Rimmel | Lasting Finish Lipstick By Kate Moss

by Tatiana
Rimmel London Kate Moss Lipstick 105

Vandaag review ik een lippenstift uit de oude doos. Maar omdat matte lippen nog steeds erg trendy zijn, vind ik dat het wel mag. Ik hou van matte kleuren en Rimmel heeft een matte collectie Kate Moss waarvan ik er toch nog eens 1tje wilde hebben. Uit de 6 kleuren heb ik gekozen voor een roze nude tint. Kijken jullie mee?

Rimmel London Kate Moss Lipstick 105

Rimmel London over … …

Rijke, matte kleuren met perfect draagcomfort. Intens fluweelzachte kleuren, de hele dag!

Een langhoudende matte lipstick met robijn-poeder. Lasting Finish Lipstick By Kate Moss bevat lipsticks met rijke, matte kleuren met perfect draagcomfort.

Rimmel London | Lasting Finish Matte (105)

De kleur die ik voor jullie review is nummer 105. Allereerst wil ik even zeggen dat ik de verpakking erg mooi vind. De lipstick zit in een rode huls met de naam Kate er op geschreven. Op de dop zien we het kroontje van Rimmel terug, leuk detail.

Van de 6 kleuren is dit waarschijnlijk de meest gangbare kleur. Met gangbaar bedoel ik dus eigenlijk gewoon. Het is een kleurtje die eigenlijk geschikt is voor iedereen. Het zou dus maar zo kunnen dat mijn ene buurvrouw van 35 jaar en de andere van 70 jaar dezelfde lipstick in hun stash hebben staan, en ik nu dus ook. Dat maakt de kleur niet minder mooi, maar gangbaar voor iedereen en voor elke gelegenheid.

Rimmel London Kate Moss Lipstick 04

Het is een roze nude achtige kleur die de kleur van je eigen lippen net even wat intenser maakt zonder de nadruk op je lippen te leggen. De lipstick smeert fijn, en voelt niet droog aan, wat nog wel eens wil gebeuren bij een matte lipstick. Ook drogen ze mijn lippen niet uit.

Je ziet dat het gaat om een matte tint, maar toch zie je nog wel een beetje glans op mijn lippen. Nog een voordeel is de geur en smaak van de lipstick. Deze is niet zo onaangenaam als we soms gewend zijn van bepaalde lipsticks. Ik ben zeer tevreden over deze lipstick.

Rimmel London Kate Moss Lipstick 105 Swatches

Deze lipsticks zijn te koop bij o.a. Douglas en kosten €9,95 per stuk.

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

Manon 3 juni 2015 - 08:37

Ik had hem iets donkerder verwacht maar ik vind het er mooi uitzien!

Reply
Esra 3 juni 2015 - 09:54

Ziet er heel mooi uit! X

Reply
Northflix 3 juni 2015 - 12:07

Ik had ook een iets andere kleur verwacht, maar hij is mooi.
En ik bedenk me net dat ik hem ook nog ergens moet hebben…

Reply
JenniferZblog 3 juni 2015 - 12:54

Geef een mooi zacht effect maar ik vind de pigment een beetje slecht, jammer

Reply
Mariëlle 3 juni 2015 - 16:51

De finish is niet helemaal mijn ding, maar de kleur is leuk!

Reply
Petra 4 juni 2015 - 16:59

de kleur is inderdaad heel erg draagbaar voor een ieder die deze lipstick mooi vind….ik vind de kleur ook heel erg leuk!

Reply
Hennie 5 juni 2015 - 06:57

I like! Ik ben dol op zulke tinten. Met het gevaar dat ik er dan teveel van ga aanschaffen. Ik zal proberen deze te laten liggen. Maar oh, wat is hij mooi.

Reply