette is dus niet echt van lorac.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 22 februari 2015 - 17:20

Jij ook bedankt voor je bezorgdheid. Spreek jij uit ervaring? Ben jij de dupe geweest van Dramatic Eyes?

Reply
sabrina 2 maart 2015 - 10:45

Een vriendin van mij had het naked 2 paletten van Urban Decay via hun gekocht, en die bleek nep te zijn.

Reply