Review Perfect Touch nagellak

by Tatiana
Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Tot voor kort had ik eigenlijk geen besef dat er in Groningen wel 2 filialen van de Big Bazar zijn. Ik heb al vaak blogs voorbij zien komen waar geschreven werd over het budget merk Perfect Touch. Dit merk heeft diverse beauty producten, waaronder nagellak, en is dus te koop bij Big Bazar.

Kijk mee naar mijn review Perfect Touch nagellak!

Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Kleur en dekking

Ik kreeg dit nagellakje een tijdje geleden, en vond het toch wel een review waard. Persoonlijk zou ik de kleur zelf niet kiezen. Ik ben meer van de pastel en nude kleuren. Het is een soort licht bruine bronskleurige lak.

De nagellak dekt mooi in een laag, dat is pluspunt 1. De lak droogt ook vrij snel, pluspunt 2! Dat vind ik heel fijn, want hoe geduldig ik normaal altijd ben, zo ongeduldig ben ik als het gaat om het drogen van nagellak.

De nagellak houd wel heel goed! Dan heb ik het over de duur, ik draag de kleur nu 3 dagen, heb er al van alles mee gedaan en het chipt nog steeds niet. Pluspunt 3.

Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Swatches

Hier zien jullie de swatches op mijn nagels. Zo vind ik de kleur toch wel heel mooi, maar het kleurtje hoort gewoon niet bij mij. Wel vind ik het een heel elegant kleurtje dat makkelijk te combineren is.

Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Prijs en inhoud

Bij de Big Bazar is nu een leuke actie, 2+1 gratis, en je betaald voor de nagellakjes maar € 0,99. Is dat budget, of is dat budget. Het flesje zelf is vrij standaard en mist wat mij betreft een naam en nummer. Het kwastje is ook vrij standaard, niet te dik en niet te dun, maar makkelijk te doen.

Op het flesje staat aan de voorkant het merk en aan de achterkant de ingrediënten en informatie over de houdbaarheid.

Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Eindconclusie

Ik ben best wel tevreden over dit lakje, ook al is het persoonlijk niet echt mijn kleur. Ik kan meer pluspunten bedenken dan minpunten. Daarnaast zijn de lakjes erg goedkoop en dus qua prijs en kwaliteitverhouding erg goed. Mijn review Perfect Touch nagellak sluit ik dus met mijn thumbs up!

Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Big Bazar Perfect Touch Nagellak

Afsluiting BLOG

Zijn jullie bekend met het budget merk Perfect Touch van Big Bazar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

4 comments

mandy 23 juli 2015 - 08:25

Ik heb er al best wat kleurtjes van. Gisteren nog met de aanbieding 3 nieuwe kleurtjes gekocht uit de nieuwe collectie. Die hebben nu wel een nummer EN een naam. Echt heel top! 😉

Reply
Manon 23 juli 2015 - 08:28

Ik vind het een bijzondere lak!

Reply
Petra 23 juli 2015 - 17:13

het is heel mooie kleur, zelf heb ik hem ook een tijdje terug uitgekozen en heb er geen spijt van gekregen

Reply
Cindy 23 juli 2015 - 17:54

Heb ze wel zien staa maar nooit meegenomen. Jammer dat hij iets streperig is maar de kleur is erg mooi.

Reply