Review | Sally Hansen | Pat On The Black

Sally Hansen Pat On The Black 660

Sally Hansen Pat On The Black 660

Vandaag review ik voor jullie weer een nagellak. Het is een nagellak van Sally Hansen. De lakjes van Sally Hansen hebben elk hun eigen naam en nummer.

De kleur die ik jullie laat zien vandaag is Pat On The Black met nummer 660. Dit is een kleur uit mijn eigen nagellak stash en heb ik niet gekregen om te reviewen. Ik zag deze kleur op het I Love Beauty Event en ik was op slag verliefd. Ik moest en zou deze hebben. Ik hou heel erg van deze donkere kleuren. Sally Hansen Pat On The Black 660

Deze donkere kleur heeft veel weg van zwart met een donker paarse ondertoon. In het potje zie je duidelijk dat het gaat om een hele donkere paarse kleur, maar op de nagels lijkt het zwart, alleen zie je in het licht wel duidelijk dat het een super mooie donkere paarse kleur is. I’m in love!

De nagellakjes van Sally Hansen zijn voorzien van een redelijk breed kwastje, wat ik erg fijn vind. Dit brengt makkelijk in 1 beweging aan. De inhoud van het potje nagellak is 14,7 ml.

Sally Hansen Pat On The Black 660

Sally Hansen Pat On The Black 660

Ik hou heel erg van dekkende kleuren, omdat ik niet het geduld heb om 3 lagen aan te brengen, en om na elke laag gemiddeld 10 minuten te wachten tot het droog is. Deze lak is niet in 1 laag dekkend, maar dekt wel vrij goed. Ik heb op de foto’s 2 lagen aangebracht en dat is voldoende. Mijn nagels zijn helemaal dekkend met een fantastisch mooie donkere diep paarse kleur.

Sally Hansen Pat On The Black 660

Sally Hansen Pat On The Black 660

Sally Hansen Pat On The Black 660

Deze kleur past ook helemaal in deze tijd van het jaar, en deze kleur ga ik met de feestdagen dragen op mijn nagels. Wat het helemaal af zou maken is een mooie nail art met zilver glitters (jammer genoeg heb ik daar nu te weinig tijd voor).

Afsluiting BLOG

 
 Wat vinden jullie van deze kleur?
Hebben jullie een favoriet van Sally Hansen?
Welke kleur nagellak dragen jullie met de feestdagen?
Tatiana's Blog | Review | Sally Hansen | Pat On The Black

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Review | Sally Hansen | Pat On The Black

  Wow heel erg mooi. Heb zelf een gellak meer naar de donker rode kant maar deze is ook wel heeeeeel mooi zeg. Love it. Mooie foto’s.

 2. Tatiana's Blog | Review | Sally Hansen | Pat On The Black

  Ow wauw dat is een hele mooie aparte kleur. Nog niet eerder gezien..

  https://www.bloglovin.com/blog/13049789

  1. Tatiana's Blog | Review | Sally Hansen | Pat On The Black

   Ik had deze kleur ook nog niet gezien. Ik vind hem ook super mooi.

 3. Tatiana's Blog | Review | Sally Hansen | Pat On The Black

  Wauw wat een mooie kleur is dit! Het merk lijkt mij ook erg fijn. Trouwens vind je foto’s erg mooi. Liefs

 4. Tatiana's Blog | Review | Sally Hansen | Pat On The Black

  wat een prachtige lak, erg mooi….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *