Review W7 Highlight en Contour

Review W7 Highlight en Contour

Vandaag review ik voor jullie de contour kit die ik een tijdje geleden toegestuurd kreeg van W7. In de kit zitten 3 producten, de Captain Matte foundation, de Chunky Bronzer en de Chunky Cheeks.

Van deze review heb ik ook een video gemaakt. Waarschijnlijk ziet de video er voor de ervaren blogger/vlogger wat klungelig en raar in elkaar gezet uit, maar ik ben nog oefende en zoekende en experimenteer een beetje. Dus allereerst mijn excuses daarvoor. Toch hoop ik dat jullie ook even de tijd nemen om de video te bekijken, al is het om even te lachen (liever niet!). En ook kritiek en tips zijn uiteraard welkom.

20141024_143904[2]

Highlight en contour breng je aan op je gezicht om het meer te laten spreken. Door het gebruik van highlight en contour accentueer je de vormen van je gezicht beter.

De foundation die ik van W7 kreeg was te licht voor mijn huidtype, dus heb ik mijn eigen foundation gebruikt en deze voor de highlight.

Highlight kan je aanbrengen met de kwast of met je vinger, ik kies er voor om het met de vinger aan te brengen. De highlight breng ik op de volgende plekken op het gezicht aan, natuurlijk ligt het aan jezelf waar jij highlight wil aanbrengen:

 •  tussen de wenkbrauwen richting het voorhoofd
 • onder de wenkbrauw
 • de neusbrug
 • jukbeenderen
 • bovenlip (met een mooie naam cupid’s bow)
 • het midden van je kin
 • kaaklijn

20141024_130943

 Nu pakken we de donkere kleur om contour aan te brengen. De donkere kleur zorgt voor schaduw in het gezicht wat je gezicht meer diepte geeft. De Chunky Bronzer breng ik aan op de volgende plekken:

 • mijn voorhoofd
 • langs de haarlijn
 • zijkanten van de neus
 • onder de jukbeenderen (het holle gedeelte van je wang)
 • de kaaklijn

20141024_131256

 

 

 

 

 

De highlight blend ik met een sponsje (teardrop blender) en de contour blend ik met een kwast. Ik laat beide mooi in elkaar overlopen. Waarna je dit als resultaat krijgt.

20141024_132450

Wil je na de highlight en de contour nog wat extra’s doen, dan kan je nog wat kleur aanbrengen op de wangen. Dat doe ik met de Chunky Cheeks. Ook dit blend ik weer goed uit zodat het mooi overloopt als een geheel.

20141024_134143 20141024_134156 20141024_134504

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je ziet nu dat er bijvoorbeeld veel meer nadruk ligt op de kaaklijn. Ik vind het een mooi eindresultaat. Gebruik je daarna filters om je foto’s te bewerken dan zie je het effect nog eens extra goed.

CUNPIC_20141024_170903

Afsluiting BLOG

Wat voor producten gebruiken jullie voor highlight en contour? 
Tatiana's Blog | Review |W7 Highlight en Contour

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Review |W7 Highlight en Contour

  wat mooi Tatiana
  ik heb goed naar dat filmpje gekeken ,er komt toch meer voor kijken ,dan de make up zomaar op je gezicht te smeren ,ik ga het ook proberen ,met een beetje geduld maakt je van je zelf een mooie vrouw
  heel heel mooi kan niet anders zeggen
  groetjes Tiny

 2. Tatiana's Blog | Review |W7 Highlight en Contour

  Heel leuk artikel en leuke video hoor. Je moet toch ergens beginnen, dus ik vind dat je het goed hebt gedaan.

  Ik heb zelf eigenlijk geen speciale contour producten. Ik gebruik voor de highlight de kleuren van het W7 – Camouflage Kit, keuze uit 5 kleuren, voor het contouren gebruik ik een bronzer van de H&M en voor highlights op de cheeks gebruik ik Kleancolor – American Chick Baked Blush / Bronzer (Lush Petal) en heb hier al meerdere vragen en complimenten over gehad.

 3. Tatiana's Blog | Review |W7 Highlight en Contour

  Mooie uitleg. Ik gebruik nog geen highlighter ben dringend op zoek. Ik wil iets, masr dat is nu nog niet betaalbaar…

  1. Tatiana's Blog | Review |W7 Highlight en Contour

   Sonja, bedankt voor je reactie. Dit was eigenlijk ook voor het eerst dat ik een highlighter heb gebruikt, dat maakte het ook extra spannend om te doen. En wat wil jij wat nog niet betaalbaar is? Je maakt mij wel nieuwsgierig! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *